Nettiautosta bongattua

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Rüsselsheim, 28.4.2006.

  1. sdfsd

    sdfsd Double Gearhead

    Oliko myynnissä samainen duster joskus 5-6 vuotta sitten. Sillon olin ostamassa jenkkiä ja kattelin kun yks duster kanssa yllättäen lisäs hintaa parilla tonnilla. Oli muistaakseni liila. Sitten oli myös muistaakseni yksi 70 mallin sport fury mikä lisäsi hintaa yllättäen.
     
  2. hzemax

    hzemax Double Gearhead

    Niinpä. Tervetuloa markkinatalouteen.

    Ittellä ollu ameriikkalaisia myynnissä, (taitaa olla tälläkin sivustolla 1 ) ja jobbarin neuvo oli
    että jos oot myymässä autoa mielestäsi sopuhintaan, eikä me, ni nosta hintaa. Alhainen hinta tarkottaa sitä, että myyt jotain paskarotteloa ja herättää epäluuloa.

    Kaikillahan tässä rahat on tiukilla, mut tympii kaikenmaailman bemarin/ kaivinkoneen vaihtotarjoajat, ku olet mahdollisesti tonttia tyhjentämässä ylimääräsistä vehkeistä.

    Möisivät tumppuunjääneet bemminsä sekä kaivurinsa itte,,, ei taida mennä.

    Ei oo vissiin menny kaupaksi. Prkl.

    Haluaisin painottaa, et en itte oo mikään jobbari, elän vaan unelmaani.

    Ja vittu jos tästä joku jonkun sketsin vääntää, ni voihan helevettiläene.o_O

    Naapureitten mielestä täytän kaikki varallisuuden mukanaantuomat ulkoiset tunnusmerkit, koska tonttini on täynnä amerikkalaisia autoja.

    Helevetti sentään, miä oon vaan putkimies ja tykkään amerikanautoista.
     
    Muokattu: 13.8.2016
    speedy ja leivonharri tykkäävät tästä.
  3. Imusihti

    Imusihti 3rd gear

    Miksi ette hae autoa Ruotsista ? Blocketissa tarjonta on runsas ja vaihtuu koko ajan, autot ovat parhaimmillaan tuhansia euroja halvempia. Seuraamistani malleista yleensä kaikki katoavat myynnistä muutamassa kuukaudessa, tosin kiintotähtiä=ylihintaisia sieltäkin löytyy. Itse seurasin nettiautoa muutaman vuoden ajan ja kyllästyin ns. seisovaan näyttelyyn. Valtaosa myynnissä olevista vehkeistä on kuntoonsa nähden ylihintaisia. Tunnistan nettiautosta autoja, jotka ovat olleet myynnissä ainakin neljä vuotta !! Lisäselvyyttä asiaan saa, kun käy katsomassa myydyt-otsakkeen alta vanhoja ilmoituksia. Samasta autosta voi olla useita vanhoja ilmoituksia. Samalla poistaisin kaikki ilmoitukset, joissa ei ole hintaa = törkeän ylihintainen. Jos tavaralla ei ole hintaa, ei se voi olla myytävänäkään. Olishan se perseestä, kun lähikaupan säilykehyllyn tonnikalan hintalapussa lukisi: TARJOA ! :mad:

    IS
     
  4. rb

    rb Double Gearhead

    Nojoo.......

    Mulla oli tuossa kuukauden tiivis putki, kun seurasin nettiautoa aktiivisesti ja kyllä....... pitkälti sama kalusto siellä seisoo.

    Auoin 30 viimeisintä kun hullu siinä toivossa, että sieltä hyppäisi joku aarre silmille, mutta turha toivo.... Tuoretta autoliikkeiden myyntikikkaretta, joku yksityisten vanhempi auto siellä seassa..

    No löytyi sit lopulta yks, jota olin jo pidempään seurannu, kun sen hinta asettui kohdalleen..
     
  5. M

    M Gearhead

    Nettiautosta oon etsinyt käyttistä ja lukuisia turhia reissuja tehnyt. Ilmoitustekstissä kehutaan, että "ei ruostetta" tai "kori todella hyvä". Ja sama kehuminen puhelimessa. Sitten kun ajan paikan päälle, niin jo muutaman metrin päästä näkee että läpimätä paskakasa. Mikä vittu siinä on, että pitää liioitella tai oikeastaan puhua paskaa???

    Sitten toinen ääripää on tuo oma sämpylä-Buick. Hinta reilusti alle muiden, koska ei todellakaan ole priima. Soittajille olen puhelimessa kertonut ihan suoraan kaikki puutteet/virheet. Ei mene kaupaksi. Osina vissiin pitää myydä.
     
