Nettiautosta bongattua

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Rüsselsheim, 28.4.2006.

  1. mpower

    mpower Double Gearhead Bannattu

    No joo!:) Tarkoitin vaan sitä, että eikös tuollainen neliovinen iso Jaguar ole enimmäkseen tyylikkääseen lipuumiseen tarkoitettu, eikä niinkään rakennettu kiihdyttelyyn?:rolleyes:
     
  2. Slant Sickness

    Slant Sickness Double Gearhead

    Kyllä Jaguar on omassa markkinoinnissaan aikanaan korostaneet nopeutta ja kisamenestyksiäkin. Ja kai noita jäi jäljelle? Ei viimeistä tunnettua yksilöä kuitenkaan tuohon ole käytetty aihioksi. Tallinaapurilla on sekä Double-Six että V12 merkein tuota moottoria keulallaan kanniskelevia ja mun tehtävä on kiristää jousta slantissa, jotta oisin tallin nopein...
     
  3. three hundred

    three hundred Gearhead

    Kyl Jykäkin käy välillä vetämässä Hemi Jagella….
     
  4. Ehkä Jaguarien kiihdyttelyt ei ole missään valtavirtaa, mutta ei täysin tuntematon ilmiökään.

    Tässä yksi:

    PERFORMANCE DATA
    1/4 Mile ET:
    12.776
    1/4 Mile MPH:
    108.503


    [​IMG]
     
  5. Dataviilaaja

    Dataviilaaja Gearhead

    Onhan tuo Jagge aika huikea kokonaisuus 80-luvun Kekkoslovakiassa rakennetuksi laitteeksi, vaikkei minun makuhermoon iskekään. Muistan itsekin jostain 90-luvun alkupuolelta jotain juttua tuosta - sitä en muista oliko myynti-ilmoitus vai mikä - ja silloin jo pisti silmään aihio, jota helpompia ja halvempiakin olisi varmaan ollut.

    Otetaas ulkomaanelävien nettiautosta ote, vähän harvinaisempaa herkkua:
    https://www.oldcar24.com/annunci/31374/cisitalia-202-gran-sport-pinin-farina-1949
    Cisitalia 202 vm. 49.
     
  6. Dataviilaaja

    Dataviilaaja Gearhead

    isalmela tykkää tästä.
  7. Swinger

    Swinger Gearhead

    isalmela tykkää tästä.
  8. Arkkumies

    Arkkumies 3rd gear

    juko7 tykkää tästä.
  9. Stang_81

    Stang_81 Double Gearhead

  10. -71 MoPar

    -71 MoPar Gearhead

    Jos vielä palataan "Ilvekseen" niin siihen aikaan oli yleinen tapa ajaa samalla autolla kaikki ajot kesät ja talvet. Ei silloin ollut erikseen käyttiksiä ja kilpureita , samalla ajettiin . Sydän talveks sit saatettiin laittaa jenkki seisomaan ja huollettiin enempi , ja siks aikaa ostettiin joku muutaman satasen ritsa millä pääs liikkumaan. Ja ei ollut mitään harvinaista , että ulkona tehtiin remppaa ihan parkkiksellakin.
    Ja mielestäni Ilves istui vielä viime tai edellisenä kesänä Villähteellä kotinsa pihassa kun ajelin Nastolaan Lahdesta, että kait se on ollut kotiväen mieluinen , kun n. 40v. ollut samalla omistajalla. (vai onko0 ollut niin paha ettei ole eroon päässyt) tiedä häntä.
    Ihan hyvä vaan että erilaisia autoja rakennetaan .
     
    Stratos tykkää tästä.
  11. -71 MoPar

    -71 MoPar Gearhead

    Toikin on vähän "kakspiippuinen" juttu, jos laittaa hinnan mitä haluaisi niin voi tuntua ostajasta kovalta ja kun nyky päivänä ihmiset arkoja eivätkä uskalla tinkiä hinnasta, ohittavat ilmoituksen.
    Jos ei ole laitettu hintaa ja auto kiinostaa , niin soitto ja kyselee tarkemmin , jos vielä haluja niin reipas tarjous millä toivoo kaupan syntyvän eikä pelkää että tarjosi liikaa.
     
