Nettiautosta bongattua

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Rüsselsheim, 28.4.2006.

 1. Stang_81

  Stang_81 Double Gearhead

  No ei, onhan niitä jonkinverran, samoin kuin mercury cougaria, jokahan on melkein sama auto. Fox-alustassahan on se hyvä puoli että alustapalikkaa löytyy.

  Tuo yksilö on kuitenkin harrastettu, eikä pelkästään suolassa talvisin uitettu, joten ei siinä mielessä olisi huono sijoitus.
   
 2. teddy99

  teddy99 Gearhead

  Mitähän Toyota kauppias olisi vuonna 1986 tuumannut, jos joku olisi aikakoneella käynyt hänelle kertomassa, että myymäsi Toyota Corolla on 317 000 km ajon jälkeen myynnissä 34 000 eurolla. Onhan se kuitenkin GT malli....
  https://www.nettiauto.com/toyota/corolla/12759425
   
  Artsi Bunker, Isamu ja Peeaa tykkäävät tästä.
 3. redneck1

  redneck1 Gearhead

  Olisi se ainakin ihmetellyt uutta rahayksikköä, jos ei muuta.:D
   
  Inlinee ja kad_boost tykkäävät tästä.
 4. Isamu

  Isamu 3rd gear

  Ohan tuossa tosi hyvää hillo-osaa kiinni ja varsin kattavasti niitä kuvailtu, mutta on hintapyyntö ihan utopiaa. Toki aina voi pyytää, voi vaan olla ostajat harvassa 10ke ylihintaisella.

  Tuon hintapyynnön EHKÄ oikeuttaisi jos olis 100% OEM pienillä kilsoilla.
   
 5. Kustom STW

  Kustom STW Gearhead

  Niin no joo, samaa vois kyllä sanoa tosi monesta melko peruskiposta. Vaikka T Fordista, Kuplasta tai Mussesta.

  Sit ne kalliit autot olleet tosiaan uutena kalliita, osa malleista jää aina sellaiseksi ja osalle arvo vaan putoaa.
   
 6. Pannu H-D

  Pannu H-D Gearhead

  Nyt arvostelitte liian aikaisin koska eihän se ollut myynnissä.
  Siinä lukee alussa "tulossa myyntiin..." :D
   
 7. BHBS

  BHBS 2nd gear

  GT Corollan hinnalla 1984 taisi saada kaksikin etuveto-Corollaa, joten kallis auto aina ollut verrokkiryhmässä. 90'-luvullahan noita tuli rekkalasteja Saksasta rallimiehien ratoksi.
   
 8. SK-

  SK- 2nd gear

 9. Ftw-

  Ftw- 3rd gear

  Hoovee ja isalmela tykkäävät tästä.
 10. Tuplawee

  Tuplawee Gearhead

 11. teddy99

  teddy99 Gearhead

  Itsekin huomannut autoja, jotka ovat jopa vuosia myynnissä ja myymättömyys ratkaistaan nostamalla hintaa. Tämä MR-katsastettu Mitsukin on ollut myynnissä varmaan toista vuotta samoilla myyntikuvilla, mutta hinta nousee ylöspäin. Tosin ei tuo kallis ole nytkään. Myymättömyyden syy taitaa vain olla se, ettei näitä kukaan halua harrastaa. Vai onko myyntikuvien pienentämisellä ollut joku tarkoitus?
  https://www.nettiauto.com/mitsubishi/lancer/11912180

  Chryslerinkin hintaa nostettiin tonnilla, kun ei muuten mene kaupan:
  https://www.nettiauto.com/chrysler/le-baron/12752651

  Tässä malliesimerkki siitä, että jos auto on harvinaisuus Suomessa, ei tarkoita sitä, että siitä maksetaisiin hyvin. Mutta eipä ole vähään aikaan Austin Metroja näkynyt. Muistaako kukaan miksi näiden myynti meni ihan käteen v -83? Muistelen kuulleeni, että näitä tuli kai vain yksi erä maahan ja siitäkin iso osa jäi myymättä. Myymättä jääneet autot lähetettiin sitten jonnekin muualle.
  https://www.nettiauto.com/austin/metro/12765160
   
 12. lintta88

  lintta88 2nd gear

  Putkien pitää tulla ainakin 30cm yli puskurin sillä muuten ne ei näytä miltään :pinup:
   
 13. FuryIII '71

  FuryIII '71 Double Gearhead

  Ekaa kertaa näen peräkoukun asennetun ihan vaan koristeeksi. Saatanan rumaksi sellaiseksi tosin.
   
 14. budweiser

  budweiser Gearhead

  Hmm, ei oo tullu katottuu tuota koukkuhommaa muista sämpylöistä sillä silmällä mutta ainakin mulla on sämpylä wagonissa orkkis varusteena samanlainen vetokoukun pikakiinnitys niinku kaikissa usa- pick upeissa...eli tökkää koukun kiinnitysputken reikäänsä ja sokkatappi paikalleen.
   
 15. Hoovee

  Hoovee Gearhead

  ehkä siihen just ja just sellaisen 0,7mm pellistä poppareilla kootun kevytkärrin uskaltais ottaa ja kyytiin maksimissaan lasten muovinen plasto-potkumopo?

  Sittenkin täytyy ajalla nätisti, ettei noi putket sulata sitä plastoa..:D
   
  FuryIII '71 ja Seevu tykkäävät tästä.
 16. Malossi

  Malossi 2nd gear

  Näitä lebaroneja sai vielä joskus 10v sitten muutamilla tonneilla, niin ehkä näille on jonkinlaista positiivista hintakehitystä tapahtunut :D
   
 17. -VE-

  -VE- 1st gear

  Viime kesänä näin viereisellä bensapumpulla tankkaamassa yhden Metron. Juttelin omistajan kanssa sen verran, että kyseessä oli alkuperäinen turbo-Metro, joita ei ollut Suomessa kuin viissiin yksi tai kaksi. Sitä en muista oliko tuo Austin vai MG, mutta Metro kuitenkin. Tuosta Nettiauton Metrosta sen verran, että on kyllä harvinaisen väsähtäneen näköinen laite, saapi tuolla hinnalla myydä ikuisuuden.
   
 18. f34

  f34 Double Gearhead

  Ei ole ihme, nuo Austin Metrot on harvinaisia. Umpi tylsiä ja tuon ajan Austinit oli huonolaatuisia.
   
 19. Stang_81

  Stang_81 Double Gearhead

  Näyttää tuolla nettiauton jenkkiautot kategoriassa olevan montakin ajopelia, jolla on arvo talven aikana noussut jopa tonneilla. Eri asia löytääkö ne sittenkään omistajaa.
   
 20. Peeaa

  Peeaa Gearhead

  Sellaistakin asiaa oon monasti ihmetellyt kun aika moni Coupe-mallista autoa myydessään ilmoittaa sen olevan avoauto. Eikö ne helvetin pölvästit erota mikä on avo ja mikä Coupe. Nytkin oli tullut tänään myyntiin 2005 Vette, mitä ilmoitetaan avona. Ja kyseessä vieläpä autoliike :confused:
   

Kerro tästä muillekin!