  6. Imusihti

    Imusihti 3rd gear

  7. AVOAUTO2

    AVOAUTO2 3rd gear

  8. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Miradat tuntuu menevän muutenkin kuumille kiville (not) :D
     
  9. palontie

    palontie Double Gearhead

  10. hartsa69

    hartsa69 Double Gearhead

  11. Rockpatrol

    Rockpatrol 1st gear

    Toisaalta ymmärrän miks, toisaalta miradan joskus itsekkin haluisin :D
    Tollasessa kopassa jos olisi sitä mopar performanssia...
     
  12. JP-350

    JP-350 Gearhead

  13. viikinki75

    viikinki75 Double Gearhead

    Nätti kisu ainakin.
     
  14. JP-350

    JP-350 Gearhead

    On todellakin.
     
  15. teddy99

    teddy99 Double Gearhead

    http://www.nettiauto.com/renault/clio/8071112

    Keskimoottori Clio V6 silputtu, jotta on saatu etuvetoinen, mutta ulkonäöltään V6 näköinen ????

    Ilmoituksesta suoraan:
    "CLIO V6 KORI Muutoskatsastettu ja juuri VuosiKatsastettu. Rakennettu huolella ja käytetty Orginaali Clio v6 osia..eli toisinsanoen Keräilyharvinaisuuksia ja siten Erittäin Arvossaan... Osat mitä on käytetty on peräisin Clio v6 type uk number 119 autosta"

    Häh...?

    Otsikon malliksi myös mainittu R182 V6 Clio, mutta ilmoitettu moottorin tilavuus 2,0 ? Joku ei täsmää, kun 2.0 Rellu on kyllä rivi 4 varustettu.... Konehuonekuvaa ei tietenkään ole ilmoituksessa. Ilmoituksen lopussa myyjä mollaa alkuperäisen keskimoottori V6 Clion tekniikkaa:

    "-Moottori renault 3.024v v6 sama kuin lagunassa,(halpa) laimea, sekä kallis huoltaa
    -vaihdelaatikko mallia PK6 (maailmalla kokemuksia sen heikkoudesta)
    -muutoinkin, huollot erittäin työläitä, vaikeita ,kalliita johtuen takamoottorista ja sen asennuksesta (tilan ahtaus)"


    Siis näiden syidenkö on pitänyt keskimoottori Clio silputa, jotta Cliosta on saatu "oikeaoppisesti" etuvetoinen spoileri Clio??? Eikö nuo helmat olisi voinut tehdä perus Clioon niinkuin ammattikoulupojat tekee, eli lasikuitumatosta ja pakkelista lotraamalla? Lopputulos saman arvoinen... Kai olen pussihousu, kun en oikein aina ymmärrä kaikkien autoharrastajien aivoituksia...
     
    Muokattu: 23.8.2016
  16. Naxu

    Naxu Double Gearhead

    Eikös toi V6 clion pätkiminen ole jo vähän sama kuin joku pätkis T16 205 pösön jotta sais komian korisarjan kotimaiseen 1.6 gti:hin.... No joo, ehkä T16 pösönen on vielä harvinaisempi mutta kuitenkin....
     
  17. Mac

    Mac Gearhead

    Jos sitä on jostain seinään ajetusta ja palaneesta hylsystä otettu osat uusiokäyttöön, niin tuskin kauhean suurta rikosta on tapahtunut?
     
  18. T.

    T. 3rd gear

    Ei ihan aukea tarkoitus minullekaan. Mitähän nuo korin dokumentit tehtaalta meinaa. Puhutaan v6 korista, mutta eihän se voi olla etuvetoisen kanssa mitenkään sama. Onko tuossa nyt leivottu joku v6 korisarja rs182:n päälle, vai jopa muokattu aitoa v6 koppaa niin että siitä on saatu etuvetoinen..? Ei kai mikään tehdas tuollaiseen lupaa anna, mutta jostain dokumenteista puhutaan?
     
  19. viikinki75

    viikinki75 Double Gearhead

    Muokattu: 25.8.2016
  20. Imusihti

    Imusihti 3rd gear

    Tuon ikäinen Datsuni ei ole lähtökohtana pelleiltään niitä parhaimpia aihioita. Suurin haaste taitaa olla terveen pellin löytäminen, mistä aloittaa hitsaamisen. Ilmoituksessakin kyllä lukee oikeaoppisesti, että hitsattavaa löytyy.

    IS
     

Kerro tästä muillekin!