Nettiautosta bongattua

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Rüsselsheim, 28.4.2006.

 1. BigOJS

  BigOJS 3rd gear

  Jos nyt ihan rehellisiä ollaan niin oli sellainen autoilmoitus, joka sai miettimään, että:
  1. Mahtaako myyjä haluta myydä autoaan laisinkaan? (koska ensimmäistäkään tarjousta ei tule saamaan)
  2. Mahtaako myyjä olla ihan selväjärkinen? (oli kohtuullisen vihamielinen lopetus)
  3. Onkohan koko ilmoitus vitsi? (todennäköisin vaihtoehto)
   
  wilburi ja riviera56 tykkäävät tästä.
 2. Pande_K

  Pande_K Double Gearhead

  Tämä on minunkin mielestäni äärimmäisen hieno Bemari-malli. Eihän tuollaisia lapsuudessani tai nuoruudessani Suomessa edes nähnyt, vaikka joitakin tännekin on aikanaan tuotu. Jotenkin kun aikaa on kulunut niin sitä hienommalta tämä korimalli tuntuu. Ei tätä edeltävä eikä seuraava malli herätä yhtä suurta mielenkiintoa.
   
  Muokattu: 27.4.2018
  palontie tykkää tästä.
 3. hartsa69

  hartsa69 Gearhead

  Mokaman ja isalmela tykkäävät tästä.
 4. riviera56

  riviera56 Double Gearhead

  Oonko mä täysin kuutamolla mut oliko tuo esittelyssä moblassa jokunen vuosi takaperin. Koistinen sillä ajeli. Hieno peli!
   
 5. Kalu

  Kalu Double Gearhead

  Eikä tuo ole ollu joskus aikasemminkin myynnissä, mut pikkasen eri hinnalla? Nythän tuo on jo sen hintanen, että sen pystyy jo rahaton ihminenkin hankkimaan jos haluaa.. Hmmm.....
   
 6. miguelo

  miguelo Gearhead

 7. teddy99

  teddy99 Gearhead

  On tuo joskus ollut museokatsastuskelpoinen, jolloin se myös hyväksyttiin museoautoksi. Mutta kenellä kädettömällä runkkaajalla tuo on oikein tällä välin ollut??? Myynti-ilmoittuksessakin kehutaan kuinka vähän tuota on valmistettu. Siksipä sitä onkin kannattanut kohdella samalla tavalla kuin esim. 2002 Renault Lagunaa ym. kilop*skaa. No, jokainen saa omaisuudellaan tehdä mitä haluaa, muttei tuo auton nykyinen kunto anna omistajastaan kovinkaan älykästä kuvaa.
   
  mikkis83, jariha, ramman ja 2 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 8. Karpov

  Karpov Double Gearhead

  Sillon tällöin myös tuon myynnissä tavannut ja kurria mainostettu
   
 9. sdfsd

  sdfsd Double Gearhead

  Jos oisin katsastusinssi ja tollanen museoauto tulisi, kyl määräisin uusintamuseokatsastukseen, samoin kun ne kaikki kromiventtiilinkoppa härpäkkeet jotka ei edes yritä kunnioittaa ajoneuvon alkuperäsyyttä. Kun ton museoinnin idea mun ymmärtääkseni on säilyttää auto jälkipolville sellasessa kunnossa kun se on suomessa myyty.

  Ei sillä että sanoisin että se on ainut oikea tapa harrastaa mutta ei tollaset tuning/kustom härpäkkeet kyl ole ton museosysteemin ajatuksen mukasia.
   
  mikkis83, päivystäjä, Karpov ja 2 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 10. isalmela

  isalmela Gearhead

  Jos arvata saa, niin tämä on semmoinen perinteinen tapaus. Vaimo on sanonut että nyt se romu lähtee. Mies laittaa nettiautoon ilmoituksen, näyttää todistusaineiston emännälleen ja ajelee hymyssä suin taas yhden kesän :)
   
  mikkis83, päivystäjä, Mokaman ja 2 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 11. BigOJS

  BigOJS 3rd gear

  :D Olet todennäköisesti oikeassa tuossa veikkauksessa.
   
