Nettiautosta bongattua

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Rüsselsheim, 28.4.2006.

 1. rb

  rb Double Gearhead

  Aina voidaan vähän rönsyillä.

  Mä luulen, että junakeula volkkari tulee pitämään hintansa. Ei siksi, että monillakaan olisi varsinaisesti innostus juuri junakeulaan (tai mihinkään muuhunkaan automalliin) vaan siksi, että hommataan harrasteauto sen perusteella, että mikä malli nauttii ns: yleistä arvostusta harrastajien keskuudessa.

  Vähän niin kun kotoinen pappa Tunturi ilmiö...

  Monillakaan ei ole mitään kontaktipintaa kyseiseen laitteeseen, mutkun..."ton mä haluun, kun kaikki muutkin semmosen haluu"
   
  palontie tykkää tästä.
 2. Valapatto

  Valapatto 2nd gear

  Tuosta rohkenen olla skidisti eri mieltä. Tuntsa on varmaan just sellainen laite mihin niitä harrastavilla on sitä kosketuspintaa ja kokemusta.

  Kun taas ne jotka ajaa jollain hemi 'cudalla tai aidolla yenko Camarolla on sitten niitä jotka on (yleensä vanhemmalla iällä) saanu kasattua sen verran pankkia että voi ostella niitä graalin maljoja vähän just sillä ajatuksella että "katoin netist et tän koodin autoja on valmistettu 20kpl, tän on pakko olla hieno"
   
 3. Pertti K

  Pertti K Double Gearhead

  Jos se on niin hieno niin miksei niitä ole tehty enempää?
   
  Hexodus, palontie ja belair1965 tykkäävät tästä.
 4. Valapatto

  Valapatto 2nd gear

  Joillekkin se auton harvinaisuus tuo kovasti kai lisäarvoa.

  Mun auto on ihan bulkkikamaa ja mun mielestä ihan hieno, ja se riittää mulle.
   
  rane58, palontie ja isalmela tykkäävät tästä.
 5. rb

  rb Double Gearhead

  Ehkä artikuloin vähän huonosti:

  Onhan muitakin pappa mopoja huru mykke. On Monarkkia, Soliferia, Zyndappia ja ties mitä, mut ne ei niinku vaan käy, vaan sen pitää olla se tunturi siksi, kun muillakin on.
   
 6. Smirkelimies

  Smirkelimies 3rd gear

  https://www.seligson.fi/suomi/sijoitustieto/tyokalut/laskurit/tuottolaskuri.html

  Kun Oulussa oli myynnissä 40 vuotta samalla omistajalla ollut Cobra Jet -Mustang (vm .-69??) sadalla tuhannella eurolla, tuli mieleen tutkailla mimmosta tuottoa sen säilytyksestä on saanut. Jos se olisi maksanut vuonna 1977 3000 euroa ja siitä saisi vuonna 2017 sata tuhatta, olisi vuosituotto korkoa korolle laskurilla noin 9 % (miinus ylläpitokulut). Osakemarkkinoilta on kai saanut keskimäärin 7-9 %:n tuottoa. Siten edes ko. täysosumajättipottiostos ei sitten loppujen lopuksi olekaan mikään lyömätön rahantekokone. Mutta tietysti jää se ero että osakesäästäjä ei olisi päässyt ajamaan Cobra Jetillä... :)
   
  mikkis83, Hai, palontie ja 1 muu tykkäävät tästä.
 7. Pertti K

  Pertti K Double Gearhead

  Ja auton arvonnousu taitaa olla verotonta.

  Toisaalta jos verrataan keskimääräiseen osaketuottoon, niin vastinparina pitäisi olla keskiverto autokin. Tai siten parhaiten tuottanut osake vs. parhaiten tuottanut auto. Kuka ne osaa valita etukäteen, "voittaa".
   
 8. Valapatto

  Valapatto 2nd gear

  Okei joo, nyt tajus tälläinen hitaampikin. Olet kyllä asian ytimessä.

