Nettiautosta bongattua

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Rüsselsheim, 28.4.2006.

 1. Peeaa

  Peeaa Gearhead

 2. redneck1

  redneck1 Gearhead

  Hinnoissa viimeiset mohikaanit on kyllä ainakin ollut. Viimeiset Capricet, Custom Cruiserit, Roadmasterit ja Fleetwoodit on kaikki pitänyt arvonsa. Olen jopa sillä ajatuksella etteivät vähänkään paremmat ikinä ole edes menettänyt arvoansa pohjamutiin, vaikka maine saattaa mennä yli-ikäisten käyttöautojen kastiin. Toisin varmaan olisi jos tuotanto olisi jatkunut.
   
 3. stroker56

  stroker56 3rd gear

  Melko surullista, ei toi foto konehuoneestakaan onnistunu.
   
  Peeaa tykkää tästä.
 4. Ace66

  Ace66 3rd gear

  Tämähän on vieläpä etuveto.:D
   
  Peeaa tykkää tästä.
 5. musta pässi

  musta pässi Gearhead

  ”Hieno Caprice Farkku oli kanssa tyrkyllä, kohtuu ehjä ja räpeltämättömän oloinen yksilö vaikka pientä kulumaakin tietysti on. Jos keulilla olis ollut bensakone niin olis voinut jopa kiinnostaakin, mut omasta mielestä tuo on yksi viimeisimmistä autoista missä nokileka on ok... Muuten varsin asiallinen laite järkevään hintaan. Toivottavasti päätyy hyvään kotiin eikä päädy tuhottavaksi "lauluautona"...”

  Minusta taas just tiisseli/caprice kombinaatio tekee ainoastaan tuosta kiinnostavan kun on vielä orkkis. En tosin kyllä ole gm miehiä. Penkit uudestaan pois ja pakuksi rekkaus. Näinä epävarmoina poliittisina ja ilmastohysteerisinä aikoina tuon halvemmalla tuskin voi ajella edes jonkunlaisella tyylillä ja asenteella.
   
  isalmela tykkää tästä.
 6. redneck1

  redneck1 Gearhead

  ^Pakettiautoissa verotus kyllä aika kova nykyään, mutta onko henkilöautoissa sitten vielä kovempi? Tällä hetkellä myös "dieseli on halvempaa" ajattelijat voi miettiä kaiken uudelleen. Dieseli on nyt kalliimpaa kuin mikään muu.

  Kuten eräällä toisella auto (mobilisti?:D) foorumilla taannoin oltiin bensakoneita vastaan puhuttaessa uudemmista autoista. On se nyt vähän eri tankkaako Re85 hintaan 1.3€/l vai dieseliä hintaan 2.3€/l.
   
 7. musta pässi

  musta pässi Gearhead

  Kannattaa seurata maailmanmarkkinahintoja öljylle ja polttoaine.net sivustoa. Diesel on vähän halvempaa tänään. Dieselillä pääsee pitemmälle litralla kuin bensalla. Siksi raskas kalusto on diesel eikä re85 toimintainen.

  nii, biodieselin tuotanto voi alkaa kannattaa ite. Eikä o rakettitiedettä. Bensan vähä vaikeempaa.
   
 8. Weijari

  Weijari Gearhead

  Ja manuaali (rattivaihde automaatti) . Aika isoksi on myös vanha kiuas porattu, jos kutonen on 6,7l
   
  Peeaa tykkää tästä.
 9. leivonharri

  leivonharri Gearhead

  Konehuone on jostain kuulolaitteen värisestä 30-40-luvun autosta. Kiinnostais tietää mistä, näkyy hodroddingia harrastetun. Ainakin tarroja liimailtu.
   
 10. Fleetline

  Fleetline Gearhead

  Näyttää vahvasti 50luvun alun letukan konehuoneelta
   
 11. Cocco Bill

  Cocco Bill Gearhead

  Mun ajatusmaailmassa nuo 61-62 on "kuplakattoja"miten sitten virallisesti määritellään,en tiedä, mutta ulkoinen olemus katossa minusta erimoinen kuin uudemmissa.
  Bensan hinta on ihan yhtä kallista olipa kyseessä läpipaska Dartti kutosella,396 Chevelle tip top näyttelykunnossa tai kesäkäyttiksenä Crown Victoria 302:lla jos yhtään ajaa meinaa...

