NHRA helpoittaa 2014 uudempien autojen varusteita.

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja Fuselage, 4.5.2022.

 1. Fuselage

  Fuselage Gearhead

 2. Catiska

  Catiska Gearhead

  Aika tarkkaa työtä kaarirajojen kanssa. Tesla Plaid on juuri ja juuri saatu leikattua pois kapinoista jottei helvetinkissojen sun muiden tarvitse katsella perävaloja.
  Jos sääntöjä uudistetaan (mikä kyllä tulee tarpeeseen) tuolla perusteella että melkein vakiot kulkevat noille lukemille kaupasta, olisi kait voinut rajat säätää siten että ne kaikki vakiotkin kaupasta ostettavat suurina sarjoina valmistettavat menisi uusiin rajoihin.
   
 3. Shining Whit

  Shining Whit Gearhead

  Eiks noi samat oo olleet voimassa Suomessa jo viime vuonna?
   
 4. ET1121

  ET1121 Gearhead

  Vuosimallistaan 2007, tai uudemmat tehdasvalmisteiset, muuttamattomat alkuperäisin tehtaan
  turvavarustein varustellut umpikoriset autot sallittu 9.50 s ilman turvakaarta.

  Joo tosiaan näin menty viime kaudesta alkaen.
   
 5. Fuselage

  Fuselage Gearhead

  Ei sillä että ikinä noin kovaa menisin :D Mutta ikävästi rajaa LX-korisissa 05-06 Magnumit, 300C ja Chargerit pois :eek:
   
 6. mcmies

  mcmies Gearhead

  Olin Amerikassa tsiigaamassa motskarikiihdytystä. Joku oli siellä uudella sähköharrikalla, taisi mennä 11,7 sekuntia. Teslat sun muut sähköhimmelit menee nykyään polttiksia kovempaa melkein lajissa kuin lajissa. Mutta noin niinqu yleisökokemuksena ovatten melkolailla tylsiä. Sähköharrikan jälkeen tuli nitrovehkeet, ei ollut tylsää se.
   

Kerro tästä muillekin!