Nettiautosta bongattua

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Rüsselsheim, 28.4.2006.

 1. Artsi Bunker

  Artsi Bunker 2nd gear

  samaa mieltä. Ei ole ihan musta valkoinen asia teiden suolaus tai ei. Sama koskee ikuisuus väittelyä kitkat vai nastat. Kokemusta kummaltakin alalta.
   
 2. Artsi Bunker

  Artsi Bunker 2nd gear

  herkkään heittävät ketjut alle kun lastia kerätään liukkaalla ja vasta kun varmalle tielle lähdetään niin kumilla mennään.
  Edit: Toki hatun nosto pölliauton kuskeille eivät ihan heti ole vailla kitkaa tielle. :)
   
  Muokattu: 24.12.2021
  juko7 tykkää tästä.
 3. hzemax

  hzemax Gearhead

  ihan on viimenen hetki , ko pölliautokuski laittaa ketjut alle.
   
  juko7 tykkää tästä.
 4. Isamu

  Isamu 3rd gear

  Muokattu: 25.12.2021
  Inlinee tykkää tästä.
 5. Inlinee

  Inlinee Gearhead

  Joo-o.. 20k+ 325 Teinibemarista mitkä oli kovaa huutoa 10-15v sit nuorisolla.
  No veikkaan ettei ihan heti tarvitte myyä :)
   
 6. Inlinee

  Inlinee Gearhead

  Rambler American Coupé 1965 - Vaihtoauto - Nettiauto

  Onpas muuten siisti rämpylä, oonkohan ikinä nähny noin siistiä miltä kuvissa vaikuttaa. Ei ehkä se ykkösvalinta kun halutaan jenkkiä harrastaa, mutta taas, pikkurahalla ( mielestäni) jenkkiharrastukseen kiinni, ja pitkäksi aikaa iloa.
  2d kuitennii ja manuaali, ja vielä rattivaihteet.

  Ja GM kuraläpät :cool:
   
  Kimi-oz, KKOSKINEN, Isamu ja 1 muu tykkäävät tästä.
 7. Hoovee

  Hoovee Gearhead

  Kuinka paljon metsäautotiellä on liikennevaloja ylämäissä? Tai kiillotettuja ramppeja yms missä ne yleisimmät kiinnijäämisen tapahtuu.

  Oishan se tietty näyttävää kun bussit ja rekat pyöris kehä3:lla piikkiketjut kilisten ettei vaan jonkun Toyota ruostu.

  Tai sit tosiaan ammattiautoilijat ei vaan halua pärjätä :rolleyes:
   
  simeoni, Isamu ja Inlinee tykkäävät tästä.
 8. grantorino

  grantorino Gearhead

  Varmaan myyntivaltiksi laitettu, COUPE, vaikka selvääkin selvempi 2d tolppa tuo. on.
   
 9. musta pässi

  musta pässi Gearhead

  Raskaasta

  Kesäaikaankin sitä suolaa levitellään mutta hiekkateille ei tosin retelien liikkumisen varmistamiseksi liukkauden takia vaan pölyn sitomiseksi. Natriumformiaatti tekis saman teiden sulatuksen talvella ilman ruostuttavaa ym. vaikutuksia mutta on kalliimpaa. Autoilijoiden hillot kun ei mene teiden parannukseen ja autoiluun ylipäätään niinku pitäs vaan ihan muualle kuten pakolaisten kotouttamiseen ym. mihin hallitus vaan niitä keksii työntää. Ja automaahantuojat myis vähemmän kun se hai ace vaan ei loppus millään, ei edes se kori.
   
 10. musta pässi

  musta pässi Gearhead

  Kyseistä american vuosimallia siis third generation on ollu convertible, hardtop ja coupe 2-ovisena wikipedian mukaan joten coupe sen täytyy olla vaikka silmät muuta sanookin.
   
