Nettiautosta bongattua

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Rüsselsheim, 28.4.2006.

 1. KKOSKINEN

  KKOSKINEN Gearhead

  Olisi joskus mukavaa nähdä ilmoitus jossa on studiotason kuvat, 100% oikeat tekniset detalit, Ne ainoat oikeat vanteet ynnä muut tarvikeosat. Hinta tietysti myös ostajaystävällisen halpa.
   
  Naukkis ja Seevu tykkäävät tästä.
 2. leivonharri

  leivonharri Gearhead

 3. Isamu

  Isamu 3rd gear

  Kyllä tällaisiakin ilmoituksia on paljon, mutta oman kokemukseni mukaan erityisesti jenkkipuolella todellinen harvinaisuus.

  Muutaman kerran aihetta spekuloitu mistä johtuu ja ehkä kun harrastajien keski-ikä hieman korkeampi niin koetaan netti-ilmoituksen teko jotenkin hankalaksi/vastenmieliseksi eikä sen takia siihen jakseta panostaa.
   
  Seevu tykkää tästä.
 4. Rytari

  Rytari Gearhead

  Peeaa tykkää tästä.
 5. Pannu H-D

  Pannu H-D Gearhead

  Peeaa tykkää tästä.
 6. Rytari

  Rytari Gearhead

  Niin, kai se on aika asiallinen myös ukrainan lapsillekkin
   
 7. Pannu H-D

  Pannu H-D Gearhead

  Vaikea sanoa kun ei ole tuttuja ja sukulaisa siellä.
  Joten luotan tietoosi.
   
  viikinki75 tykkää tästä.
 8. leivonharri

  leivonharri Gearhead

 9. Cocco Bill

  Cocco Bill Gearhead

  Hieno on kuvista katottuna kunnoltaan,kuplakatothan täällä aika harvinaiseksi jääneitä GM erikoisuuksia mutta tässä taas luettu Hemmigsin huutokauppahintoja ym hintaoppaita maailmalta kääntäen dollarit euroiksi unohtaen missä ollaan ,bensanhinta ym näkymät.
  Jos ois orkkis 348 /409:llä ja tuossa kuntoluokassa niin ymmärtäisi haaveet mutta kun ei oo ja sittenkin olisi numerot täsmättävä sekä löydyttävä se neula heinäsuovasta eli paksun pussin omaava ostaja.
  Onnea ja menestystä tokikin,hieno kärry.
   
  Muokattu: 10.3.2022
  three hundred tykkää tästä.
 10. 1320

  1320 Gearhead

  Eihän tuo ole Bubbletop, vaan "tavallinen" 2D Coupe Impala (joka toki ei ole täällä pohjolassa kovinkaan tavallinen, etenkään jos kyseessä olisi Suomiauto).
  Bensanhinnasta senverran, että onhan se pirun kallista, mutta tuollaisella alle 100 000 mailia ajetulla selviytyjällä tuskin kukaan ajelee niin paljoa että sillä bensanhinnalla oikeasti olis jotain merkitystä. Muutaman tuhat kilsaa jos ajelee vuoteen, niin se on aikalailla sama onko bensanhinta 1,50€/litra vai 2,20€/litra, se on vielä pieni kuluerä kaiken muun rinnalla. Sitten toki jos ajelee enemmän niin se on asia erikseen, itsellä tuli viimevuonna 27 000 kilsaa '64 Ramblerilla, ja varmaan jollain muulla autolla ajamalla olis päässytkin jonkun verran halvemmalla. Mutta senhän takia siellä töissä käydään ettei tartte millään prkl:n nykykotterolla ajaa.;)

  Todella hieno autohan tuo on, ja mikäli on oikeasti noin hyvässä kunnossa ja vähillä maileilla, niin en pitäisi hintaa ihan poskettomana. Ehkä tosiaan vähän kallis, mutta ei tuollaista alle kolmen kympin saa tuossa kunnossa mistään.

  Joka tapauksessa, erittäin hieno Impala, itselle vielä 283+manuaali kruunaa kokonaisuuden. :odcool: Olisi hieno cruisailla tuollaisella.


