Nettiautosta bongattua

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Rüsselsheim, 28.4.2006.

  1. J.J.

    J.J. Gearhead

    Tuppaa kyllä olemaan ihan yleinen käytäntö pyöristää noita tuontivehkeiden hintoja alaspäin. Eikä tulli voi oikein mitään jos paperit on kunnossa, auton kun saa myydä sillä hinnalla millä haluaa.

    Mutta toivottavasti menee cobra kaupaksi. Ja jos lauantaina tärppää niin kait se on lähdettävä tinkimään mikä se myyntihinta sitten on. Ei tuossa ainakaan raha mihinkään häviäisi.
     
  2. Mac

    Mac Gearhead

    Jos auto maksaa +100k$ niin tuskin sitä tuo firma haluaa myydä kymppitonnin taunuskorinvaihdon hinnalla jolloin kuitit tuskin on kunnossa.
    Ja edelleenkään et voi myydä esimerkiksi kaverillesi Ferraria asuntoa yms. eurolla, verottaja tarttuu siihen kiinni ja laittaa kunnon lahjaverot.
     
  3. J.J.

    J.J. Gearhead

    Käytäntö on kyllä ollut ihan toista mitä kirjoitat.

    Toki jos kärjistää tuohon eurolla myyntiin niin voi siintä jo joku nihilisti alkaa ulisemaan.
     
  4. Mac

    Mac Gearhead

    Ja sinä väität että ihan yleisesti tulee +100k$ pelejä kymppitonnin kuiteilla?
     
  5. J.J.

    J.J. Gearhead

    Ei kait kukaan semmosta tee, sehän on laitonta! :D

    Väitän että jos joku tuo jonkun näyttelypelin Suomeen (vanha jenkki) joka maksaa todellisuudessa vaikka 150t €, niin saattaa käydä niin hassusti ettei kukaan kysele perään jos maksat tullit ja alvit 20t € mukaan.

    Mutta eihän kukaan tosielämässä halua jättää veroja maksamatta. Ja tietenkään en nyt tässä ketään kehoita ryhtymään mihinkään rikolliseen toimintaan, ja minun tietääkseni kukaan ei ole mihinkään vastaavaan ikinä syyllistynyt. Saattaa vielä vaikka joku nihilisti alkaa ulisemaan. :D
     
  6. leivonharri

    leivonharri Gearhead

    ...mää haluisin sellaisen Cobra Taunuksen, eli jossa olis keltainen '72 2d sedan -koppa nostettu AC Cobran monokokille.
     
    wilburi, renttu81, J.J. ja 1 muu tykkäävät tästä.
  7. karra

    karra Double Gearhead

    80-luvulla tekussa luokkakaveri, nyt edesmennyt dragrace-mekaanikko Mäntsälästä ajeli juurikin keltaisella Fordin 302 veekasilla varustetulla Knudsen-Taunuksella. Onkohan auto olemassa vielä?
     
    passerby tykkää tästä.
  8. Pertti K

    Pertti K Double Gearhead

    Sehän ei oo kun sitä vaille että ostaa molempia yhden kappaleen ja pyytää Trianglea toteuttamaan. Rispektiä sais kyllä.
     
  9. Zandmann

    Zandmann Gearhead

  10. Peeaa

    Peeaa Gearhead

  11. 360fourbarrel

    360fourbarrel 3rd gear

    Tekniikan hinnalla?
     
  12. teddy99

    teddy99 Double Gearhead

    90-luvun lopussa jollain oli Jyväskylässä viikonloppupilluralliautona nuhruisen näköinen Taunus, jossa oli pellin alla Sierra Cosworth Turbo tekniikka. Se oli sitä aikaa kun Saksassa ei takaveto Sierra Coswortit paljoa maksaneet. Ja kun sellaisen toit Suomeen, niin sitä ei saanut muuten kilpiin, kun maksamalla 100 x auton arvon verran veroja. Siispä ne Sierra Coswortit meni sitten palasiksi ja siksi näitä Cosworth Taunuksia lienee Suomessa ollut useita. Taunuksen koreja kun oli Suomi täynnä. Nyt ei ihan tulisi mieleen tällaisia rakentaa kun katsoo mitä nykyään maksaa takaveto Cosworth Sierrat...
     
  13. Larry

    Larry Double Gearhead

    ^Enpä muista tuollaista Tanaria. Oliko minkä värinen? Yleensä se Cossun tekniikka laitettiin normi-Sierran koriin ja niitä sellaisia oli Jyväskylänkin seudulla useampia.
     
  14. Marklin

    Marklin Double Gearhead

    Ottamatta sen enempää kantaa kyseisen projektin hintaan totean, että 2014 ja 2015 tuli ostettua kaksi Oldsin 455 konetta ja molemmat alle kolmen tonnin. Toisessa tapauksessa tuli kaupan päälle leimattu autokin (Delta 88).
     
  15. Peeaa

    Peeaa Gearhead

    Nettiautossa nätti museorekisteröity -68 Pontiac. Koomista ilmoituksessa on se, että myyjä pyysi ensin autosta 10900, sitten ahneus iski ja uusi ilmoitus 11999 hinnalla. Sekin alkoi kaduttamaan ja taas uusi ilmoitus ja hp jotain 13500. Veikkaan että kohde saattaa olla myymättä vielä ensi vuonnakin....
     
    Rotten tykkää tästä.
  16. sdfsd

    sdfsd Double Gearhead

    Suomessa toimiva tekniikka on se että jollei mene kaupaksi, nosta hintaa.

    Mulla ollut pari 500 euron autoa jotka ei ole menneet kaupaksi vaikka mun mielestä olis hyvä diili ollut. Sitten kun nosti hinnan 1200 euroon ja tinkas tonniin menee heti kaupaksi.
     
  17. Catiska

    Catiska Gearhead

    Ja keväällä hinnat on aina ylempänä, eli talvihinnan on voinut hyvinkin päivittää omasta mielestään sopivaan keväthintaan.

    Ja eihän nuo hinnat ole kuin neuvottelun lähtökohtia.
     
  18. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Keväthinnat musta nykyään vähän jääneet. Monesti keväällä tekee ne parhaat jenkkikaupatkin. Talvella taas roikkuu puoliväkisin myynnissä kalliita autoja.

    Enkä puhu nyt rojekteista edes.
     
  19. sdfsd

    sdfsd Double Gearhead

    Talvella on kaupan ne jotka ei syksyllä kelvanneet kellään.
     
  20. Marklin

    Marklin Double Gearhead

Kerro tästä muillekin!