Nettiautosta bongattua

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Rüsselsheim, 28.4.2006.

  1. Marklin

    Marklin Double Gearhead

  2. mpower

    mpower Double Gearhead Bannattu

    Juu,ja ihan lehtijousilla,niijuu mikäs semmonen fourlinkki olikaan!?
    Ylimääräistä painoo,turhaa vaivaa ja pään raapimista ja kaikenmaailman ihmeellisiä tankoja ja kiinnityspisteitä,ihmeellisiä laskuja mitkä ei pidä paikkaansa,kokeiltava kuitenkin!
     
  3. Jupe

    Jupe Gearhead

    Juu, kyllä kaikki putkesta pihalle tulee, sitä en kai ole missään vaiheessa väittänytkään?

    Tuumailin näin: Kun pakokaasun lämpötila laskee, sen tilavuus pienenee ja samalla virtausnopeus hivenen hidastuu. En väitä että vaikutus olisi suuri, jos sitä edes on laisinkaan. Varmasti virtaus riittää jotta turbo pyörii, epäilen vain viiveen olevan jalostettu huippuunsa, kuten itsekin taisit asiasta mainita. Tämä ehkäpä hivenen vaikuttaa ajettavuuteen, siis siihen kuinka miellyttävä tuollainen ratkaisu on. Varmasti ahtaa kun on tarpeeksi kierroksia sekä koneessa että turbossa, mutta muuten ajo saattaisi muistuttaa alkuvuosien turbo Volvoja ja Stockman Turbo Sierroja. Alakierroksilla sanoo booo, sitten on kuin nykäisisi tulpan pois ja pukkaa kertalinttuulla kaiken mitä pukattavaa on.

    Jos tuo oikeasti on käänteen tekevä, moottoriteknologian tulevaisuuden innovaatio, me varmasti tulemme näkemään millaisen ratkaisun VAG, BMW, Mercedes ym muut isot tuovat markkinoille lähivuosien malleissa.
     
  4. Nikuzai

    Nikuzai Gearhead



    Olihan tosta kontti turbosta niin kova väittely, et tuntui osa olevan sitä mieltä, et kaasutöhöllä kuumentaa pöydällä olevaan turboa ulkopuolelta ja sormella pukkaa siivikon liikeeseen niin heti alkaa ahtamaan ja kiihtyy vaan :poff:


    Voishan olla toimivakin antaa olla orkkis turbon konehuoneessa ja takakonttiin se scanian holset joka herää sit kun sitä ilmaa tarvitaan kuutioissa mitaten
     
  5. ChevyCaprice

    ChevyCaprice 2nd gear

  6. FuryIII '71

    FuryIII '71 Double Gearhead

  7. kotr

    kotr 3rd gear

    Koitin kysellä tuolta aspenin myyjältä oisko sillä sattumoisin irrallaan tuommosia parkkilinssejä vaan eihän tuo vastannu mihkään viestimeen
     
  8. Chevy ´53

    Chevy ´53 Gearhead

  9. FuryIII '71

    FuryIII '71 Double Gearhead

    Mun sedällä, keneltä ostin ton valiantin, jäi kokoelmiin vielä mm. tuommoinen samanlainen, mut tais olla 3v. tuoreempi ('55)...
     
  10. Mokaman

    Mokaman Double Gearhead

    Vieläkös nimimerkki Aspen Lappalainen on kuvioissa?

    Jos on, niin pukkaa sille yyveetä ja kysy linssejä...
     
  11. kotr

    kotr 3rd gear

    sitäki koitin selvitellä aikani.Hermostuin ja tein linssit pleksistä.Tuntu inssillekki kelpaavan mutta eihän ne parhaat mahdolliset oo...
     
  12. cdv70

    cdv70 Double Gearhead

    Tämä nyt ei ole Nettiautossa mutta saattaa kiinnostaa tämän palstan surffareita. Saattaa olla että tämän on jo joku linkittänytkin.

    Chevrolet Bel Air -55 ( hyvä projekti ), Kankaanpää

    https://huutokaupat.com/fi/v/163950
     
  13. Pertti K

    Pertti K Double Gearhead

    Tarkoittaako hyvä projekti = tekemistä koko rahalla?
     
  14. piiparinen

    piiparinen Gearhead

  15. fordgranada

    fordgranada 3rd gear

    Hieno ! ja sopuhintaan !
     
  16. Larry

    Larry Double Gearhead

  17. leivonharri

    leivonharri Gearhead

  18. JJ

    JJ Gearhead

  19. Jupe

    Jupe Gearhead

  20. reynolds

    reynolds 3rd gear

    Tuohan on sellainen ihan oikean farmariauton kokoinen :-? ....Verrattuna näihin nykykindereihin,joissa mainostetaan "tilaa olevan koko perheelle reilusti :lol: :wc: :wc: :wc: "...Ei taida nyky"autoista" löytyä yhtään OIKEASTI TILAVAA farmaria :odroll:
     

Kerro tästä muillekin!