Nettiautosta bongattua

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Rüsselsheim, 28.4.2006.

  1. minkkinen

    minkkinen 1st gear

  2. pee5

    pee5 3rd gear

  3. 6v92

    6v92 1st gear

    MS-duster

    auto on ex stanu/ms kilpuri joka on säilytetty lähes "alkuperäisenä" Husso&parnila mallina.Husso ajoi 80 luvun puolessa välissä jakolinjan väreissä.80 luvunlopulla Kossu somerolta ajoi eg luokassa ja d-streetissä 10.6 katu kunnossa ja 9" jarruilla!! 90 luvun loppu palautti auton takaisin kotikaduille ja öiseen pöllytykseen.
     
  4. jakulepi

    jakulepi Double Gearhead

  5. Per Besserwisser

    Per Besserwisser 1st gear

    No se on parantunut ton hinnannousun verran.. Ei enää Camaroja persaukisille? Tota nousutahtia US-autoharrastus on varakkaiden hommaa joskus 2015 :soosoo: Kun hinnat alkaen Vallu maksaa ton 15 00 ja Delta 88 12 000 €.. :poff: Ja piilofarkut alkaen 5000€ > 15 000 € ??

    Vai onko moinen ajatus persaukisen märkäuni?
     
  6. Rinnewood

    Rinnewood 3rd gear

    Ei välttämättä ihan tuulesta temmattu skenaario! Tulee olemaan mielenkiintoista nähdä mihin suuntaan tämä harrastus näiden vanhojen autojen kans vielä kehittyy.. niinkun hintojen puolesta.
    Ja muutenkin kun ei niitä enää tehdä nii voi olla että tulevaisuudessa ei edes malteta ajaa vanhuksilla vaan kuskataan ne trailerilla esim Forssan piknikille.. Sillai kun joitain kanttimobiileja viedään tänäpäivänä..
    :odroll:
    Onhan nyt jo havaittavissa että jenkeissäkin jotkut vanhat farkku ja 4D mallit alkaa olla hinnoissaan kun joku aika sitten ne ei kelvannu kellekkään! Puhumattakaan aidoista muskelimalleista ym klassikoista. Niiden hinnat on karannu jo tavallisen tasapään tavoittamattomiin!
    :-?
     
  7. tammercity

    tammercity Gearhead

    Yksi syy lisää hommata parkkis täyteen jenkkejä nyt kun niitä vielä saa joten kuten järki hintaan :odroll:
    Muuten joutuu saakeli tulevaisuudessa hakeen 5 numeroisen luvun lainaa pankista että saa pojalle ostettua sen jenkin harraste peliks :cry:
     
  8. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Tohon entisestään kasvaneeseen muskeleiden kiinnostukseen (ja sitä myötä tietty hintojen nousuun) viittaa vähän sekin että autonvalmistajat on alkaneet kehitellä ns. retromalleja vanhoista muskeleista. Ja hyvä niinkin :D
     
  9. Rinnewood

    Rinnewood 3rd gear

    Olis kiva vaan tietää miten niitä nykyajan retromalleja harrastetaan sitten joskus tulevaisuudessa kun ne on museoikäisiä.. Ei oo niin selkeätä mekaniikkaa kuin esim meidän nykyisissä harrasteautoissa. Tai sitten ihmisten viisaus ja työkalut ym instrumentit vain kehittyy sitä mukaa kuin autotkin..?!
    Jos olis tuollainen kristallipallo nii olis itsekin viisaampi.. :lol:
     
  10. Fireball

    Fireball Gearhead

    Sitä kutsutaan kai markkinataloudeksi tota kysynnän ja tarjonnan perusteella määräytyvää hintapolitiikkaa. Hinnat hilaa ylöspäin just niin kauan kuin ostajia löytyy, ainakin kun puhutaan tämmösistä Maslovin tarvehierarkian ulkopuolella olevista hyödykkeistä.

    Ois pitäny ostaa viistoista vuotta sitten kaikki myynnissä oleva kalusto, vaan ei ollu rahaa, se oli sillon usarauta halapaa. Vai oliko sittenkään? Mietitäämpä, autolainojen korot oli sillon melkeen 20%, palkkatulot noin kolmasosan nykyisestä. Sitten kun ois säilöny niitä lämpimässä 15 vuotta vuokraa maksellen, niin nykysin teoriassa saatava tuplahinta ei vissiin niin mahtitiliä toisikaan?

    Summa summarum, aina kun on rahaa pitää ostaa lissää leluja :lol:
     
  11. jakulepi

    jakulepi Double Gearhead

    Näyttäis että camaron harrastaminen on enimmäkseen rahamiesten hommaa tuolla rapakon takana: http://ww2.collectorcartraderonline.com ... et--Camaro

    Onneksi ei meillä 8)
     
  12. atn

    atn 1st gear

  13. Belvedereman

    Belvedereman 1st gear

    Minä bongailen vaatimattomasti näitä neliovitolppia ja ihme kyllä suosikkimallia on pitkästä aikaa kaupan ja jopa kolme samaan aikaan.

    www.nettiauto.com/864950
    www.nettiauto.com/827089
    www.nettiauto.com/856855

    Mielestäni neliovisista moparin b-korisista se kaunein malli. Näköjään näiden hinnat ovat nousseet, ainakin tuon yhden hinta on ihan eri luokkaa mitä omasta kuuskasistani kymmenen vuotta sitten maksoin.
     
  14. MikkoV

    MikkoV Gearhead

    Eipä ne hinnat enää laskea taida, toi hintojen nousu on niin maailman laajuista että pikku lama jossain päin tai bensa hinna nousu ei paljon vaikuta.
     
  15. JVN-63

    JVN-63 3rd gear

    Joo toi 6000 näyttää kovin isolta hinnalta 4D-KORINVAIHTOautosta...
    Aken tietojen mukaan toi on -70 4D Coronet...
     
  16. jakulepi

    jakulepi Double Gearhead

  17. Stance

    Stance Gearhead

  18. Jza

    Jza Double Gearhead

  19. Jza

    Jza Double Gearhead

    Emmäävaan tierä, mutta mun screenillä seisoi kyllä ihan hintakin tuon auton tapauksessa. Onko tuo jotenkin sairaan halpa mielestäsi?
     
  20. Stance

    Stance Gearhead

    Ihme homma, että tuokaan Charger ei ole mennyt kaupaksi, pilkkahinta tuosta autosta minun mielestä. Joo, kyllä toi Dart on hintapyynnöltään aika kova, mutta se on ilmeisesti maalattu ja laitettu kuvienkin perusteella hienoon kuntoon + tekniikka on A-bodyyn ihan mukavan ripeä. Täytyis kai käväistä pankinjohtajan luona.. :odroll:
     

Kerro tästä muillekin!