Nettiautosta bongattua

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Rüsselsheim, 28.4.2006.

  1. Petri R.

    Petri R. Double Gearhead

    Tuo "jenkit"-kategoria on vain nippu valmiita hakukriteerejä. Oletan että siinä on kaikki perinteisesti amerikkalaiset merkit ja USA-Fordit on yritetty erotella euro-Fordeista rajaamalla moottorin koko jonnekin Mondeoiden yläpuolelle. Kovempi homma määritellä sellainen haku jossa on KAIKKI "oikeiksi jenkkiautoiksi" laskettavat merkit ja mallit, kun ei niin subjektiivisesta asiasta taida korkeinta totuutta olla olemassakaan.
     
    hartsa69, isalmela ja Peeaa tykkäävät tästä.
  2. spike

    spike Gearhead

    Eikös noi ole jopa ihan käyttäjän valittavissa kun luo ilmoituksen? Niin muistelisin. Hetki taas mennyt siitä kun jotain tuolla ilmoittellut.
     
  3. Mikael Agricola

    Mikael Agricola 1st gear Bannattu

    Ilmoittaia on categoorian itse walitsewa. Hinta on ilmoituxen suotawa laitettawan, ylihinnan haaweet unohtaa cauppa tehdessa cannatta.
     
    leivonharri tykkää tästä.
  4. riviera56

    riviera56 Double Gearhead

    Humalassa?
     
  5. SK-

    SK- 2nd gear

    Isamu tykkää tästä.
  6. teddy99

    teddy99 Gearhead

    Jos joku haluaa tulla hakatuksi, niin nyt olisi siihen hyvät mahdollisuudet. Ostaa tämän, ja menee esittelemään tätä Saksaan johonkin classic Porsche tapahtumaan.
    https://autot.tori.fi/vaihtoautot/porsche/911/94058994
    Jostain syystä auton myyjä ei ole halunnut laittaa koko nimeään, eikä puhelinnumeroaan ilmoitukseen...
     
  7. Isamu

    Isamu 3rd gear

    En usko tuollaisen esittelyllä turpiin tulevan porsche harrastajilta, vaikuttais olevan tavoitteena safari 911 tyyppinen toteutus jollaisia on valmistunu ihan tehtaalta kun porsche lähti pariisi-dakar ralleihin jne.
     
  8. Petri R.

    Petri R. Double Gearhead

    Ei ole valittavissa. Hakusanojahan näköjään jotkut kirjoittavat ilmoitukseen. Näyttää esim "museo" -sanan käyttö jossain kohtaa tekstiä johtavan siihen, että pikalinkki "museoautot" poimii ilmoituksen kyseiselle listalle.
     
    Peeaa tykkää tästä.
  9. Charger´69

    Charger´69 Double Gearhead

    Jep, ainaki se museoautohomma menee just noin että riittää ku ilmotuksessa mainittu se perinteinen "helpolla museoon" niin päätyy museoautoihin... Ja sivuhuomautuksena että ne "helpolla museoon" jne. on yleensä melko helkkarin kaukana siitä :rotfl:
     
    Seevu, Isamu ja Inlinee tykkäävät tästä.
  10. Petri R.

    Petri R. Double Gearhead

    Mulle se on samassa lokerossa kuin "ilmastointi vaatii vain täytön".
     
    Charger´69, bathory, SK- ja 5 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
  11. SPORT TRUCK

    SPORT TRUCK Double Gearhead

    Nopeusmittari ei varmaan toimi kun mittaristo kuuluu uudempaan...ehkä DRAC/VSSB moduuli puuttuu tai sen modaus epäonnistunut ?
    Saattaa palaa myös valoja, kun -89 mittariston kytkentäkin on aivan eri, vaikka mittaristo olisikin jostain 90/91 autosta peräisin...uudemmassa ei natsaa enää pistokekaan.
    Onkohan ollut erillispenkit ja laitettu joku Cheyenne:n halpis hetekka tilalle ?
     
  12. hartsa69

    hartsa69 Double Gearhead

  13. -tl-

    -tl- Gearhead

    "Pari vuotta sitten tehty museokatsastus hyväksytysti, mutta poistettu viime vuonna museokilvistä." Miksi? Pelastettu museoinnilta?
     
  14. leivonharri

    leivonharri Gearhead

    Nastarenkaat alla, olisikohan seuraava omistaja halunnut museoauton sijaan tyylikkään käyttiksen?
     
  15. -tl-

    -tl- Gearhead

    Saahan MR autolla ajaa vuoden ympäri jos ottaa tavallisen vakuutuksen.
     
    isalmela tykkää tästä.
  16. Bluestone

    Bluestone Double Gearhead

    Taas sekoitetaan mr rekisteröinti ja mr vakuutus.
     
  17. grantorino

    grantorino Gearhead

    Miksikö poistettu museokilvistä? Kuuluukin poistaa noin vajaakuntoinen Aspen, puuttuu kiiltävät pyöränkaaren listat, pölykapselit, maski ja takapaneeli töhritty mustaksi.
     
    SK- tykkää tästä.
  18. Inlinee

    Inlinee Gearhead

  19. Peeaa

    Peeaa Gearhead

  20. Charger´69

    Charger´69 Double Gearhead

    Itse asiassa ei sekoiteta. Jos se on museoautoksi rekisteröity niin sille ei voi saada normaalia vakuutusta. Tämä on semmonen yleinen harhaluulo ja kävisi kyllä järkeen, mutta kyllä se museorekattu auto on museoajopäivien uhri niin kauan ennenku rekattu taas normi peliksi. Ja tämä on ihan varmaa tietoa ainakin OP Pohjolan käytännöstä.
     

Kerro tästä muillekin!