Nettiautosta bongattua

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Rüsselsheim, 28.4.2006.

 1. 4dFunClub

  4dFunClub 1st gear

  Omistajan kanssa oli puhetta, ettei kukaan muista nähneensä vastaavaa. Samalla katsotiin ennen auton ostoa otettuja Amerikan matkakuvia ja eikös yhdessä romiksessa seiso samanlainen. Että 3 noita nyt ainakin on jäljellä. Näkyy olevan sen verta yleinen, ettei kiinnosta. :rotfl:
   
 2. sbf

  sbf Gearhead

 3. Karpov

  Karpov Gearhead

 4. KaapoLöllö

  KaapoLöllö 1st gear

  Hinta on kova, mut on kyl just miun silmälle tehty korimallikin :wink: Älyttömän hyvän näkönen!!!!
   
 5. rautasydän

  rautasydän 2nd gear

 6. Karpov

  Karpov Gearhead

  Näköjään ihmiset ei seuraa nettiautoa yhtä kiiivaasti kun minä ja noi menee läpi :D

  Justhan tuo oli myynnissä kuhmossa tjsp viidellä tonnilla (käteisellä varmaan lähti vielä siivu pois) ja nyt sitten samantien myyntiin ja hintaa prepattu ylös...


  E: ja tuo just meinaa että viikko sitten.
   
 7. elcamino0365

  elcamino0365 3rd gear

  eikös tota kutsuta vaan bisnekseksi? :eek: Jos nyppii niin olisit itse käynyt ostaa käteisellä sillä alle vitosella ja sit ottanut katteet pois päältä.... :p
   
 8. Karpov

  Karpov Gearhead

  No kutsutaan joo, mutta vähän kieroa peliä tuollanen...
  Ei tuo auto ollu kiikarissa eikä nyt täysin ilmanenkaan ollu mutta ainakin tonni siihenkin tuli viikossa, bisnestä joo mutta toivonmukaan kukaan ei osta.


  Joskus voi omalle kohallekkin sattua jos joku muu hyvää ja halpaa jostain syystä ja joku trokari ostaa samantein ja sitten huomenna tuplahinnalla myyntiin.


  Mutjuu kuhan oman mielipiteeni toin julki.
   
 9. pantera

  pantera Gearhead

  Sou vot :odroll: Tää on markkinatalousmaa ja jokainen saa myydä omaisuuttaan silleen kuin hyväksi näkee.
  Ois varmaan kannattanu ostaa silloin kun hinta oli alempi.
  Cash talks, bullshit walks
   
 10. Kurko

  Kurko Gearhead

  Toisaalta pääseekö siinä erityisemmin voitolle, jos autosta maksetaan kuitenkin vakuutukset ja verot, plus bensaa menee aina siirtelyyn? Ja tinkaamaan joutuu tänä aikana aina, jos haluaa kaupaksi.
  Vai jättävätkö trokarit rekisteri-ilmoituksen tekemättä?
  Itse ainakin vaadin aina erillisen luovutuskirjan allekirjoituksen, kun olen jotain autoa myynyt pois.
   
 11. Aako

  Aako 1st gear

  Eihän tuoossa ole mitään kieroa, eikä arveluttavaa!! Mitäs sitten, jos joku ostaa halvalla auton ja tekee sillä jonku satasen tiliä??
  Tuotahan tehhään kokoajan aika sikakalliilla katteella, eikä kukaan valita... Paikkoja sanotaan esim. autoliikkeiksi

  Ottaa pannuut tuommoset kommentoinnit, joiden pyrkimyksenä on haitata toisen myyntimahdollisuutta.. Suomihan on kateuden luvattu maa... :rotfl:
   
 12. Kurko

  Kurko Gearhead

  Niin no näinhän se on. Jos ainoa ostaja on se joka aikoo auton myydä satasen voitolla eteenpäin, tottakai sille kannattaa myydä. Mieluummin kun kuunnella toinen puoli vuotta että "passat -91 tdi vaehto päekseen" tai "kysyn vieelä vaemolta onko väri sopiva ja suattaapi olla että tullaan hakemaan".
   
