Nettiautosta bongattua

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Rüsselsheim, 28.4.2006.

  1. sdfsd

    sdfsd Double Gearhead

    monelle se hinnasta huomautus on vähän kun henk. koht. tontille menemistä vaikka hinta oliskin ihan hullu. ehkä siksi pahastus.
     
  2. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Ja sijaisloukkaantuminen on täällä se juttu. Harvoin on osunut kommentti myyjän silmiin.
     
  3. sdfsd

    sdfsd Double Gearhead

    se on muotia nykyään.
     
  4. el borrachitos

    el borrachitos Gearhead

    Joo kyllä pahastuttaa. Vituttaa kun jostain härmään on rantautunut kummallinen turkkilainen basaarikauppatapa. Vaikka olisi kuin markkinahintainen ja kunto sen mukainen, tai jopa markkinoita keskimääräistä halvempi härveli, niin aloitetaan tarjoamalla alaleuattomasti alle puolet hinnasta. Ajanhukkaa. Tulee välittömästi punaista nappia korvaan. Tai se kun oon sanonut hyvin selkeästi kusirajahinnan, ja ilman sellaista tuohimäärää ei kannata tulla pyörimään tontille. Niin eikö vittu aina löytyy se pasanen joka pyörii kolme tuntia autoa ympäri, ja sit saa yrjöttyä suusta luokattoman tarjouksen. Tässä kohtaa pamahtaa tallin ovi joko kiinni tai auki, Riippuen siitä kummalla puolella murjua ollaan. Sille ajalle olisi ollut parempaakin käyttöä.
     
    sdfsd, simeoni, Inlinee ja 8 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
  5. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Onhan noita kohdalle jokusia sattunut, mutta jos kovin usein autoa myydessä tommosia useita tulee tontille niin sillon on joku pielessä tai myytävien autojen hintaluokka alle 400€ :D
     
  6. timant

    timant 2nd gear

    isalmela ja Charger´69 tykkäävät tästä.
  7. maddis

    maddis Gearhead

  8. el borrachitos

    el borrachitos Gearhead

    Kyllä tää tuntuu olevan nykyään sääntö enemmän kuin poikkeus. Oli kyse sitten ihan mistä tavarasta tahansa . Ei ne kovin poskellaan ole voinut olla, koska kaikki kalusto on aina häipynyt pihasta asiallisessa ajassa. Nää stanan käsikirjoitetut tosi-elämän tinkimis-draamaohjelmat on jotenkin luonut ihmisille sellaisen harhailluusion, että kaikissa on vähintään heti kättelyssä 80% ilmaa. Ottamatta selvää ollenkaan mitä romut yleisesti maksaa, tai sitten palkkapussipäivänä ollaan voimain tunnossa, kun utaretaskuun on kyetty ujuttamaan jokunen seteli ja luullaan että nyt on kusessa olevalle ostovoimaa.
     
  9. kimmok2014

    kimmok2014 2nd gear

    Muokattu: 24.8.2018
    faffeli tykkää tästä.
  10. Imusihti

    Imusihti 3rd gear

    Toisaalta taas nämä apinagarage-ohjelmat saavat ihmiset uskomaan, että lähes mistä tahansa amerikanvalmisteesta saa kunnosta riippumatta 15 - 30t€. Laho, kolaroitu koppa jumissa olevalla orkkistekniikalla, rottien syömällä johdotuksella, homeen raiskaamalla sisustuksella, tyhjillä & pykineillä markka-ajan rengastuksella ja auringon polttamalla maalipinnalla ei ole useiden kymppitonnien arvoinen.

    Neljättä vuotta nettiautossa myynnissä olevat laitteet eivät joko ole sen arvoisia tai sitten Suomen kapeilta markkinoilta ei ostajaa löydy. Miksi maksaa härmälisää jos viidenkympin laitteen saa Ruotsista kolmellaviidellä. Oikein hinnoitellut ja halutuimmat mallit menevät toki kaupaksi lähes hinnasta riippumatta, niin Ruotsissa kuin Suomessakin.

    IS
     
    Inlinee ja el borrachitos tykkäävät tästä.
  11. el borrachitos

    el borrachitos Gearhead

    Juurikin näin.
     
  12. Pertti K

    Pertti K Double Gearhead

    Ja vielä yksi Suomi-erikoisuus tuntuu olevan että, täysprojektikin maksaa sen 50% A1-kuntoisesta, kun sivistysvaltioissa suhde on 1:10 jos ei enemmänkin. No siellä saattaakin auton kunnostuksesta saada jotain vaivanpalkkaakin.
     
  13. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Välillä jopa yli 50%

    Ja 305/307 kiireessä swapattuna jonkun 70's fullsizen keulille parhaillaan vaan nostaa hintaa vs alkup isolohkolla oleva toimiva
     
    Impalas tykkää tästä.
  14. Karpov

    Karpov Double Gearhead

  15. viikinki75

    viikinki75 Double Gearhead

    Muokattu: 25.8.2018
  16. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Eiko hieno kello :cool:
     
  17. sdfsd

    sdfsd Double Gearhead

    Katoin just joku päivä ni nettiautossa oli joku farmari dieseli, 2000 hinta, ei leimaa ja jotain piti tehä leimalle ja oli vähän jo maailmaa nähneen näkönen....
     
  18. Charger´69

    Charger´69 Double Gearhead

    Tässä varmasti monesti kyseessä esim nuo jenkeistä tuodut yksilöt. Siellähän kyllä saa selkeästi halvemmalla noita projekteja suhteessa valmiiden autojen hintaan kun Suomessa niinkö pitää ollakin. Se ongelma tossa vaan on se että sitte ku sellasen sieltä ostat sen projektis niin esim se "halpa" 4k$ täysprojekti maksaa Suomeen tuotuna sitte jo sen melkee 10k€ kaikkine kuluineen jos siinä on ollu välittäjä välissä jne. Eli projektin hinta nousee hieman kohtuuttomaksi mutta halvemmallakaan et saa tuotatettua. Ne mitkä jenkeistä tuodaan siihen 5k€ hintahaarukkaan Suomeen myyntiin kaikkine kuluineen niin ne on melkeen ilmaseksi täytyny saada auton alkuperäseltä myyjältä.

    Tämä on varsin tympiä yhtälö :eek: Jos haluaa sieltä tuotattaa projektin niin tullee monestiki ihan liian kalliiksi.
     
    Pertti K tykkää tästä.
  19. freetime-cruiser

    freetime-cruiser Double Gearhead

    https://m.tori.fi/vi/49808056.htm

    On tämä kumma maa. Oli kyseessä museorekisteri, harrasteajoneuvorekisteri tai vaikka romutuspalkkio, niin aina löytyy joku v*tun Arto joka yrittää tehdä pisnestä.

    Onneksi ne, jotka torista tuon ilmoituksen löytävät, löytävät sieltä myös niitä 100e autoja joilla saa saman todistuksen, joten taitaa Artolta jäädä kaupat tekemättä 750 eurolla :D
     
    belair66 ja Karpov tykkäävät tästä.
  20. päivystäjä

    päivystäjä 3rd gear

    Romutuspalkkion saadakseen täytyy auton olla vähintään vuosi omissa nimissä. Eli se satasen auto pitää ostaa jo nyt ja odottaa vähintään vuosi.
     

Kerro tästä muillekin!