Nettiautosta bongattua

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Rüsselsheim, 28.4.2006.

 1. Rihma

  Rihma 2nd gear

  Samaa mietin, oon kuullu baby-benzin, mut se 190
   
  Ftw- tykkää tästä.
 2. SPORT TRUCK

  SPORT TRUCK Double Gearhead

  No eikö tuo aika pentu ollut, SL ja vaan 3.0L...olisko "pikku Mersu" sitten parempi ?
  Tenavatähti on taas enempi käytetty vanhempien 190- ja C-Mersujen kohdalla ainakin omissa piireissä...tiedä sitten ?
   
 3. Ftw-

  Ftw- 3rd gear

  En vaan ollut moista nimitystä kuullut enkä näköjään ole ainut. Miksi se ei voi ollavaan sl? Kauhee vimma ihmisillä keksiä pääasiassa typeriä lempinimiä
   
  Seevu, juko7 ja Rihma tykkäävät tästä.
 4. oceanic7

  oceanic7 Double Gearhead

 5. moottorinlohko

  moottorinlohko Gearhead

 6. leivonharri

  leivonharri Gearhead

  Ensin on tyypillisesti menneet mailit ja kilsat sekaisin, sit on menneet hinta ja mittarilukema sekaisin. "Kaikki osat"=öljynsuodatin+ilmansuodatin.
   
 7. Petri R.

  Petri R. Double Gearhead

 8. T5

  T5 Gearhead

 9. SPORT TRUCK

  SPORT TRUCK Double Gearhead

 10. SPORT TRUCK

  SPORT TRUCK Double Gearhead

  WTF ? Millä ihmeellä tuo on saatu leimattua museoon ? :odeek::odeek::odeek:

  https://www.nettiauto.com/chevrolet/fleetside/12992918

  Tarkastaja ollut pakosta vähintäin 4 promillen kännissä tai aivan umpisokea ja kuuro :webmaster:

  Alun perin tuokin W/T ollut ihan varmasti LB4 4.3 TBI bensa (kilpi konehuoneessa jarrutehostajan vieressä ja RPO koodit hanskalokerossa = helppo tarkastaa tyhmemmänkin tarkastajan) ja nyt nokalla joku watun 6.2 sepelimylly, kas kun ei se Cedricin 2.8...maskikin maalattu kun W/T:ssa pitäs olla musta ja maalaamaton, renkaat ja vanteetkin ihan muuta kun pitäs, pyörän navatkin ruosteessa jne jne.
  Jotenkin tämä museoautojen tarkastus on mennyt ihan holtittomaksi, varmaan lopettavat kohta koko museokatsastus jutun kun tällä menolla kohta ihan kaikki autot on museoleimattu.
  Näyttää olevan että pelkkä ikä riittää, kunnolla ja auton aitoudella ei ole mitään väliä :odconfused:
   
  kad_boost tykkää tästä.
 11. oceanic7

  oceanic7 Double Gearhead

 12. hzemax

  hzemax Gearhead

  Paljonkohan tästä pitää vielä jauhaa?
   
 13. Peeaa

  Peeaa Gearhead

  Penkin verhoilut ovat aivan hirveät. Ja vanteet American Racing Outlaw II:set, mutta myyjä väittää niitä Centerlineiksi...o_O
   
 14. Charger´69

  Charger´69 Double Gearhead

  Keneltä meistä harrastajista se on pois kun noita saadaan museorekkariin? o_O Ihan helvetin hyvä jos kaikki suurinpiirtein kopillaan olevat vehkeet sinne menee. Jokainen romu mikä tonne museorekkariin menee, on meidän harrastajien ETU. Ei nyt kannata kovin isoa numeroa siis nostaa ja kusta omiin muroihin, näin ainaki minun mielestä niin kauan ku näille harrasteautoille ei ole olemassa omaa "rekkaria" missä edullisemmat kulut vuodessa.
   
  Seevu, north ja Turnn tykkäävät tästä.
 15. Inlinee

  Inlinee Gearhead

  Näkemyksiä on onneks monia, minulla taas on päinvastainen käsitys, museoon kuulumattomien ajoneuvojen museoiminen on just sitä omiin muroihin kusemista.
   
  malvasto, dart -66, Topsa- ja 6 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 16. oceanic7

  oceanic7 Double Gearhead

  Just seurasin kun naapurin setämies yritti 142 Volvoaan museorekkariin. Mintti peli muuten alkuperäistä maalia ja alkuperäisiä renkaita myöten mutta kun pyyhkijöiden varret olivat harjattua terästä eikä sellasta puolikiiltävää peltiä mitä kuulemma alunperin ovat olleet niin homma tyssäsi siihen, tarkastus hylätty. Taso vaihtelee mut eikö se sitä ole viimevuosina ollut.
   
 17. matti R

  matti R 3rd gear

  Museoautosysteemi on valtion antama helpotus harrastajille edellyttäen että sovittuja sääntöjä noudatetaan. Jos politiikoille tulee tietoon että sääntöjä kierretään ja kirotut moottoriharrastajat välttää veroja niin kohta kenelläkään ei ole museoautorekisteröinnin etuja.
   
  LehtinenA, malvasto, three hundred ja 3 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 18. Petri R.

  Petri R. Double Gearhead

  [​IMG]
   
  Fuselage tykkää tästä.
 19. Larry

  Larry Double Gearhead

  malvasto, kuula, Arkkumies ja 2 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 20. Charger´69

  Charger´69 Double Gearhead

  Semmonen tarkastaja joka tekee semmosia tarkastuksia ettei täytä vaatimuksia se auto niin hän kusee omiin muroihin. Ei sitä harrastaja maksa sitä laskua mikä tulee tarkastajan töpistä. Niissä museolausunnoissa on ihan nimi joka sen on tarkastanu. Eli jos joku toteais ettei vastaa vaatimuksia, niin eiköhän se itse tarkastaja joudu asiaa selvittämään. Hyvin simppeliä.
   

Kerro tästä muillekin!