  12. matti R

    matti R 3rd gear

    Kyllä mulla auton kiinnostavuuteen kuuluu oleellisesti hinta. Jos ei ole hintaa mainittu niin yleensä skippaan myynti-ilmon. Mutta mulla harrastuksessa oleellinen osa onkin korjaus ja rassaus joten haen korjattavia ja vikaisia halvemman pään autoja.
     
    kad_boost, teddy99, Kustom STW ja 5 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
  13. teddy99

    teddy99 Gearhead

    Suunnitelmatalouden nelivetoja:

    Taas yksi Lada Niva myynnissä, johon on laitettu "ikälisää". Eli vuosimalliksi ilmoitetaan vanhempi kuin mitä todellisuudessa on. Tässä jo lienee ennätys, kun ilmeisesti noin 30 vuotta on tätä "vanhennettu"? Kun en ole Ladaharrastaja, niin en tiedä mikä juju näissä Lada Nivojen vanhennuksissa on? Kun kyllähän se ostaja viimeistään paikanpäällä näkee auton papereista, milloin se on ensrekisteröity.
    https://www.nettiauto.com/lada/niva/13142176

    " käyntiin lähti hyvin ja varmaan liikkuukin omin avuin mutta onhan siinä laittoo, mm. 3 tyhjää rengasta." :odroll: Eihän LuAZin omistaja voi olla noin avuton? Tuollaisen omistajalla kun on pakko olla autojen ylläpidosta vähän enemmänkin tietotaitoa, kuin se, mitä renkaan vaihto edellyttää. Ja olisi varmasti paljon helpompi myydä, kun korjaisi renkaat, että mahdollinen ostaja voisi käydä pellolla ajelemassa koeajot?
    Tyylikäs laite sinänsä. Onkohan yhtään tällaista rekisterissä?
    https://www.nettiauto.com/luaz/969m/13222018
     
    isalmela tykkää tästä.
  14. Pertura

    Pertura Gearhead

    Hinnattomat ovat yleensä niitä, joista myyjä tahtoo kuun taivaalta. Eli se hinnan poisjättäminen ei aiheuta muuta kuin turhaa ajanmenoa, jos joku erehtyy asiaa tiedustelemaan. Kaikkien kannalta helpompi vaan skipata nuo hinnattomat yli, niin jää turhat jaarittelut väliin.

    Ruokakaupassakin jokaisen leivän ja maitopurkin kohdalla lukee hinta, helpottaa kummasti ostopäätöstä kun ei tarvitse kassalla alkaa tinkimään hintaa kohdilleen tai jättää emmentaalia siihen.
     
    SARKERI-71, Peeaa, three hundred ja 1 muu tykkäävät tästä.
  15. Concarne

    Concarne 3rd gear

    Luulisi myyjän tietävän hinnan kun ilmoituksen tekee. Vaikeaa on jos pitää olla ostajana ja myyjänä. Huutokaupat on sitten erikseen.
     
    Muokattu: 2.11.2022
    Peeaa ja SARKERI-71 tykkäävät tästä.
  16. KKOSKINEN

    KKOSKINEN Gearhead

    Hinnattomassa ilmoituksessa olen nähnyt jopa maininnan, että vaihdetaan samanhintaiseen tai halvempaan. Vaikeaksi menee.
     
    Concarne, Peeaa ja SARKERI-71 tykkäävät tästä.
  17. SPORT TRUCK

    SPORT TRUCK Double Gearhead

  18. hartsa69

    hartsa69 Double Gearhead

    Parastahan tuossa on: "Auto uusittu joskus 99-2000"
     
    teddy99 tykkää tästä.
  19. teddy99

    teddy99 Gearhead

    Onhan se tärkeä mainita, jotta ostaja saa tietää, että hyvissä käsissä on ollut. Tosin kuvien perusteella näyttää siltä, että auto on heti kunnostuksen jälkeen työnnetty kuvissa näkyvään paikkaan? Mutta pisteet myyjälle siitä, että hyvät kuvat on laittanut. Ainakin tulee selväksi, missä kunnossa auto nyt on.
    Hieman tähän samaan myyntitekstiin liittyen muistan muutaman vuoden takaa kiinteistövälittäjän myynti-ilmoituksen 1960-luvun puolivälissä rakennetusta omakotitalosta, eli juuri sellaisesta aikakautensa lastulevy-tasakatto-homesokkeli, ei kun valesokkelitalosta, jota kaikkien kannattaisi välttää. Myynti-ilmoituksen otsikossa luki "Remontoitu". Myyntitekstiä lukemalla selvisi, että remontti on tehty vuosina 1979-1980... En oikein keksi mitä hyötyä ostajalle on siitä, että taloa on rempattu 40 vuottas sitten?
     
    Muokattu: 2.11.2022
    juko7 ja leivonharri tykkäävät tästä.
  20. Ftw-

    Ftw- Gearhead

    No ihan yhtä paljon hyötyä kun siitä että toi pellolla seisola läjä on uusittu yli 20-vuotta sitten :D
     

Kerro tästä muillekin!