Nettisivun uudistukset

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Classic Chevy Club of Finland ry', aloittaja Pro ´55, 23.1.2011.

  1. Pro ´55

    Pro ´55 Gearhead

    Aiemmin on ollut puhetta, että nämä OD-sivustot uudistuvat ja saisimme tämän saman keskustelupalstan myös kerhon omille sivuille.

    Puheilla ollut aikataulu on venynyt OD:n puolelta sairastapausten vuoksi ja muutamasta muustakin syystä. Kaikenlisäksi OD:n päämoderaattorina toimiva henkilö on mukana eduskuntavaaleissa ja se vaikuttaa vielä lähitulevaisuuden aikatauluihinkin.

    Joka tapauksessa Foorumin upotusmahdollisuus saadaan käyttöön uuden alustan ja ulkoasun myötä. Tällä hetkellä näyttää, että seuraavan kerran OD:n uudistuksen laukaisua yritetään helmi-maaliskuun vaihteessa. Se kun merkitsee 1-2 päivän käyttökatkoa ja palvelimen säätöä. Pitää odotella hetkeä, jolloin sekä moderaattori että koodarit ehtivät molemmat olla työn ääressä.

    Ja sen jälkeen minun olisi tarkoitus uudistaa meidän kerhon sivuja monilla uusilla ominaisuuksilla, keskustelupalstan lisäksi.

    Jari, CCCF web-vastaava
     

Kerro tästä muillekin!