 13. ido59

  ido59 Gearhead


  Haluisitko, että valtion keskuskomitea määrittelisi vaihtoautoille hinnat.. tai minkä ajan jälkeen omistaja 'saa' pyyntihintaan laittaa tonnin lisää... kk 1v 10v, ei ikinä?
   
 14. Fleetsider

  Fleetsider 1st gear

  voi helvetti.. :rotfl:
  jo on murheet.


  eli jos saan jostain hyvällä tuurilla parin tonnin auton tonnilla, niin täytyykö mun myydä se tonnilla eteenpäin? eli alle markkinahintojen, ihan vaan sen takia ettei kukaan pääse sanomaan huijariksi?

  tekiskö karpo ite niin?
  joojoo...
   
 15. Karpov

  Karpov Gearhead

  No jopas tästä meteli tuli...

  Tottakai se myyjää palvelee, ihan samahan se kenelle myy kunhan rahat löytyy, mutta sitten on semmosia kestopaskoja jotka pyörii ja pyörii ja on myynnissä kokoajan ja ketäs se palvelee sitten?


  En tiedä onko se edes kovin nerokasta bisnestä ostaa ei mitenkään erityisen halpa auto kastissaan ja sitten pistää se reilun tonnin + hinnalla heti myyntiin. Joku nyhtäminen siitä enemmin tulee mieleen kun palvelus kenellekkään. Valveutuneet autojen kattojatkaan nyt tuskin heti riemastuu että katos perkele tollanen myynnissä jos sama laite just ollu tonnin halvemmalla jollain muulla.


  En mä rikollisiks tai huijareiksi en todellakaan moisia hemmoja luokittele :lol:

  Toi kahen tonnin auton saaminen tonnilla nyt ei liity tähän yhtään mitenkään... Jos jotain ostan ostan sen itelle enkä sitä varten että perkele paljonkos tosta revitään viikon päästä voittoa.


  Mut yhtälailla souvot tää on sananvapauden maa ja jos yhtä kommenttia ei voi heittää ilman että kaikilla on tomaatit nenässä niin huhhuh.
   
 16. KaapoLöllö

  KaapoLöllö 1st gear

  No kun se oli typerä kommentti :rotfl: Ei vaan, mut ite tulee vaiheltua ainakin noita autoja (mitkä kyllä mielellään möisin myös rahalla jos joku suostuis välillä kaivamaan lompakkoakin) suunnilleen saman hintasiin...sellasiin mitä mie ite kuvittelen että joku saattais herkemmin ostaa.

  Harvemmin kyllä tulee niihinkään hintaa nostettua (ainakaan paljoa), omillani yritän kestää. Ja jos tuota autojen myyntiä ja vaihtelua työkseen tekee, niin kyllä siihen pitää aika reilu kate laittaakin! Tai vaikka ei tekis leipätyökseenkään, vaan koittais saaha vähän ylimäärästä noita pyörittämällä. :odroll:
   
 17. Make.S

  Make.S Gearhead

  Toi on hyvä ja huono, että jobbarit ostaa harrasteautoja.
  Se että hinta nousee tympäsee, mutta joku saa harrasteauton ja pääsee hukkaamaan samalla välirahana tarpeettoman auton on hieno homma.
  Itellä meni chevelle nenän edestä liikkeesseen ja hinta nousi 3000€, arvaa harmittiko...
  Älä karpov stressaa, ei se ole sun pussista pois jos joku maksaa...
   
 18. Aako

  Aako 1st gear

  Samallahan, mun arvo nousee, nousee myös into kunnostella niitä kamppeita, kun ei ole ajatusta, ettei tuommosen halpaan p**kaan kannata sijottaa...
   
 19. rautasydän

  rautasydän 2nd gear

 20. moiro

  moiro 1st gear

Kerro tästä muillekin!