 11. hartsa69

  hartsa69 Gearhead

 12. grantorino

  grantorino Gearhead

  Wikipedioita on monenlaisia ja riippuu vähän kuka ne on kirjoittanut. Coupella tarkoitetaan 2d hardtop mallia, ja tämä myynnissä oleva on ns. 2d "kovakatto" eli tolppa malli.
   
 13. tapsah

  tapsah 2nd gear

  amevikassa coupe on 2-ovinen sedan, ei tarvi olla hart-sport, se vaan on niin, miksi nåin sitä en tiä..
   
  juko7 tykkää tästä.
 14. Rautamäki

  Rautamäki 3rd gear

  Luotettavan lähteen (Standard Catalog of American Cars) mukaan kyseisen vuoden Americanin korimallit on 2d sedan, 4d sedan, 2d station wagon sekä 2d hardtop coupe. Hardtop-nimitys on alunperin otettu käyttöön silloin kun avomalliin keksittiin laittaa kova- eli peltikatto mutta korimalli on muuten sama kuin avoautossa. Edellä mainittu opus tuntee toki myös tolpallisia coupe-malleja, mutta jos mallisarjassa on myös tolpaton versio, niin silloin tolpallinen on sedan. Paitsi ennen hardtopin keksimistä voi olla sedan ja tolpallinen luiskaperäisempi coupe. Eli varsin sekavasti on nimityksiä käytetty.
   
  Muokattu: 25.12.2021
 15. tapsah

  tapsah 2nd gear

  niin 2d-hartsport on sports coupe, eri korimalleille löytyy ihan niin paljo eri nimiä kun kirjoja ja lehtiä haluu ja jaksaa selata...ehkä Tekniikan Maailma voisi tämäkin asian ratkaista, sehän edustaa Suomessa puolueetonta ylin päätäntävaltaa teknisissä asijoissa...not..
   
 16. Arkkumies

  Arkkumies 2nd gear

  Mutta onko kovakattoinen kolmos/neloskopan Camaro/Firebird, coupe, hatchback vai sportsback? Ainakaan 2d hardtopiks en sanoisi.
  On kyllä hulvattomin "harraste" bemu joka tullut ihan hetkeen. Realistisesti: 20v vanha, yli 300tkm ajettu, keskimallin vitosbemari. Tuolla hinnalla saa jo ok-kuntoisen M5:n.
  Plussana päällä hoono soomi ja raksittu jokainen nettiauton lisävaruste liikkeen ilmoitukseen.
   
  Inlinee tykkää tästä.
 17. tapsah

  tapsah 2nd gear

  no entäs dusteri sitten, näyttää äkkiseeltään oikeelta asialta mutta takasivuklasi on kiintee?
  kamaroiden kopista tiedä mutta eikös jossain kopassa ole iso takaklasi vois olla hätspäkki semmonen.
   
 18. grantorino

  grantorino Gearhead

  Duster on 2 d coupe valiant, mutta ei ht, koska kiinteä tolppa. Valiantiltakin löytyy 2 d Sedan, samantyylinen kuin tuo 2 d American Rämleri.
   
 19. Kimi-oz

  Kimi-oz Gearhead

  99% varmuudella (vuosimalli ja ulkokuoren + sisustan väri täsmää) sama SEDAN, jonka faija joskus 15-20v sitten elvytti ajoon. Joku "puolitutun tuttu" oli soittanut ja kertonut perikunnan etsineen ostajaa 10+ vuotta rintamamiestalon tallissa seisoneelle autolle. Oli tosi ehjän oloinen auto, vain jotain niveliä/puslia tms oli pitänyt silloin vaihtaa jotta leima irtosi pitkän seisonnan jälkeen. Ei tietoa sen jälkeisistä vaiheista, oli leimassa/ajossa mutta ei MR-kilvissä kun lähti jonnekin eteenpäin. Täytynee muistaa kaivella kuvia esille ja varmistaa kun seuraavan kerran käyn porukoilla.
   
  Inlinee tykkää tästä.
 20. BRAKE DRUM

  BRAKE DRUM Double Gearhead

  Savossa Duster on kuppee Valiant
   

Kerro tästä muillekin!