  Rb siis, monta nopeeta kirjoittajaa välissä..
   
 9. Karpov

  Karpov Double Gearhead

  Hieno mainos ja tottakai ei pakkomyynnissä. Meinasin vittuillakseni laittaa oman passatin ilmoituksen tänne, mutta se menikin oltua myynnissä 20h. Katotaan riittääkö sama päivissä chevylle :D


  Ei mitään henk koht, kunhan wittuilen.
   
  Akseli von Gardan ja isalmela tykkäävät tästä.
 10. Smirkelimies

  Smirkelimies 3rd gear

  Voisi kai ajatella että auton ylläpitokulut vastaa osaketuoton veroja.

  Mutta autoon sisältyy riskejä. Autolla voi saada vokoteltua naisen joka saattaa tulla hyyyvin kalliiksi tai kyseessä voipi olla ison metsätilan ainut perijä. Sitä taustaa vasten kannattanee sijoittaa maastureihin koska ne kiinnostanee eniten metällisiä leskiä tai mettätilan isännän tyttäriä, luulisin.

  Mää lainasin kaverin lava-Camaroa kun eka kerran kävin nykysen emännän kotona, köyhän duunariperheen tyttären sillä vaan sai, laina-autolla
   
  eilhik tykkää tästä.
 11. Karpov

  Karpov Double Gearhead

  Kyllä vanha auto on ok "sijoitus" (0% korko useasti :D) kunhan ei rahaa liikaa mätä siihen. Sillä saa helposti tuoton negatiiviseksi.


  Ostaako mieluummin kympillä käyttökuntoisen vai pistääkö siihen toisen kympin ja kilpailee sitten jo x autojen kanssa ostajists.
   
 12. Joo , pieni wittuilu on aina hyväks ;)

  Ja tässä saattaa mennä vuosissakin toi 20 mut ei miuta haittaa.

  Auto on toimu moitteetta ja siihen(kin) on tullu jo jonkinmoinen kiintymys mutta on ostettavissa jos jollain pinkka kunnossa ,pääsen sit kattelemaan jotain muuta kivaa tilalle , vaihtelu virkistää.

  Tämä oli kuiteskin jo 5:des paneli joka tuli hankittua ja ensimmäinen jolla pääsin ajamaan... muut oli sen verran isoja projekteja että aina hyytyi rakentelu , tää oli "valmis ja kallis" niin pikkumuutoksilla (uudet renkaat , kromit jne) tuli itteä miellyttävä.

  Enjoy your life while it last.... and have a coke.
   
  isalmela, palontie, Toke ja 1 muu tykkäävät tästä.
 13. Valapatto

  Valapatto 2nd gear

 14. Pertti K

  Pertti K Double Gearhead

  Syysale, -44%. Onkohan tuo nyt sellainen restauroitu? Eiku konservoitu oli se sana.
   
 15. jariha

  jariha Double Gearhead

  Tirsk:rotfl: Museo-ooppeli? No on se ooppeli?
   
 16. AnHie65

  AnHie65 2nd gear

 17. Karpov

  Karpov Double Gearhead

  Monelle vanhalle ihmiselle musta kilpi =museoauto.
   
 18. Pertti K

  Pertti K Double Gearhead

  Onhan se voitu museorekata -97 ja jos siitä lähtien on tuossa seissyt, niin täsmää habitukseen.
   
  mikkis83 tykkää tästä.
 19. jariha

  jariha Double Gearhead

  Osasin kyllä lukeao_O voihan sitä ilmotukseen kirjottaa mitä mieleen tulee? Mutta jos tuon joku katsastushenkilöksi itseään kutsuva henkilö hyväksyy edelleen museoautona niin joku prkleen säännös lienee muuttunut??
   
  rane58 tykkää tästä.
 20. jariha

  jariha Double Gearhead

  Tämänkin tiedän juu;)
   

Kerro tästä muillekin!