Nettiautosta bongattua

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Rüsselsheim, 28.4.2006.

 1. leivonharri

  leivonharri Gearhead

  Vilahtaako "myynnin syy" noissa kuvissa taustalla?
   
 2. Petri R.

  Petri R. Double Gearhead

  Voihan olla, että ilmoitusta on laadittu kiireessä ja käyny pikku hanskavirhe jossa osa kuvista on jääny liittämättä ilmotukseen. Joskus kuvia tulee liikaakin; ihailin kerran jotain Volvo 760:n ilmoitusta jossa oli muutamia kuvia itse autosta ja lisäksi makkaranpaistoa kesämökin rannassa.
   
  isalmela tykkää tästä.
 3. SPORT TRUCK

  SPORT TRUCK Double Gearhead


  Niin tiedä, ilmeestä voisi päätellä kyllä jotain...ehkä ilmoituskin on jouduttu laatimaan pikaisesti jos valittavana on ollut asuuko jatkossa tuossa hytissä vai talossa ? :rotfl:
   
 4. Isamu

  Isamu 3rd gear

  esmi ja Peeaa tykkäävät tästä.
 5. hartsa69

  hartsa69 Gearhead

 6. Ftw-

  Ftw- 3rd gear

  "KK ERÄ ALKAEN N.20200ESIS ALV" Sais kohtuullisilla lyhennyksillä
   
 7. oceanic7

  oceanic7 Double Gearhead

  esmi ja Lemmu tykkäävät tästä.
 8. Isamu

  Isamu 3rd gear

  esmi tykkää tästä.
 9. teddy99

  teddy99 Gearhead

  Hah hah. Jälleen kerran osoitus, että overdrive on suosittu foorumi. Nettiauton ilmoitukset poistuu pikaisesti, kun täällä huomataan jossain ilmoituksessa olevan jotain pielessä.

  Bongaukset jatkuu: Fiat 600 projekti. En tiennytkään että rakennemuutoslupalaput on ikuisesti voimassa? "Muutoskatsastusta ja maalausta vaille valmis liikenteeseen. Itsellä ei näytä aika riittävän tekemään tätä loppuun. 90 luvulla haettu luvat auton muuttamiseksi avoksi, kaikki paperit tallessa."
  https://www.nettiauto.com/fiat/600/13049724

  Milloin olet nähnyt viimeksi liikenteessä? 1990-luvulla..? Tää on hieno.
  https://www.nettiauto.com/mitsubishi/lancer/13082275
  Malliesimerkki, siitä, että auto, joka on todella harvinainen, ei tarkoita sitä että se olisi arvokas. Ei taida myyjän puhelin soida, vaikka hinnoittelu olisi ihan jotain muuta.

  Tämä seuraava pitäisi saada kansallismuseon kokoelmiin malliesimerkiksi jälkipolville, millaisessa ryssälässä täällä elettiin vielä EU:n jäsenenä, jonka siis piti taata kansalaisille vapaa kauppa EU maiden välillä. Ja ei vi**u mitä räpellyksiä täällä piti tehdä, että sai Saksasta 1000 eurolla ostetun auton Suomessa rekisteriin. Suomessa samanlainen maksoi noin 10000-15000 euroa... Ihme, että tämä yksilö on edelleen olemassa. Muistelen, että w123/W126 kombinaatiossa ei mitenkään riittänyt prosentit ja nämä oli hyvin lyhytikäisiä tapauksia. Usein matka tökkäsi lopullisesti muutoskatsastuksen jälkeiseen vuosikatsastukseen, jolloin autolla (tietysti) oli jo uusi onnellinen omistaja.
  https://www.nettiauto.com/mercedes-benz/sel/13064020
   
  Muokattu: 22.8.2022
 10. teddy99

  teddy99 Gearhead

  Pisteet siitä myyjälle, että kertoo asian. Jobbarimyyjillä samassa tilanteessa olisi varmaan kova houkutus kitata kuprut pois näkyvistä ja pikaisesti maalia päälle. Ja sitten voisi myynti-ilmoituksen otsikoksi laittaakin: "ruosteeton huippuyksilö".
   
