Nettiautosta bongattua

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Rüsselsheim, 28.4.2006.

 1. TimoN

  TimoN 3rd gear

  Jollekin muullekin on tullut samankaltainen ajatus. Tuota jos lukee, niin ensin se näyttää entisöintiprojektilta ja sitten ollaan tekemässä Toyota-Mersua ja lopulta suunnitelmissa on W123 Chevrolet V8:lla. Ei taida olla vielä valmis, ja tietysti kun tuolla tarkkuustasolla tekee, niin aikaahan se ottaa väkisin.
  https://www.mersuforum.net/forum/viewtopic.php?f=27&t=157324
   
 2. isalmela

  isalmela Gearhead

  Tuolle on kyllä aivan laumana kilpailevia ostajia jonossa, toivottavasti on puhelin ollut juuri laturissa
   
  Inlinee ja Challenger Rtee tykkäävät tästä.
 3. Inlinee

  Inlinee Gearhead

  Juu-u, ihan samat aatteet. Osa-autoks tuost saattas olla jollee kel samanmoinen. Kävi vaan mielesä ko katteli kuvia, et saattas olla jonnimoine työmaa tuol pohjas jos tuosa seisonu.. :rolleyes:

  Ku ei se muualtakaan iha priima koriltaan meinaa ole.
   
 4. Inlinee

  Inlinee Gearhead

  @isalmela

  Mimmones peli tuollane Lincci oli harrastaa? Onko siihen osat kuin kiven takana. Pikkuhiljaa alkaa kahen turvaistuin-ikäsen kaa tuo kaksovinen coupe maistua ööö... paskalta omalla tavallaan.

  Tommone Mark V Lincci ois meinaan jo jotain..
   
  isalmela tykkää tästä.
 5. isalmela

  isalmela Gearhead

  Tämmöiselle älyämättömälle mekaanikolle kaikki on tietysti liian vaikeita. Osia löytyy, neuvoja löytyy, auto on ominaisuuksien puolesta aika upea. Vittumaista oli painia alipainevuotojen kanssa. Paljon toimii alipaineella: lamput, pyyhkijät, lämmityslaite ym. Kyllä mulla sitä Lincolnia ikävä on!
   
  Inlinee tykkää tästä.
 6. Inlinee

  Inlinee Gearhead

  Mimmoset sisätilat tuollaases o sisältä? Minunki 2d coupe on iso, mut sisätilat pienemmät ko työmatkaKIimAssa, Ceratossa.

  Jännä juttu.. Oon tehny perän, lootan, ja koko koneen uusiks, ja myt ku se on valmis, ja on poltellu sil nakkia ja ajellu lastentaudit ulos, niin... :rolleyes:
  Ehkä se rakentelu on enempi mun juttu o_O
   
 7. Inlinee

  Inlinee Gearhead

  Ja ihan rehellisesti harmittaa kun aikoinaan vaihettiin emännän kansa moottoripyörä jenkkiautoon, koska emäntä ei tykänny matkustaa pyörällä.

  2d coupeha sitä tuli laitettua, vaan vähänpä sitä 6 vuotta sitte arvas et tarvis joskus sovittaa turvaistuimia, ja vielä selkä menosuuntaan. Nyt ollaanki taas vähä tilantees et ei taas koko perhe pääse kulkemaan, kun kaks penkkiä tarvis olla, ja kuskinpenkille ei vaan yksinkertasesti mahu ratin välii turvaistuime kaa:(
   
  leivonharri ja isalmela tykkäävät tästä.
 8. SK-

  SK- 2nd gear

 9. T5

  T5 Gearhead

 10. Lowry

  Lowry 2nd gear

  Millä perusteella tää on korinvaihto?
   
 11. Vermilion

  Vermilion 3rd gear

  Selvästi alunperin ollu taunus!
   
  Lowry tykkää tästä.
 12. BRAKE DRUM

  BRAKE DRUM Double Gearhead

  Tiedätkö vai oletatko ?
   
 13. T5

  T5 Gearhead

  Muistaakseni alunperin myynti-ilmoituksessa näin ilmoitti. Meni jotenkin näin: "vaikka tämä onkin korinvaihto, niin silti ajat Chargerilla" tms. Toki jos muistan väärin, niin käden nostan virheen merkiksi.
   
 14. MudMax

  MudMax Gearhead

  ^Ainakin valmistenumero on WP29G2, eli 1972 Charger SE 318 ja rekisteröity Suomeen -99.
   
 15. oceanic7

  oceanic7 Double Gearhead

  Olisko ollut tämä Challenger

  https://www.nettiauto.com/dodge/challenger/12023527
   
 16. T5

  T5 Gearhead

  Piti ihan lähteä facea perkaamaan ja ilmeisesti olen erehtynyt autosta!

  Ja tämähän se oli. Ilmeisesti vaan vaihtuu kalusto niin nopsaan, että sekoitin autot keskenään.
   
 17. SARKERI-71

  SARKERI-71 Gearhead

  Tätä myytiin korinvaihtona "CHALLENGER" tolla tekstillä keväällä 2021

  Challenger Kouvola 30.08.2014

  [​IMG]
   
  T5 tykkää tästä.
 18. lucky74

  lucky74 2nd gear


  Myyjän nimen perusteella vanhanaikasissa luovareissa ei ehdi edes muste kuivua kun on jo auto naamakirjan myyntiryhmissä myynnissä mielenkiinnottomana tuotteena. Minä ja me muut köyhät kutsutaan sitä bisnekseksi....
   
 19. lucky74

  lucky74 2nd gear

  Tuo farkku ei kyllä ollut muistaaksein kuin 305 koneella. Joku prosenttihässäkkäkin autos oli, siks esmes perä oli paskalla välityksellä. Kun ei voinut vaihtaa. Useamnan vuoden kytännyt tuota autoa aina aikaajoin jos jostain pulpahtas näkyville. Ois vaan hieno. Vielä varmari...
  Ainoa "isokasi" 2satku joka tehty vuosia si taitaa olla tuo nimimerkki volvo 5,7 auto. Jokunen muukin löytyy mut yks oli ainakin jollei kaksi fordin pikkulohkolla ja näitä rover himmeleitä nyt sitten tietty jokunen.
   
 20. isalmela

  isalmela Gearhead

  Sisätiloissa leveyttä riittää, kuusi mahtuu kyytiin. Minä olen 178 cm pitkä, mun taakse mahtui turvaistuimet selkä menosuuntaan. Jos oot selvästi pidempi, käy sovittamassa. Tavaratila on valtava, hyvä lasten kanssa retkeillä.
   
  Inlinee tykkää tästä.

Kerro tästä muillekin!