Nettiautosta bongattua

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Rüsselsheim, 28.4.2006.

 1. Arkkumies

  Arkkumies 2nd gear

  "persoonallinen" F250 on päätynyt liikkeelle:
  https://www.nettiauto.com/ford/f250/12782795
  Liike on hyvin tilannetietoinen ja ensimmäisenä mainitaan että kyseinen vehje ei tarvitse AdBlöötä.
  Näenkö oikein, onko tossa kartiosuodattimen päässä toinen kartiosuodatin??

  Ja jos tuon kaiken räpellyksen ohi katsoo, ei hintakaan ole muihin vastaaviin verrattuna paha.
   
 2. Swinger

  Swinger Gearhead

  Tässä ois tarjolla tää siis lava fordi.. viimmeksi tais perikunta myydä tätä reilulla parilla kympillä.. mitenhän leimalla menee ton ratin kanssa ku ehkä saattaa airbagi uupua?

  https://m.nettiauto.com/ford/f250/12782795
   
 3. leivonharri

  leivonharri Gearhead

  Kansivikainen se lienee vieläkin, mutta kolmella tonnilla on käyty kaupasta osia. "Helppo projekti".
   
 4. Inlinee

  Inlinee Gearhead

  Jotenki soittaa hälytyskelloja, jos se ois pelkkä pahvi niin luulis sen olevan vaihettu.
   
 5. Petri R.

  Petri R. Double Gearhead

  Aina kun keskustelu menee laatikko-Capriceihin ja sen lähisukulaisiin, en voi pysyä erossa.

  Hyväkuntoisen kalliin ostaminen vs. huonokuntoisen halvan kunnostaminen. Jälkimmäisessä vaihtoehdossa tulee huomata se, että näihin ei ole juurikaan uustuotantoa olemassa, kuten vaikka vanhempiin Chevyihin, mitä tulee korin ja sisustan osiin. Tekniikka on helppo nakki mutta jos yksi kromilista puuttuu auton kyljestä tai se on liian huonokuntoinen, niin mistä uusi? Ebaystä voi järkyttävällä hinnalla tehdä jotain yksittäisiä löytöjä NOS-osista jenkkilästä, korkeintaan. Sisustaan ei uusia osia saa sen enempää ja peltiosissa myös tarjonta lähinnä marginaalinen. Ne puuttuvat listanpätkät ja muut pisteosat on niissä purkuautoissa navetan takana, jos eivät ole jo lähtenee romumiehen matkaan, siinä kunnossa kun sattuvat olemaan. Eli niiden roskiin heitettyjen tai mattamustaksi sotkettujen pisteosien perään itketään vielä. Vaikeuskerroin vielä kasvaa, kun merkki vaihtuu Chevystä johonkin muuhun.
   
  Multipower, Charger´69, leivonharri ja 3 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 6. leivonharri

  leivonharri Gearhead

  Näin se tuppaa menemään kaikkien epämuodikkaiden autojen kanssa. Pitäis ottaa 20 vuotisena ehjänä talteen, kun on hinnat pohjissa ja sit alkaa työstään, kun ne paskat yksilöt on hävinneet katukuvasta.

  Full-size chevynä laatikko-capricella on vielä jokin mahdollisuus, ne edelliset sukupolvet ovat ainakin nousseet "oikeiksi harrasteautoiksi" yksi kerrallaan. Vaikka jotenkin on ollut sellainen "väliinputoaja", kun bubble-chevyt melkein on jo enemmän harrastettuja. Kasarimalleista puuttuu se kuolattu "SS".
   
 7. Charger´69

  Charger´69 Double Gearhead

  Juuri näin. En ite ymmärrä miten se kauhea itkuvirsi alkaa, jos hyväkuntonen tommonen sedan korinen on myynnissä 10k nurkilla. Ei ne hyvät näissä hinnaltaan koskaan ollu missään vaiheessa muutenkaan pitkäkattolankkupenkkien tasolla, vaan ovat aina maksaneet ihan tuhansia. Ja aika on vieriny, niin jos nyt 10k nurkilla tommosen hinta niin täysin ymmärrettävä. Kattokaa noita muunmaalaisiakin vanhuksia, siitä 740 Volvostaki joutuu maksaa ihan saman ilman että saa edes ku puolikkaan moottorin.

  Se että se ei ole enää kaikkien saatavilla jos budjetti alle 5k€, niin ihan sama toistuu noissa 2-ovisten maailmassakin ja kaikissa muissakin vanhoissa, lähes jokainen malli hypännyt eri budjettiryhmään. Joskus sai hyvän Dusterin 5-8k, nykyään nekin +20k. Tässä hintakehityksessä ei ole siis yhtään mitään ihmeteltävää, ja yleensä aina halvimmaksi tulee ostaa se mahdollisimman valmis auto, varsinkin kun Suomessa ollaan missä noita osia ei saa samalla hintaa kuin USA:ssa asuessa.

