Nettiautosta bongattua

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Rüsselsheim, 28.4.2006.

  1. Hai

    Hai Double Gearhead

    Sanoisin, että liian nätisti istuu ollakseen Chevelle muutos. Eniten vaikuttais 1974-75 vuotiselta.
     
  2. Fuselage

    Fuselage Gearhead

    Ton Furyn on pakko olla maailman kallein C-body. Ei edes Hurstit tai six-packki furyt pääse lähelle noita hintoja
     
  3. WBBC

    WBBC Double Gearhead

    Sanoisin että uudempi kori nostettu -68 rungon päälle. Periaatteessa muutaman tunnin työ.
     
  4. Tunaman

    Tunaman 3rd gear

    Jos jollain menee vastaava Fury lunastukseen niin voi vakuutusfirmaan näyttää että tänhintasia noi on...
     
    passerby tykkää tästä.
  5. Fuselage

    Fuselage Gearhead

    Siinä voiskin vakuutusyhtiön ukon naamavenähtää... Saat 2tonnia. Eiku samanlainen tilalle, näyttäs netissä olevan vähän päälle 60k.... MITÄH
     
  6. teddy99

    teddy99 Double Gearhead

    No, näitä hinnoitteluihmeellisyyksiä tulee vastaan nettiautossa jatkuvasti. Ilmeisesti osalla autonomistajista on tarve esitellä ihmisille "minullapa on tälläinen" ja hinta on sitten sellainen ettei tarvii odottaa ostajien soittoja.

    Mutta entäs kun autoliikkeillä on samansuuntaisia ilmoituksia? Mikä niissä on idea? Esim. tässä: Parolan Rengas ja Auto yrittää myydä Volkswagen Polo 1.3 vuosimallia 1990, ajettu hieman vaille 200000 km. Ja hinta...? 5800 euroa. Ihan kuin olisi ollut sormi 0 näppäinen kohdalla liian kauan, vai ollaanko liikkeessä varmoja, että asiakas maksaa sen 5000 euroa ylimääräistä siitä, että pääsee ajamaan autolla, jossa on maksettu rekisteritunnus?

    http://www.nettiauto.com/volkswagen/polo/7627411
     
    passerby tykkää tästä.
  7. Lowry

    Lowry 2nd gear

    Jos joku rahamies haluaa noi kilvet johonkin muuhun autoon, niin ensin ne pitää saada "vapaaksi" ja tosta Polon ostamalla se onnistuis. Ei olis ensimmäinen tapaus, kun näin kävis.
     
  8. ari2004

    ari2004 Gearhead

    Jep. Tässä varmaan odotellaan että tällaisen omistaja ostaa polon pois https://en.wikipedia.org/wiki/Porsche_911_GT1
     
  9. Fuselage

    Fuselage Gearhead

  10. Bukero

    Bukero Gearhead

  11. tequila

    tequila Gearhead

    Tuskin suomessa :(
     
  12. harry

    harry Gearhead

  13. Bowtie

    Bowtie Double Gearhead

    Peeaa, Inlinee ja cdv70 tykkäävät tästä.
  14. hzemax

    hzemax Double Gearhead

    Niinpä.
     
  15. JP-350

    JP-350 Gearhead

    On ihme homma miten jotkut autot vaan jää roikkumaan myyntiin, tässäkin varsin asiallista vetteä on miniramia ja vissiin jotain muutakin pellin alla,hinta/laatusuhde varmasti jotain muuta kun vaikka tossa chevellessä eikä silti kukaan noutanu talteen....

    http://www.nettiauto.com/chevrolet/corvette/7885626
     
  16. Make.S

    Make.S Gearhead

    Ite maksoi muutama vuosi sitten saman helevetin siististä 454 2d ht -64 chevellestä. Olis ollut muutaman vuoden uudempi, niin oisin pitänyt hamaan loppuun, mutta -64...
     
  17. JP-350

    JP-350 Gearhead

    Monien käyttökuntoisten harrastevehkeitten hinnat rupee kohta jäähtymään, niitten suurin myyntisesonki alkaa olla tältä kaudelta jo ohi. Ne joilla ei oo mahdollisuuksia tai haluja säilytellä talven yli niin monilla niistä alkaa tässä jussin tienoilla jo pakkaamaan pientä hikee pintaan että eroon pitäs päästä ja saada vielä jotain rahaakin....
     
  18. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Ne rupee kohta jäähtymään kokonaisvaltaisesti. Hinnat muuttuu.
     
  19. JP-350

    JP-350 Gearhead

    Jos en pitäis välivuotta niin käyttäisin subbaria vaihtotavarana syksyllä harrasteeseen ja hommaisin siihen kylkeen jonku talvivehkeen. Siis jos en pitäis. Ja mitä muuten meinaat hintojen muuttumisella? Sitäkö että nuorempaa väkee ei enää jenkit kiinnosta kuten ennen ja sitä kautta harrastajamäärä vähenee?
     
  20. JP-350

    JP-350 Gearhead

    Noista harrasteiden hinnoista yleensä niin uskon että on muitakin kun minä jotka ajattelee että auto ei saa koskaan maksaa yli kymppiä,paitsi ykköskäyttis. Jos myyntiäkin aattelee niin se on kymppi huomattavasti kevyemmän kynnyksen takana hakee vaikka lainaks kun vaikkapa 15 tonnia.
     

Kerro tästä muillekin!