1. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästekäyttömme. Lue lisää.

Nettiautosta bongattua

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Rüsselsheim, 28.4.2006.

 1. karra

  karra 3rd gear

  80-luvulla tekussa luokkakaveri, nyt edesmennyt dragrace-mekaanikko Mäntsälästä ajeli juurikin keltaisella Fordin 302 veekasilla varustetulla Knudsen-Taunuksella. Onkohan auto olemassa vielä?
   
  passerby tykkää tästä.
 2. Pertti K

  Pertti K Gearhead

  Sehän ei oo kun sitä vaille että ostaa molempia yhden kappaleen ja pyytää Trianglea toteuttamaan. Rispektiä sais kyllä.
   
 3. Zandmann

  Zandmann 3rd gear

 4. Peeaa

  Peeaa 3rd gear

 5. 360fourbarrel

  360fourbarrel 1st gear

  Tekniikan hinnalla?
   
 6. teddy99

  teddy99 2nd gear

  90-luvun lopussa jollain oli Jyväskylässä viikonloppupilluralliautona nuhruisen näköinen Taunus, jossa oli pellin alla Sierra Cosworth Turbo tekniikka. Se oli sitä aikaa kun Saksassa ei takaveto Sierra Coswortit paljoa maksaneet. Ja kun sellaisen toit Suomeen, niin sitä ei saanut muuten kilpiin, kun maksamalla 100 x auton arvon verran veroja. Siispä ne Sierra Coswortit meni sitten palasiksi ja siksi näitä Cosworth Taunuksia lienee Suomessa ollut useita. Taunuksen koreja kun oli Suomi täynnä. Nyt ei ihan tulisi mieleen tällaisia rakentaa kun katsoo mitä nykyään maksaa takaveto Cosworth Sierrat...
   
 7. Larry

  Larry 3rd gear

  ^Enpä muista tuollaista Tanaria. Oliko minkä värinen? Yleensä se Cossun tekniikka laitettiin normi-Sierran koriin ja niitä sellaisia oli Jyväskylänkin seudulla useampia.
   
 8. Marklin

  Marklin Gearhead

  Ottamatta sen enempää kantaa kyseisen projektin hintaan totean, että 2014 ja 2015 tuli ostettua kaksi Oldsin 455 konetta ja molemmat alle kolmen tonnin. Toisessa tapauksessa tuli kaupan päälle leimattu autokin (Delta 88).
   
 9. Peeaa

  Peeaa 3rd gear

  Nettiautossa nätti museorekisteröity -68 Pontiac. Koomista ilmoituksessa on se, että myyjä pyysi ensin autosta 10900, sitten ahneus iski ja uusi ilmoitus 11999 hinnalla. Sekin alkoi kaduttamaan ja taas uusi ilmoitus ja hp jotain 13500. Veikkaan että kohde saattaa olla myymättä vielä ensi vuonnakin....
   
  Rotten tykkää tästä.
 10. sdfsd

  sdfsd Gearhead

  Suomessa toimiva tekniikka on se että jollei mene kaupaksi, nosta hintaa.

  Mulla ollut pari 500 euron autoa jotka ei ole menneet kaupaksi vaikka mun mielestä olis hyvä diili ollut. Sitten kun nosti hinnan 1200 euroon ja tinkas tonniin menee heti kaupaksi.
   
 11. Catiska

  Catiska 2nd gear

  Ja keväällä hinnat on aina ylempänä, eli talvihinnan on voinut hyvinkin päivittää omasta mielestään sopivaan keväthintaan.

  Ja eihän nuo hinnat ole kuin neuvottelun lähtökohtia.
   
 12. Karpov

  Karpov Gearhead

  Keväthinnat musta nykyään vähän jääneet. Monesti keväällä tekee ne parhaat jenkkikaupatkin. Talvella taas roikkuu puoliväkisin myynnissä kalliita autoja.

  Enkä puhu nyt rojekteista edes.
   
 13. sdfsd

  sdfsd Gearhead

  Talvella on kaupan ne jotka ei syksyllä kelvanneet kellään.
   
 14. Marklin

  Marklin Gearhead

 15. PetteriT

  PetteriT 3rd gear

  Liekö kiesi sama joka pyöri Mikkelissä 90-luvun lopussa metallihohto sinisenä, puolenkymmentä vuotta sitten juttelin omistajan kanssa Big-Wheellssissä. Auto oli silloin keltainen. Alla oli TSW imolat ja autossa oli sellainen vähän kieliposkella meininki, pakoputken ulostulo mallia "riittävän iso" ja muutenkin auton olemus oli sellainen että joku pahaa aavistamaton sporttisen nykykiesin omistaja saattaa haluta näyttää teinitanarille närhen munat, mutta tehoja siinä tuntui olevan kotitarpeiksi ja vielä jaettavaksi muillekin, oltiin jo melko kaukana vakio Cossun tehoista.
   
 16. Inlinee

  Inlinee 3rd gear

 17. Catiska

  Catiska 2nd gear

  Sylinterin halkaisijan kasvattaminen ei ole stroukkausta. Vain iskun pidentäminen...
   
 18. Peeaa

  Peeaa 3rd gear

  Asiaa hieman selventääkseni kerron vielä että nämä kaikki kolme ilmoitusta samasta autosta eri hinnoin tehtiin viime viikolla. Ei vuodenajat kai kovin ehtineet vaihtua sinä aikana... ;-)
   
 19. jorkkeri72

  jorkkeri72 1st gear

  hinta nousee lämpömittarin mukaan!
   
  Peeaa tykkää tästä.
 20. Pertti K

  Pertti K Gearhead

  Hinnan nosto käynyt itselläkin mielessä kun tuntuu että normi on se että tarjous on 1/2 pyynnistä. Pyynti tuplaamalla lopputulos olisi silloin toivotunlainen. Mutta ei ole pakkomyynnissä(tm).
   

Kerro tästä muillekin!