newport -68

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Finnish Mopar Association ry', aloittaja caddy61, 26.11.2004.

  1. caddy61

    caddy61 Gearhead

    Minkähän verran suomen maasta löytyy -68 newportteja? En ainakaan muista et ois koskaan tullut vastaan. Itelle moinen yksilö tuli kesällä hankittua.
     
  2. Anonymous

    Anonymous Guest

    Mikähän malli toi sun autos mahtaa olla? Entäs rek. numero, onko mustilla kilvillä?
    Meillä oli -68 4d joka myytiin joskus -86 eikä ole sen jälkeen näkyny.
    Oli mahtava perheauto kesät talvet monta vuotta. Tais olla pari kolme vuotta ennen myyntiä kun maalattiin konehuone ja alusta valkoiseksi!!!
    Oli siinä ihmettelijöitä kun pellin avas. Vedettiin asuntovaunua tosi paljon ja siihen hommaan ei olis voinu olla parempaa vehjettä. Auto oli 383 koneella ja ihan perus varusteilla kuten sen ajan Newportit tapas olla.
    Väri oli vaalean sininen. Missäs kunnossa autosi on tällä hetkellä? Niitä ei taida montaa suomessa olla, en muista koska olisin moisen viimeksi nähnyt. Enemmän taitaa olla -68 300:sia tosin niistäkin osa korinvaihtoautoja.
     
  3. caddy61

    caddy61 Gearhead

    avo

    Toi rysky on ollut alunperin Huhtamäki Oy:n edustusautona. Mottina oli silloin 383 Magnum Moparin toiseksi parhailla virikansilla ja takomännät ym ym.
    Auto on majaillut vuosia savon maalla. Omistajiakin on ollut useita.
    Tällä hetkellä Rysky on mattamusta ja laikka avo :lol: Niin ja kilvet on mustat. Tuolta mun kotisivuilta löytyy kuvia.

    http://kotisivu.dnainternet.fi/sanhut/index.htm
     
  4. Anonymous

    Anonymous Guest

  5. Anonymous

    Anonymous Guest

    Onhan se aika hurjan näköinen mutta kukin tyylillään. Ei ollu meidän entinen(onneks 8). Hain kyllä aikanaan parin vuoden verran avokoria mutta eipä sitä löytynyt kun ei noita ole montaa avona tehtykään. Laikka avoa en halunnut joten homma jäi, ja hyvä niin koska auto oli silloin tosi siisti ja näin jälkeenpäin kun on hyvä olla muka viisaampi olis yks aito harvinaisuus vähemmän. En silti tuomitse toisten tekemisiä kun ei voi tietää mikä on esim. tuon auton historia, missä kunnossa se on ollut kun se on laikattu. Jokainen saa omalleen tehdä mitä haluaa eipä siinä muiden nurinat paljo auta.
    Hauskoja reissuja vaan ensi ajokaudellakin.
     
  6. valsu67

    valsu67 1st gear

    chopattuhan se taisi olla jo ennen laikkausta,ja muutenkin kustomoitu...
     
  7. caddy61

    caddy61 Gearhead

    rikkomista

    Eipä varmaan mun taito naisihmisenä riittäs laikka avon tekemiseen. Ihan tollasena sen ostin.
    Pojat oli vuosia sitten pohjosessa reissussa ja siellä oli jotkut käyneet potkimassa lasit alas. Sen jälkeen siitä tais tulla avo.
    Kyllähän maailmaan autoja mahtuu entisöityjä, customeita, linttoja yms.
    Jokaisella tyylillä on ne omat kannattajansa.
    Ennen varjelin alkuperäisyyttä Cadin omistajana, mut nyt ei haittaa vaikka joku vähän kolhasee ovella parkkipaikalla tms.
     

Kerro tästä muillekin!