Nettiautosta bongattua

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Rüsselsheim, 28.4.2006.

 1. teddy99

  teddy99 Gearhead

  Hah. Näistä saisi aikaan oman viestiketjun. ....esim, kun hylkäyksen aiheutti täysin virheettömässä autossa vääränmallinen vesiletkuklemmari (eikä ole urbaanilegendaa!). No, se oli helppo vaihtaa, mutta entäpä se, kun eräs tarkastaja totesi, että auto on väärän värinen ja maalattava uudestaan. Syynä oli se, että kuntoluokkaa 1- olevan auton tehdasalkuperäinen ulkoväri oli aavistuksen haalistunut 50 vuodessa, kun sitä vertasi peräkontin siäpuolen kannen sävyyn. Tai kuten muutama vuosi sitten eräs nimeltämainitsematon ikääntyneempi tarkastaja totesi ensimmäisten w124 Mersujen tulleen museoajoneuvoikään: "Minä en hyväksy yhtäkään W124 Mersua museoajoneuvoksi, koska ne ovat käyttöautoja"... Tuokin määräys varmaan löytyy Traficomin museoajoneuvo-ohjeistuksesta, joita museoajoneuvotarkastajien on myös noudatettava....??? Autoharrastajien onneksi nämä vanhan liiton diktaattorit ovat paljolti jo älynneet siirtyä hautausmaille tai sitten ovat hyllytetty pois museoajoneuvotarkastajan tehtävistä oman edustamansa yhdistyksen toimesta.
   
  hartsa69, Vermilion, malvasto ja 2 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 2. leivonharri

  leivonharri Gearhead

  Takarenkaiden kuvio?!o_Oo_O
  Olisit polkassu kuviot takarenkaista aseman asfalttiin ja palannut slickseillä tarkastukseen.
   
  Volvo_5.7, Slant Sickness, FuryIII '71 ja 3 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 3. Inlinee

  Inlinee Gearhead

  Tää menee kyl ihan lähiaikojen top5-kommentteihin
   
  leivonharri ja isalmela tykkäävät tästä.
 4. isalmela

  isalmela Gearhead

  No sehän olisi soittanut heti poliisin paikalle mittaamaan metrejä :p
   
  Vermilion tykkää tästä.
 5. f34

  f34 Double Gearhead

  Mistä noita pikkuvirkamiehiä sikiää museotarkastajiksi.
  Kotona tossun alla ja töissä pomon alistamana.
  Toteuttaa sitä ainoata toimivaltaa minkä saanut. Pitää päteä ja olla nihilisti kun voi kerran olla.
  Toki joku roti pitää olla, ettei ihan ryötökasoja museoida, mutta jostain renkaan kuviosta ja patinoituneesta maalista?
  Onneksi normi katsastusasemat ovat muuttuneet kaupallisiksi ja tietävät, että asiakkaat katoaa jos alkaa turhasta nipottamaan.
   
  Inlinee tykkää tästä.
 6. Hoovee

  Hoovee Gearhead

  Miten noissa jutuissa nihilismi näkyy? Mielestäni ei mitenkään, päinvastoin.

  Siinä on kyllä termi jota käytetään enempi väärin kuin jopa narsismia.
   
  teddy99 tykkää tästä.
 7. f34

  f34 Double Gearhead

  No jos pitää alkaa nipottaa ja päteä termeistä, niin korvataan nihilisti sanalla nipottaja.
   
 8. LGC

  LGC 3rd gear

  https://www.nettiauto.com/chevrolet/caprice/12124632

  Tän kaltaiset trokarit on koko jenkkiharrastuksen syöpä ja pitäis oikeesti hirttää palleista.

  Kyseinen Caprice makso viikko sitten 2700€ ja varmasti ois ollu monta "oikeeta ostajaa" = auto itselle, ei jälleenmyytäväksi (itteni mukaan lukien)

  Edellistä omistajaahan tästä ei voi syyttää, mutta onhan toi nyt ihan perseestä.
   
  cdv70, SteveS, Stang_81 ja 1 muu tykkäävät tästä.
 9. GBS

  GBS 2nd gear

  Tää sama kaveri tekee tätä kyllä aktiivisesti.
  Meni itelläkin yks vani ohi kun en kerenny. Hintamuutos oli siin 4500>7900 ja meni silläkin heti kaupaks.
  Eipä tuolle oikein mitään voi. Tarttis olla ite kokoajan päivystämässä jos sattuu joku tulee sopivasti.
   