  Facen myyntiryhmässä näytti just nyt yks äkkiseltään siistihkön näkönen sininen joku tommonen sedan olevan myynnissä 3.5k€, toimiva peli, luulis löytävän omistajansa.
   
  malvasto, isalmela ja Inlinee tykkäävät tästä.
 8. hartsa69

  hartsa69 Gearhead

 9. leivonharri

  leivonharri Gearhead

  Komia barracuda on. Ja kun tässä nyt muita vähänkään vauhdikkaan oloisia mopareita katsoo, niin ei tolkuttoman hintainenkaan. (Mulle toki kallis)
   
  isalmela tykkää tästä.
 10. Petri R.

  Petri R. Double Gearhead

  Joo SS puuttuu ja kulkupuoli on kasarivehkeissä tehtaan jäljiltä melko vaatimaton. Toisaalta ne on sitten sitä samaa Chevyn ja Oldsin pikkulohkotekniikkaa kuin monet muutkin. Laatikot, perät samaa GM:ää. Päästörajat voi jossain vaiheessa tulla vanhan liiton SBC:n virittelyssä vastaan, ehkä? Nykyisellä lainsäädännöllä myös LS-koneita siinä missä isolohkojakin alkaa ainakin minun laintulkinalla saada leimattua ihan ilman oikomista. Joku saastevuosienkin Olds 455 liikuttais pitkäkattoa varmasti 307:aa reilusti paremmin ja voisi helposti säilyttää ilmastoinnit ja orkkislookin. Impala SS:ssä on vähän tymäkämpi alusta ja Impalan nimen alla myydään vaikka minkälaista putkitukivartta ja muuta hillo-osaa. Siinähän on sama runko, eli käytännössä kanttikoppaseenkin löytyy vaikka minkälaista "protouring-palikkaa" ostettavaksi isommallekin lompakolle.
   
  leivonharri ja Kustom STW tykkäävät tästä.
 11. leivonharri

  leivonharri Gearhead

  Tarkoitan lähinnä sitä, että puuttuu sellainen ikoninen malli, joka vois olla esimerkiksi autopeleissä siinä "Blues Brothers-Dodgen" ja SS-Impalan välissä. Ei ole mielikuvia, ei ole kuolaavia janttereita, ei ole osateollisuutta.

  Vaikka noita oli takseina ja poliisiautoina ihan jokaisessa rainassa mitä amerikassa tehtiin.
   
 12. Petri R.

  Petri R. Double Gearhead

  Totta. Kasarileffoissa varsin arkinen auto joita tuhoutuu elokuvan aikana läjittäin, ja nyt mulle ei löydy mistään yksiä ruosteettomia takaovia :D:mad: Kuvaavaa, että Suomessa sama auto on ollut sitten toimitusjohtajien ja vastaavien kulkuväline uutena.

  Niitä huomattavan siistejä sedaneita oli taannoin nettiautossa myynnissä kaksi muutakin ja hinta oli sen mukainen. Ovatkohan menneet kaupaksi, ainakin ilmoitukset on hävinneet.
   
  leivonharri, isalmela ja Inlinee tykkäävät tästä.
 13. oceanic7

  oceanic7 Double Gearhead

  Yksi lempileffani jossa voisi saada käsityksen että caprice soveltuu ihan hyvin metsäretkeilyynkin.

   
  Isamu tykkää tästä.
 14. leivonharri

  leivonharri Gearhead


  Tossa parempi.
   
 15. Isamu

  Isamu 3rd gear

 16. Inlinee

  Inlinee Gearhead

  Juu tuo oliki tuossa taannoin. Helgellä kevättä rinnassa. Milläköhän lie lähtis.

  Kasipaikkanen, mintti Buick Electra stw kyllä olis näyttävä ilmestys pihaan :cool: Ilman puuviiluja, kokovalkoinen. On sitten ihan saatanan hieno.
   
  isalmela tykkää tästä.
 17. Kalu

  Kalu Double Gearhead

  Tjaa, täähän on meikäläisellekkin tuttu vekotin vuostuhannen vaihteesta.
   
 18. Isamu

  Isamu 3rd gear

 19. heikkisj

  heikkisj Gearhead

 20. leivonharri

  leivonharri Gearhead

  Hinnoittelu ei tunnu kohtuuttomalta "rakenna samanlainen raadosta" perustein. Enkä mä tiedä, noin hyvä kuntoisesta maasturista muutenkaan.
   

Kerro tästä muillekin!