  Hieno Caprice Farkku oli kanssa tyrkyllä, kohtuu ehjä ja räpeltämättömän oloinen yksilö vaikka pientä kulumaakin tietysti on. Jos keulilla olis ollut bensakone niin olis voinut jopa kiinnostaakin, mut omasta mielestä tuo on yksi viimeisimmistä autoista missä nokileka on ok... Muuten varsin asiallinen laite järkevään hintaan. Toivottavasti päätyy hyvään kotiin eikä päädy tuhottavaksi "lauluautona"...
  https://www.nettiauto.com/chevrolet/caprice/12727962
   
  isalmela ja Inlinee tykkäävät tästä.
 11. Isamu

  Isamu 3rd gear

  Muokattu: 11.3.2022
  leivonharri, isalmela ja juko7 tykkäävät tästä.
 12. stroker56

  stroker56 3rd gear

 13. Peeaa

  Peeaa Gearhead

 14. redneck1

  redneck1 Gearhead

  Hinnoissa viimeiset mohikaanit on kyllä ainakin ollut. Viimeiset Capricet, Custom Cruiserit, Roadmasterit ja Fleetwoodit on kaikki pitänyt arvonsa. Olen jopa sillä ajatuksella etteivät vähänkään paremmat ikinä ole edes menettänyt arvoansa pohjamutiin, vaikka maine saattaa mennä yli-ikäisten käyttöautojen kastiin. Toisin varmaan olisi jos tuotanto olisi jatkunut.
   
 15. stroker56

  stroker56 3rd gear

  Melko surullista, ei toi foto konehuoneestakaan onnistunu.
   
  Peeaa tykkää tästä.
 16. Ace66

  Ace66 3rd gear

  Tämähän on vieläpä etuveto.:D
   
  Peeaa tykkää tästä.
 17. musta pässi

  musta pässi Gearhead

  ”Hieno Caprice Farkku oli kanssa tyrkyllä, kohtuu ehjä ja räpeltämättömän oloinen yksilö vaikka pientä kulumaakin tietysti on. Jos keulilla olis ollut bensakone niin olis voinut jopa kiinnostaakin, mut omasta mielestä tuo on yksi viimeisimmistä autoista missä nokileka on ok... Muuten varsin asiallinen laite järkevään hintaan. Toivottavasti päätyy hyvään kotiin eikä päädy tuhottavaksi "lauluautona"...”

  Minusta taas just tiisseli/caprice kombinaatio tekee ainoastaan tuosta kiinnostavan kun on vielä orkkis. En tosin kyllä ole gm miehiä. Penkit uudestaan pois ja pakuksi rekkaus. Näinä epävarmoina poliittisina ja ilmastohysteerisinä aikoina tuon halvemmalla tuskin voi ajella edes jonkunlaisella tyylillä ja asenteella.
   
  isalmela tykkää tästä.
 18. redneck1

  redneck1 Gearhead

  ^Pakettiautoissa verotus kyllä aika kova nykyään, mutta onko henkilöautoissa sitten vielä kovempi? Tällä hetkellä myös "dieseli on halvempaa" ajattelijat voi miettiä kaiken uudelleen. Dieseli on nyt kalliimpaa kuin mikään muu.

  Kuten eräällä toisella auto (mobilisti?:D) foorumilla taannoin oltiin bensakoneita vastaan puhuttaessa uudemmista autoista. On se nyt vähän eri tankkaako Re85 hintaan 1.3€/l vai dieseliä hintaan 2.3€/l.
   
 19. musta pässi

  musta pässi Gearhead

  Kannattaa seurata maailmanmarkkinahintoja öljylle ja polttoaine.net sivustoa. Diesel on vähän halvempaa tänään. Dieselillä pääsee pitemmälle litralla kuin bensalla. Siksi raskas kalusto on diesel eikä re85 toimintainen.

  nii, biodieselin tuotanto voi alkaa kannattaa ite. Eikä o rakettitiedettä. Bensan vähä vaikeempaa.
   
 20. Weijari

  Weijari Gearhead

  Ja manuaali (rattivaihde automaatti) . Aika isoksi on myös vanha kiuas porattu, jos kutonen on 6,7l
   
  Peeaa tykkää tästä.

Kerro tästä muillekin!