"nippusiteitä" jotka käy mm. syyläriin

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Työkalut, koneet ja tarvikkeet', aloittaja idiot, 17.3.2013.

  1. idiot

    idiot Gearhead

  2. mikähelvetinkat

    mikähelvetinkat 1st gear

    vedät klemmarilla letkun tiukkaan ja viereen vedät sentin leveän nipparin aikuisten kireelle ja leikkaat nätisti mattopuukolla ylimääräisen nipparinauhan pois ja jo alunperin asettelit sen lukkokohdan näkymättömiin, sitten poistat klemmarin.
     
  3. idiot

    idiot Gearhead

    tää nyt oli kai vaikeesti selitetty, mut tarkoitus olis siis laittaa tyyliin flektit/vaihteistojäähyt kiinni syyläriin ja tollanen 'nippari' toimis paremminku hyvin.

    http://i229.photobucket.com/albums/ee16 ... ator12.jpg

    mut siis mistä noit saa, saako edes suomest? ite en oo nähny..
    toki voin huutaa ebaysta..
     
  4. mikähelvetinkat

    mikähelvetinkat 1st gear

    sorry. en meinannu tollasta.. pulteilla oon laittanu ja leikannnu metallisten aluslaattojen alle kumiset kiekot syyläriä vasten.
     
  5. mikähelvetinkat

    mikähelvetinkat 1st gear

    ..ja jos pitää erottaa jäähyjä toisistaan niin pinnapultilla tai pultilla, joissa jäähyjen välillä on pultin päällä letkunpätkä ja letkunpätkän molemmin puolin aluslaatat ja kumikiekot tai sit pelkkä letkunpätkä pultin päällä erottimena..
     
  6. INVICTA

    INVICTA 3rd gear

    south west tradesta ostin tuommoset flektin kiinnikkeet.
     
  7. idiot

    idiot Gearhead

  8. vanahanaama

    vanahanaama 2nd gear

    Omaan caminaattoriin ostin toissa syksynä usa partsilta criffinin syylärin ja haydenin erillisen lauhduttimen, lauhduttimessa oli mukana juuri tuollaisia nippareita neljä kipaletta, hyvin sai kiinni syylärin keskelle!
     
  9. Pikku-Kalle

    Pikku-Kalle Gearhead

    Suat sinä norminippareillaki. Vetäset yhen nipparin pohjaan kiinni, sit rikka+pehmuste ja lauhuttimesta ja syyläristä läpi; sit pehmuste, rikka ja toisen nipparin lukitusosa katkastuna kiinni siihen ekaan nippariin. Näin pistin kiinni kapillaarisen flektinohjauksen tunnistimen, en varmaa kyl laittas lauhutinta tällee mut vinkkinä vaikka tuommosen kiinnitykseen. :wink:

    [​IMG]
     
  10. JTE3

    JTE3 Gearhead

    Bilteman uudessa luettelossa näyttäisi olevan
    sivulla 37 oikeassa alalaidassa.
     
  11. mikähelvetinkat

    mikähelvetinkat 1st gear

    voihan sen kiertää ihan normisti lenkkinäkin tai lenkkinä + pari letkunpätkää tms. molempiin päihin kiiloiksi kuten puukiilat pirttipöydissä jne. jne. :odroll:
     

Kerro tästä muillekin!