Nettisivustoa, jossa etsiskellään ex-autoa??

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Kesämies!, 25.6.2008.

  1. Kesämies!

    Kesämies! Gearhead

    Moi vaan! Onkohan kellään tietoa sellaisesta netti sivustosta, jossa porukka haikailee omien vanhojen raatojensa (ei ex-muijien) perään esim. vin koodien perusteella tai muuten vain tuntomerkkien perusteella? Joskus käy mielessä, että haluaakohan joku ameriikan Joe tietää missä vaikka ensimmäinen autonsa luurailee jossa tuli siitettyä myös ensimmäinen kakaransa.. :rotfl:

    Saattaahan se olla, ettei ketään kiinnosta siellä rapakon takana vanhat koslansa. Pääasia, että meikää kiinnostaa! :poff:
     
  2. E.B.Ford

    E.B.Ford 2nd gear

  3. Kesämies!

    Kesämies! Gearhead

    Jep juu mutta tarkennan hiukan eli jenkkien vastaavaa sivustoa. Tietysti jokaisella automerkillä on jossain joku vastaava kuin overdrivelta löytyy mutta jos sellainen sivusto olisi hiukan yhteen koottuna ja yleisemmässä tiedossa.
     

Kerro tästä muillekin!