Nettiautosta bongattua

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Rüsselsheim, 28.4.2006.

  1. pas2

    pas2 Gearhead

    No jos ois vastaavankuntonen ja hintanen "halvempi" samanvuotinen GM nii toi olis jo tulossa tontille :poff: Meinasin vaa että eikös noiki ny kuitenki o jollekki himokohteita?
     
  2. pepechevy

    pepechevy 1st gear

    joo on oikeasti hieno vehje tuoki, varsinki hintaasa nähe kumma ku ei oo menny.. kyllä tuo mulle kelepais jos ois tuota rahanpaskoa taskuissa eikä sätkänpuruja ja tahmane mynttoni.. :rotfl:
     
  3. arrakis

    arrakis 1st gear

  4. electra1

    electra1 Gearhead

  5. Pertti K

    Pertti K Double Gearhead

    Joo hyvältä näyttää - pa*kakerros tosin vähän hämää, mutta varsin ryhdikäs olemus ja väittäisin että hintakin on kohdallaan.

    Näitä juttuja kun lukee, niin ei Nettiautossa autot kauan vanhenisi jos... Mutta näinhän se menee, talouden realiteetit pitää jalat tukevasti maassa :cry:
     
  6. harri60

    harri60 Gearhead

  7. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

  8. CandyBee

    CandyBee Gearhead

  9. SPORT TRUCK

    SPORT TRUCK Double Gearhead

    Tämä kaveri tuntuu mieltyneen muutenkin näihin sika-juttuihin ...aikasemmin kun myi tuota,niin ilmotuksessa luki : "Osta sika säkissä " eikä muuta. :rotfl:

    Kuva on sama kun aikasemmin,betonimöhkäle tai kasa harkkotiiliä,renkaat vieressä ja pressupäällä...rek.numero silti oikeasta autosta eli kai tyypillä sellanenkin on ?

    Silti vaikka tuollasta autoa etsinkin ja todella hyvästä voisin tuon maksaakin mitä pyytää,niin ei toimi ilmoitus tuolla tavalla - saa pitää "sikansa säkissä".
     
  10. pepechevy

    pepechevy 1st gear

  11. mke77

    mke77 Gearhead

    hieno........[​IMG]

    ja mikä parasta kaikkein rumin korimalli :rotfl:
     
  12. bootsi

    bootsi Gearhead

  13. tnt73

    tnt73 1st gear

    Mutta missä on Korillan karvaaset nopat? Ne joista on puolet silmistä pudonnut :poff:
     
  14. Miksu.1g

    Miksu.1g Gearhead

    nettiauton etusivulla 4,22 minuutin video acs:ta.
     
  15. sakke

    sakke 1st gear

  16. mke77

    mke77 Gearhead

    ahaa...... :rotfl: oiskos jossain "ajokoulua" tämmäseen peltilaatikkoon??
    olen sen verta mettästä et (tieto)koneet kerkes vast 2000-luvulla meitin kylälle :D
     
  17. Pertti K

    Pertti K Double Gearhead

  18. pas2

    pas2 Gearhead

    "On hinta noussut" -kuittailut ovat kohtalaisen turhia. Jos uudella hinnalla menee kaupaksi, niin autohan on vaihtanut edellisen kerran omistajaa liian halvalla. :eek:
     
  19. mke77

    mke77 Gearhead

    heh... tulee kallista kun täytyy ostaa uus kone et saa "vistan" rullaamaan...... ei missään olis "myöhäisheränneitten antiikkikoneiden ajokoulua" :rotfl:

    ......pussihousu tietokone :lol:
     
  20. meze

    meze 1st gear

    Nettiauton uudet sivut aivan perseestä, tajuttoman hitaat ja rumat, mainoksia ei varmaan enempää mahtuisi tonne, ymmärrän kyllä miksi on mainoksia mutta silti, jos tekee tuollaisia muutoksia niin sitten varmaan kannattaisi uusia palvelimet samalla jotta nuo edes toimisi siedettävällä tavalla. :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:
     

Kerro tästä muillekin!