 10. FuryIII '71

  FuryIII '71 Double Gearhead

  Mun muistikuvien mukaan tota kartano-Volvoa mainostettiin esittelyssä "lähes kuuden litran veekasilla", joten oletin tarkoitettavan 350:stä. Toki esittelyssä ei kyllä muistaakseni missään vaiheessa kerrottu koneen tarkkaa kokoa, mutta ei tuolla kuvauksella paljoa ole vaihtoehtoja letukan valikoimissa, ellei sitten puhuttu niin sanotusti paskaa.
   
 11. f34

  f34 Double Gearhead

  Tai sitten todellisuudessa eri tilavuus kuin paperiin merkattu.
   
  FuryIII '71 tykkää tästä.
 12. lucky74

  lucky74 2nd gear

  En tiedä miksi tai ehkä juur siksi mua kanssa henk kohtasesti vituttaa nämä trokarirunkkendaalit. Hyvin harva näistä edes itse "harrastaa". Eihän kukaan halua tappiokseen myydä mutta nämä kohtuu nousut. Viikossa kun auton hinta tuplaantuu tekemättä sille mitään ei kuvasta myyjästä muuta kuin silmitöntä ahneutta.
  Tuolla naamakirjan osto ilmoissa nämä haaskat kanssa päivystää kun joku oikeasti haluisi ostaa itselleen jotain oikealla hinnalla niin vedetään vielä välistäkin. Tästä chevystäkin otin koodia myyjälle kun auto vielä ostamati. Oli varattu/ maksettu näkemäti. Pari muutakin nyt lähi aikoina mennyt samanlailla. Eräs myyjä ihmetteli oikein että kuka uskaltaa ostaa 60- luvun auton edes näkemättä sitä? Jobbais saatana noita normi kian ja huihain paskoja ja jättäs harrastekaluston rauhaan.
   
  cdv70 tykkää tästä.
 13. Charger´69

  Charger´69 Double Gearhead

  Niin no, näissä on sitten aina se toinenkin puoli, kumpaakaan puolta tässä nyt sen kummemmin puolustamatta tai haukkumatta:

  Missä ne "oikeat ostajat" oli sillä välin ku tämä toinen kaupan jo teki? Ettei ois vaan ollu että jäätiin taas tuumailee, pyydettiin viestillä että voisko omistaja laittaa lisäkuvia, kyseltiin tiukkaa hintaa jos tulee nyt heti hakemaan (eli ei ikinä), taivasteltiin kun on niin kaukana (eli yli 100km päässä), pyydettiin että voisko ajaa puoleen väliin vastaan tai vaihtusko vaikka perunalaatikkoon missä vielä puoli laatikkoa viime kauden perunasatoa jne.?? :odwink:

  Että pitäs kai tuon pelin olla selvä miten tämä mennee. Jos on tilaisuus tarjolla niin ottaa sen pois ja peliähän on seurattava ihan koko ajan mikäli niihin huippudiileihin haluaa ehtiä mukaan.
   
  J.J, mopar72, isalmela ja 6 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 14. Volvo_5.7

  Volvo_5.7 Double Gearhead

  Mun käsityksen mukaan siinä olis ollu 383 + th700 aski. En ymmärrä miten pelkkää tekniikkaa vaihtamalla saa prosenttiongelman kantavakoriseen autoon. Mut prosenttipykälät onkin ihan haitarista. Ei kait perävälityksiä jengi sentään muutoskatsastele "laillisuuskiimassaan" ja hae lisää prosentteja papruihin?
   
 15. musta pässi

  musta pässi Gearhead

  Kun kerta on vähän jo livenny ni jatkan hieman. Yhdestä perheen autosta oli etuvieteri kierroksen verran katkennut. Ylös nostaessa sen puolen renkaan ei ollut löysä vaan jousivoimaa oli. Lyhensin sitten toiselta puolelta saman verran. Tarkoitus leimata ja myydä nääs. No, eilen katsoukko sen sitten raakkasi ja laittoi vikalistaan: jousi poikki ja toinen katkaistu. Peilillä pitää katsoa, muuten ei näe niitä poterosta. Minusta lain mukaan jousen saa lyhentää jos edellä mainittu kriteeri täyttyy. Ainakin niitä on maaliman sivu pätkitty. Tilasin jouset kun sain halavalla, ei viitti tapella moisesta.

  Isäukko pisti paremmaksi, käytti naisystävän syynissä autoa. Otteeseen merkintä: sivupeili halki ja renkaissa liikaa painetta! Mistä lähtien ne syynissä on paineet katsonut? Nuokin kesärenkaat oli liikkeessä säilytyksessä ja niiden alle laittamat. Tämä tarkastaja tosin oli virolainen että liekö neuvostoajat jättäneet takauman?
   
