Nettiautosta bongattua

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Rüsselsheim, 28.4.2006.

  1. Make.S

    Make.S Gearhead

  2. duster70blower

    duster70blower Gearhead

  3. Ismoskosmos

    Ismoskosmos Double Gearhead

    Välillä ihmetyttää nuo sekaannukset mallien suhteen ja muut häröt jopa merkkien suhteen. Ruotsin Blocketissa ollu jo puolisen vuotta myynnissä '59 Chevy Biscayen. Pieni virhe, mutta ärsyttää, jos ei viitsi sen verran vaivaa nähä, jotta oikasis mallinimen kuntoon. Aikaa on ollut ainakin. :poff:
     
  4. Pas(i)kiainen

    Pas(i)kiainen Gearhead

    http://www.nettiauto.com/oldsmobile/cutlass/4841760

    Onkohan miten löyhä peli tuommosella 4,3 V8:lla? Saako tuollaiseen koneeseen varaosia miten? Vissiin Cutlassiin saa ihan perus partsia samalailla kuin muihinkin jenkkeihin? Ja tuulilasi jostain romikselta tms...
     
  5. NonSenCe

    NonSenCe Gearhead

    yleisiä tekniikka osia löytynee kyllä kuten muihinkin 80luvun jenkkeihin. tuulilasi löytyy myös uutenakin. (romikselta tälläisten kuten muidenkin jenkkien löytyminen on kyllä aika harvinaista)

    kaksiovisuus tekee tietyistä osista vaikeita löytää. (koristeet ja peltiosat.. ikkunat jne) ei ole yleinen auto täällä. (ja luulen että tossa on tietyt korinosat "one year only" mallia.. lamput tms)

    kone on pieni ja alitehoinen.. se on se harvinainen orpopiru kone.. yleisinhän suomessa on toi 307. ton 260 koneen virittely ei kai kannata. (pieni poraus ja tilavuus) ja luulen ettei isompienkaan koneiden osat sovi suoraan. tossa koneessa kun oli se "ekonomia" tärkeempää eli esim pelkästään 2kurkku kaasaria tarjolla.. (suurella todennäköisyydellä ei siis ees saa 4kurkk imaria muista koneista koska kansienkin muotoilu voi olla erilainen niissä)
     
  6. reynolds

    reynolds 3rd gear

    Eli jos tuon ostaa,niin varmaan järkevintä hommata isompi moottori suoraan,kuin että alkaa tuosta pienestä virittelemään :odroll: Ja isommalla koneellahan tuo laulattaa kumiakin mukavammin 8)
     
  7. Jassikka

    Jassikka 2nd gear

  8. freetime-cruiser

    freetime-cruiser Double Gearhead

  9. Pas(i)kiainen

    Pas(i)kiainen Gearhead

    Eli lienee turhaa ostaa tuota peliä jos ei ole tekniikanvaihto mielessä? Googlettelin vähän, ja ymmärtääkseni tuossa on lohko sama kuin isommissa oldseissa (pikkulohko 307,350) mut porattu vaan paljon pienemmäksi. Eli esim. 350n pitäisi mennä heittämällä kiinni. Mites apulaitteet? Vissiin noissa lootatkin sit sopii ristiin? (Sori väärä aihe kysellä.)

    (Ei sillä jos myyjä on valmis tarpeeks halvalla myymään niin pitänee miettiä tuota.)

    Oliks tää provo vai kysymys? Tarkoittanee kumminkin kuskinpuolen takarenkaan laakeria :p
     
  10. Adventurer

    Adventurer Gearhead

    En ole vielä renkaasta laakeria koskaan tienny vaihdetun :poff:
     
  11. Pas(i)kiainen

    Pas(i)kiainen Gearhead

    No takarengas tai takanapa, yks ja sama mulle. :)
     
  12. Shit-O-matic

    Shit-O-matic 1st gear

    No siis bargain on ihan vaan huippuedullinen suomeksi ja niin on tuo autokin kuvien perusteella. Taisi olla vielä pari tonttua halvempi jokin aika sitten.
    40-luvun lopun ja 50-luvun alun kalustoa saa kyllä tosi edullisesti kun tietää mitä etsii.
     
  13. hartsa69

    hartsa69 Double Gearhead

  14. Dna Kerma

    Dna Kerma Gearhead

    Jos se on pitäny jatkuvaa ääntä niin kai se on pitäny vaihtaa :lol:
     
  15. yks toine mikko

    yks toine mikko Double Gearhead

    onks se siis sellanen silmälaakeri? :eek:
     
  16. xarper

    xarper Gearhead

  17. Holley

    Holley Gearhead

    Aika erikoinen valinta myyjältä laittaa se Ford-osastoon. Ihan kuin Fordeja ei muutenkin olisi riittävästi. Miksi ei siis Lincolnina sitä myynyt, kun kerran tuntuu tietävän merkin historian? Eli lähempänä Lincolnia kuin Fordia, kun ei jostain kumman syystä Nettiauto tunne automerkkinä tuota Continentalia. Vastaava kuin Clipper 1956, omana automerkkinään.
     
  18. AVOAUTO2

    AVOAUTO2 3rd gear

  19. silirimpsis

    silirimpsis Gearhead

    7000€!!! :eek: , ihan käsittämättömän halvalla on kyllä myyty. :eek:

    Ainakin noiden kahden kuvan perusteella näyttäisi aika hyvältäkin.
     
  20. Fordmieesss

    Fordmieesss 2nd gear

Kerro tästä muillekin!