  Kaikki noista nielee melkomoisen määrän gasoa jos vertaa nykykippoon tai pikkasen isompaankin kehonsiirtimeen jotka nekin kuulemma vie liikaa.

  Tämä kulu ja kulutusmurhe tahtoo koskettaa muitakin vanhoja harrasteautoja valmistusmaasta riippumatta vaikka jano vaan kympin luokkaa molemmin puolin,tavaraa on aivan liikaa ostajiin nähden eikä niidenkään perustekniikka kiehdo vai miten esim 60-70 luvun peruskalustokaan,esim Escort,Kadett,Kupla tai Corolla jne mahtaa vaihtaa omistajaansa nykyään saati kanttiautot tai 40-50 lukuiset europöristimet?

  Arvo,kiihdytys ja näyttelyautot pistetään enenevissä määrin myyntiin vaikka olleet omistajiensa ikihaaveita ja silmäteriä ehkä vuosikymmeniä,miksi nyt yhtäkkiä ja miten kauppa käynyt,kerroppa se?

  Harrastajat vanhenee ja ajot loppuu toki joskus jokaisella esim hautaan tai sairauteen mutta ei se kaikkea selitä sekään miksi luovutaan innokkaasti,kuten esim tuo Impala joka taatusti on ollut haaveiden huipentuma eikä mikään pikaostos halvalla tänne myytäväksi vaan kaikkea muuta.
  Unet nähdään öisin tuommoisilla hintapyynnöillä :(jos myydä meinaa,autossahan ei vika ole vaan ajassa+paikassa.
  Kyllä kelpaisi minulle,hieno on ja mikseipä jos olisin nuori sekä pakka paksussa kunnossa.
   
  Muokattu: 12.3.2022
 12. Peeaa

  Peeaa Gearhead

  Kuplakatoiksi nimitetään -61 GM 2D HT-malleja.
   
 13. T5

  T5 Gearhead

  -62 oli myös kuplakattoja. Ja nämä on niitä harvinaisia ja kalliita pelejä.
   
 14. Petri R.

  Petri R. Double Gearhead

  Kukkopillin kanssa taidetaan elää aivan eri todellisuuksissa. Tuolla taisi olla aivan oma topikkikin siitä, kuinka surkeasti asiat on, mutta nyt tämä maailmanlopun dystopia alkaa valua tännekin.
   
  Isamu ja Rautamäki tykkäävät tästä.
 15. Peeaa

  Peeaa Gearhead

  Kappas vaan, googlen avulla löysinkin kuvia -62 Bubble topista. Enpä ole koskaan livenä nähnyt. Eikä tuo keskustelun aiheena oleva Chevy kyllä ole kuplakatto.
   
 16. Cocco Bill

  Cocco Bill Gearhead

  Saattaapi olla Petri niinkin,mun ex työkaverikin sanoi jotta maailmankaikkeus täyttää sen pään eikä ehdi syventyä työntekoon kun onpi pikkasen isompia asioita mietittävänä:)
  Mitäpä tuohon oli kenelläkään sanottavaa,tyhmiä oltiin häneen verrattuna.
   
 17. Rautamäki

  Rautamäki 3rd gear

  Eikös se mahda olla niin että -62 Bel Airissa oli aiemmilta vuosilta tuttu kuplakatto ja huippumalli Impalassa rättikattoa imitoiva uutuus?
   
 18. lintta88

  lintta88 2nd gear

 19. Bluestone

  Bluestone Double Gearhead

  Juuri näin. On Suomessakin 62 bel-air kuplakattoja, yksi 61 impalasta tehty ja oliko joku toinen aito projektiauto?
   
  lintta88 tykkää tästä.
 20. litres

  litres 3rd gear

  Miten on teknikot...vaikuttaako tämän hetken polttoaine hinnat harraste jenkkien
  hintapyynteihin?o_O
   

Kerro tästä muillekin!