 12. riviera56

  riviera56 Double Gearhead

  Tolla periaatteella selkiytyy noin puolet nettiauton ilmoituksista.....:poff:
   
  mikkis83, päivystäjä ja Mokaman tykkäävät tästä.
 13. WBBC

  WBBC Double Gearhead

  Mikäs tuossa estää museorekisterissä olemisen.
  Hönö akkutuki ja takakontin maalaus?
   
 14. VintageSpeed

  VintageSpeed 3rd gear

  Mikähän tässä yksilössä mättää. Tuntuu olevan puolen vuoden välein myynnissä eri puolilla suomea. Helvetin siistin näköinen. Onko se vaan tuo Vauxhall merkki vai onko noiden harrastajat vaan niin perseestä ettei ylläpito onnistu... Näin oli ainakin Datsun clubin kohdalla.

  https://www.nettiauto.com/vauxhall/ventora/9601697
   
 15. Holley

  Holley Gearhead

  Mulla oli kerran yksi Vauxhall v8-projekti ja tutustuin sinä aikana Vauxhall -harrastajiin ja silloiseen kerholehteen ja vaikea uskoa, että kyse olisi Vauxhallin kohdalla "hankalasta porukasta"! Kyllä se vaan on se perinteinen, että a)ei ole jenkki b)ei ole mersu-bemari-audi-nissan-toyota c)ei ole 2-ovinen urheiluauton koppa d)ei ole 8-kone e)ei ole halpa käyttis ja f)Vauxhallista kertovat jutut joka paikassa.
   
  isalmela tykkää tästä.
 16. palontie

  palontie Double Gearhead

  No tossa se kolmas bemarimalli joka kävis harrastepeliksi.
   
 17. Fordhomo

  Fordhomo Gearhead

  Mulla on ollut samanikäinen Ventora automaatilla, joka oli lähes kokolailla hyvä orggis (pari listanpätkää puuttui ja huono kuskinpenkki) ja tuosta Nettiauton yksilöstä puuttuu paljon mikä tekisi siitä hienon.

  Epäilin tuon olevan "Ventoroitu" Victor SL, mutta olihan se Trafin mukaan aito Ventora II. Pahimmat puutteet äkkiä katsottuna:
  - Väärä maski (Victorin maski)
  - Tarvikeratti ja - peilit
  - Pilkottu kojelauta, orggiskojelauta on yhtenäinen keskiosasta eikä katkea juuri lisämittareiden vasemmalla puolella, eikä ole ruuvikiinitteinen :-D
  - Takavalojen välinen 3,3 badgella varustettu paneeli puuttuu kuten sitä ympäröivät ohuet kromilistat
  - Kaikki korin Ventora-badget puuttuvat
  - Trafin katsastutietojen mukaan koneessa öljyvuoto ja tuon 3,3 kutosen osat eivät ole hyllytavaraa.

  Kyllähän tuo tuollaisenakin menee jos hyväksyy puutteet sillä tuon aikaisten Vauxhallien muotoilu oli upeaa. Mutta yksityiskohdat ovat juuri etenkin Ventorassa se mikä erottaa sen Victorista. Mahdoton harrastettavahan Vauxhall ei ole, mutta haastava.
   
  isalmela, palontie ja sdfsd tykkäävät tästä.
 18. sdfsd

  sdfsd Double Gearhead

  Oli siinä nokkapellissäkin joku hölmö maalaus ja myös takakontissa. Ei sillä jos joku normiautoon noita tekee mutta museoautoon tollaset ei kuulu.
   
  mikkis83 tykkää tästä.
 19. sdfsd

  sdfsd Double Gearhead

  Haastavuutta valitteli yks vauxhall harrastaja mulle kun mulla oli selanen kokispullokylki victorin raato missä paljon pisteosaa ja vietiin heti käsistä kun sai ilmotuksen nettiin.
   
 20. ramman

  ramman Double Gearhead

  Eikö noihin wauxhalleihien enää saa osia ees briteistä? Siellähän noista on rakennettu vaikka mitä.
   

Kerro tästä muillekin!