new yorkkerin runkonumero

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Finnish Mopar Association ry', aloittaja Toke, 3.1.2007.

  1. Toke

    Toke Gearhead

    eli mistä löytyy 80 mallisen new yorkkerin runkonumero?
     
  2. poku

    poku 1st gear

    suurimmalla totennäköisyydellä oikean runkopalkin etupäästä konetilasta,ei kai ole uitettu?
     
  3. Toke

    Toke Gearhead

    ei oo uitettu, tää on poltettu :lol: nii eli palanu joskus vähän sisältä... juu eiku alunperin ollu hangossa telseks oy;n omistuksessa, mitälie site kyseinen yritys tehnytkään..... katsastus on edessä ja eihän ne katsurit tietenkää sitä osaa mistään ettiä niin tietää nyt opastaa... jos jollain on muuten kyseiseen automalliin jotain osaa (lähinnä beigeä sisustan osaa) niin kaikki tiedot on tervetulleita... vaikka noin uus onkin nii ei vissiin kovin montaa oo suomessa, ja osia on vaikee löytää...
     
  4. Kimmeli

    Kimmeli Gearhead

    Yhdes '78 lebaronis on "runkonumero" veistetty oikeaan lokasuojaan.
     
  5. BigBlockHead

    BigBlockHead 1st gear

    eikös rek.otteessa lue mistä löytyy?
     
  6. Toke

    Toke Gearhead

    ei lue mut se löyty sieltä oikeen runkopalkin päästä konetilasta, eilen kävin hakemassa leiman joka heltisi ihan kehujen kera, oli muuten eka auto joka meni huomautuksitta läpi.
     

Kerro tästä muillekin!