  kad_boost ja Isamu tykkäävät tästä.
 11. Isamu

  Isamu 3rd gear

  Vaihtoehtona myös ettei myyjä/jobbari kerro mitään näistä epäkohdista ilmoituksessa eikä vielä edes puhelimessa kun sovitaan tapaamista autoa katsomaan.
  Sitten päsee paikan päälle ja näkee ne kaikki jotka olisi kannattanut mainita etukäteen, kun näistä sitten kuittaa niin vastauksena "no kato noihan on ihan pikkujuttuja, ei merkkaa mitään"
   
  Muokattu: 22.8.2022
  isalmela ja kad_boost tykkäävät tästä.
 12. leivonharri

  leivonharri Gearhead

  "Ei ne ajamista haittaa"
   
  juko7, isalmela ja Isamu tykkäävät tästä.
 13. isalmela

  isalmela Gearhead

  tai "no ainahan sitä tämän ikäisessä jotain on että jos uuden auton haluat niin hae Pörhöltä" kun olet ajanut/lentänyt/junaillut 600 km kohteeseen
   
  Kustom STW, Isamu ja juko7 tykkäävät tästä.
 14. oceanic7

  oceanic7 Double Gearhead

  pectus, Isamu ja leivonharri tykkäävät tästä.
 15. Fuselage

  Fuselage Gearhead

  Tosiaan mieltä ylentävää ajella 300-400km ja kun pääset 5 metrin päähän autosta, voikin todeta "voi vittu mikä paska" ja samantien takasin autoon. Jaksanut edes jäädä kuuntelee selityksiä.
   
  juko7, Peeaa, isalmela ja 2 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 16. musta pässi

  musta pässi Gearhead

  Nii, tai kun vuokrasit trailerin liikkeestä ja ajoit kaverin kanssa perille 150km kattomaan/hakemaan autoa sillä periaateella että ”hinnasta kyllä päästään yhteisymmärrykseen” lupauksella. Perillä autoa ei pysty edes siirtämään mihinkään kun on akseleita myöten savessa ja käytännössä poikki keskeltä kun on niin mätä. Semmoinen se ei puhelimessa vielä ollut. Hinta olikin sitten apteekin hinta eli jos maksat mitä pyydettiin niin kauppa syntyy. Hinta olisi ollut ehkä ok tosi hyvästä. Se myyjän kiltti koira ” ei se tee kelleen mitään” puri vielä kaveria lähtiessä käteen. Minulta meni hermot, olisin jompaa kumpaa lyönyt turpaan eli koiraa tai sen isäntää ellei kaveri sanonut että anna olla. Nahkatakkiin tuli reiät hampaista mutta kaverin nahkaan painaumat muttei reikiä.
   
  Isamu, juko7, Peeaa ja 6 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 17. hartsa69

  hartsa69 Gearhead

  Tuo tuntuu olevan ilmoituksissa oikein suosikkilause nykyään...
   
  isalmela ja Stang_81 tykkäävät tästä.
 18. Stang_81

  Stang_81 Double Gearhead

  Sillä saa kaikki viat ohitettua.
   
 19. isalmela

  isalmela Gearhead

  Joo ja aina sitä ei edes muisteta mainita. Löysin nettiautosta houkuttelevan yksilön.
  Ihan virheettömän näköinen, mr. Soitin ja kyselin. Ilmastointi jumissa, laatikko vuotaa, moottori syö öljyä litran tuhannelle, luukkulamput ei toimi, alipainevuotoja, pyöränkulmat sekaisin, latauksen valo kiiluu ja purkaa akkua. Ja ovipelti korjattu rumasti millin pellillä ja musta pohjamaali päälle. Mutta ei ole oikein tinkivaraa kun on niin hyvä o_O
   
 20. Duster 440

  Duster 440 3rd gear

Kerro tästä muillekin!