 16. lucky74

  lucky74 2nd gear

  Niin ilmeisesti autot pitäisi ostaa näkemättä mitä nyt se kökkö kuva parvekkeelta otettunahan kertoi kaiken oleellisen. Ei tarvi "tuumailla" turhia. Sitä kun on siinä surkeassa tilanteessa ainakin allekirjoittanut ettei voi kytätä "peliä" ihan kokoaikaa. Kun on käytävä vähän töissä tienaamassa harrastusrahoja sekä siihen pernalooraankin pitäs saada fyrkkaa. Niiden keittämiseenkin menee aikaa niin lähde siinä sitten toiselle puolelle suomea yön syömmessä ajelemaan huippudiilin toiveissa. Että nou kän do. Enemmän tuossa sylettää tuo ahneus. Semmonen normisti 3500-4000€ leppäjeeppi muuttuu 7000€ autoksi kun siihen saa rahotuksenkin ilman luottotietoja ja käsirahaa. Tavallaan vääristää autojen hinnoittelun.
   
  SteveS ja Inlinee tykkäävät tästä.
 17. lucky74

  lucky74 2nd gear

  Täytys kaivaa tuo aviisi varastoista esille. Joku muistijälki että oli muuttoauto ja joku hässäkkä sen myötä. Oliko myös kaasutin rajattu 2 kurkkuiseksi tehojen takia. Edesmenneen tutun bj40 oli kanssa näin. Kasiluvat mutta kuristettu tuollasilla pykälillä.
   
 18. Charger´69

  Charger´69 Double Gearhead

  Turhaapa niistä voivotteleekaan sitte ja itkee, jos ei oo mahollisuuksia ja uskallusta niin monessa muussaki hommassa jää kakkoseksi, semmosta se elämä on, ja tulee olemaan. Viimeksi olen ostanut auton yhden huonon kuvan perusteella viime vuonna, kuva oli vuosia vanha ja siitä ei paljoa näkynyt ja auton hinta oli 5-numeroinen. Sillä oli pirusti näitä kuvien kyselijöitä ja kiinnostuneita ja ite asuin 600km päässä autosta eikä ollu ees rahaa kyseiseen autoon sillä hetkellä. Ja totta helvetissä olisin halunnu nähä enempi kuvia ennen ostopäätöstä, mutta tilanteen ollessa se mikä oli, piti vaan päättää nopeasti haluaako olla pelissä vai ei, ja päätin olla. Soitin omistajalle, hetki keskusteltiin sen nykykunnosta ja sanoin että otan auton että se on varma se. Sen jälkeen vasta aloin miettii miten ei ajokuntonen auto haetaan 600km päästä keskellä talvea ja miten saan rahat nopeaa pankista.

  Ainahan se vähä kuumottelee kiireessä sitte monet hommat järkätä ja pitää huoli myös autonmyyjää kohtaan että saa sanansa pidettyä. Mutta kyse on vain siitä, kuin paljo sitä haluaa ja mitä sen eteen on valmis tekemään, haluaako pelata vai ei.

  Minusta noista itkeminen on turhinta mitä voi olla. Autoja tulee koko ajan myyntiin, ottaa seuraavan. Ja hieman ihmetyttää miksi sitten jälkikäteen sitä pidettiinkin huippudiilinä mikä ois pitäny mennä "tosiostajalle" jos kerran sen yhen kuvan perusteella ei kuitenkaan aiheesta ollut mitenkään vakuuttunut.

  Aina on mukavampi ku saa rauhassa tutustua kohteeseen ja on nykykunnosta paljon kuvia saatavilla jne. Mutta melko monesti joutuu pelaamaan vaan riskillä jos vaihtoehtona on menettää koko mahdollisuus.

  Jokkainen tavallaan.
   
  hartsa69, isalmela, PeteKoo ja 1 muu tykkäävät tästä.
 19. Fuselage

  Fuselage Gearhead

  Mitäs porukka maksas -69 2d HT Newport projektista? Ruosteet apparin lattia, apparin A pilari, ehkä kuskin lattia, takakontin lattia. Kone umpiruosteessa kun -89 kannentiivistepettänyt. Hp laatikko ok?. 83/4 lukoton perä ok? Räjähtänyt sisusta purettu pois.
  Ehkä mukaan 300 takavalot, etuvalot, maski ja -70 Newport Cordoba ovipahvit....
  Eli iso projekti.
  Herkut. Alkuperänen 4bbl 383, kuskin sähköpenkki, ilmastointi, levyt edessä.
   
 20. Rebel_1996

  Rebel_1996 2nd gear

  Autokauppias ja elättää sillä itsensä. Vittu mikä äijä!
   
  Dataviilaaja, Turnn ja Peeaa tykkäävät tästä.

Kerro tästä muillekin!