Nimettömyys

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Finnish Mopar Association ry', aloittaja LilRedTruck, 29.11.2003.

  1. LilRedTruck

    LilRedTruck 1st gear

    Miksi halutaan esiintyä nimettömänä?
    Toki se on sallittua ja tällaisilla sivuilla aika yleistäkin mutta hassuinta asiassa on se että joku kirjoittaa nimettömänä eli siis ei halua kenenkään tietävän kirjoituksen tekijää mutta sitten kun tällaiseen viestiin joku vastauksessaan viittaa Nimettömään(ei aina myönteisesti)niin joku nimettömistä närkästyneenä ilmoittaa etten se ainakaan minä ollut kun noin sanoi. Mistäs sen kukaan tietää tai haluaakaan tietää?
    Eikös nimettömänä esiintyvän pitäisi hyväksyä se tosiseikka että joskus tulee kynsille väärästäkin asiasta.
    Jos haluaa varmistaa ettei saa pahaa mieltä "väärään"osoitteeseen osuneesta vastauksesta on helpointa kun ottaa itselleen nimimerkin jolloin tietää jos kommentti on juuri sinun kirjoitukseesi.
    Nimimerkkihän voi olla niin harhaanjohtava kuin itse haluat jos haluat että sinua ei tunnisteta.
     
  2. BRAKE DRUM

    BRAKE DRUM Double Gearhead

    taidatkos sitä selkeämmin sanoa.
     
  3. Anonymous

    Anonymous Guest

    tän keskustelun vois siirtää pois FMA:n
    osastolta. ( NIMETÖN vihje )
     

Kerro tästä muillekin!