NISSAN 2400 GT -72 rek. LAB-xxx Onko vielä tässä ajassa..?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Milestone, 18.11.2007.

  1. 240gtr

    240gtr 1st gear

  2. Tämä on 2 litran diesel. Moottori oli laitettu -80 pickupiin joka seisoskeli muutaman kymmenen metrin päässä. Siinä ois hyvä varaosa auto jollekin ja varmasti saisi tehtyä ajopelinkin jos siltä tuntuu...(en tarkoita sitä pickupia).
     
  3. electra1

    electra1 Gearhead

    Just pari viikkoa sitten katselin kun vanhempi herrasmies tankkasi moista lähes virheettömän näköistä 220C;tä. (Vai myytiinköhän tuota 2200 diesel nimellä??) Tuskin noita montaa on säästynyt. Korin "tyyppi" lienee 130.
     
  4. Täytyy hakea ens keväänä hakea tuo talteen, ennen kuin romumies ehtii. Tuosta saa tehtyä varmasti vaikka museoauton, jos joku haluaa.
     
  5. coronet-65

    coronet-65 3rd gear

    Lienetkö ollut täällä Vihannissa päin liikkeellä? Täällä on tosiaan vanhemmalla herrasmiehellä tuommoinen 220c diesel, samanvärinen kuin projektipäällikön kuvissa, kiiltää kyllä paremmin. oikeastaan auto on kuin uusi, todellinen autonpidon esimerkki. Omistaja kertoi ostaneen Datsunin uutena, kerran yli maalauttanut, ja että öljyää koteloita ja pohjaa säännöllisesti, kuulemma öljy tunkeutuu saumoihin paremmin kuin kotelosuojaaine. Ympärivuotinen käyttöauto.
     
  6. heikkisj

    heikkisj Gearhead

    Nyt kyllä pitää todeta KLB:tä mukaillen että tuo on kyllä aikamoinen säilymisihme, itse en ole ehjää/siistiä moista nähnyt sitten 80-luvun. Ja vielä diesel..
     
  7. electra1

    electra1 Gearhead

    No siellähän se oli, paikallisella "essolla". Itse en ehtinyt juttusille harmi kyllä. Kyllä tuo projektikin on taltioimisen arvoinen!
     
  8. 67pete

    67pete 1st gear

    tuulilasi lehessä v74 joku urheiluauto vertailu missä 240KGT joku kullan tai kuparin ruskea,huonot kuvat.. rekkari ABJ-606

    ja v73 myytyjä autoja mm 2400gt 10kpl mut sen varmaan jo tiesitte. muita datsuneita 240z 13kpl, 260c 14kpl, 240c 29kpl, 200L 100kpl
     
  9. levis69

    levis69 1st gear

    Mites nuo muut 2400 gt:t... rekisteröidyt määrät kiinnostaa?
     
  10. mortica

    mortica 3rd gear

    Nissan 2400GT:tä ensirekisteröity Suomeen vuosina 72-74 yhteensä 38 kpl.
    - 27 kpl 1972
    - 10 kpl 1973
    - 1 kpl 1974
     
  11. Kimi-oz

    Kimi-oz Gearhead

    Lainataas tätä topicia "offtopicina" eli eri mallia koskevalla kysymyksellä: löytyykö Suomesta enään ollenkaan 330-koppasia isoja Datsuneita? Itseltäni vaan löytyy uusi lampunkehys tollaseen: http://i100.photobucket.com/albums/m14/ ... G_2587.jpg (kuva lainattu tuolta: http://www.datsun.co.nz/phpBB3/viewtopi ... 9&start=30) Taisi ehkä olla oikealle puolelle.

    Jossain autotapahtumassa joltain Datsun-kerholaiselta kerran kysyin asiaa, ja sain vastauksen "et sä sille Suomesta tarvitsijaa löydä kun ei autojakaan ole kuin noin kolme kpl, mutta voin mä sen vaikka kahvikupin hinnalla talteen ottaa." Eli onko parempi menekki jos tyrkytän sitä tarjolle jossain ulkomaisella forumilla vai löytyisikö ihan Suomesta tarvitsijaa?
     
  12. edsel.fi

    edsel.fi Gearhead

    siis oliko tosiaan datsunit jo vuonna 1974 nissaneita ????
     
  13. mortica

    mortica 3rd gear

    Kyllähän 330 Cedriccejä vielä jonkin verran on! Olisi kiva tietää mistä joku on tuon 3 kpl repäissyt? 330 HT:tä on tiettävästi kolme kpl, 2 liikenteessä ja yksi projekti. Sedaneita harvemmin liikenteessä näkee mutta onhan niitä silti vielä olemassa...
    Laita myyntilmoitus NCF:n foorumille jos kehykselle vaikka löytyisi tarvitsija. www.ncf.fi
     
  14. mortica

    mortica 3rd gear

    2400GT on aina ollut Nissanin nimellä (Suomessakin), ei koskaan Datsun.
     
  15. Cilkkis

    Cilkkis 3rd gear

    Asiasta puuceeheen. Lievestuoreella oli -98 punainen 240Z (itse olin sillloin vasta neljänellä luokalla , joten muistikuvat ovat heikot) . Auton omistaja muutti Mikkeliin ja möi auton sen jälkeen. Hyvin huonoilla tuntomerkeillä, mutta kyseisiin aikoihin perustettiin tälle kylälle http://www.prinsport.fi. Notta onko jkl:n suunnalla kulkeneilla kuvia/muistikuvia?!
     
  16. electra1

    electra1 Gearhead

    Onkos mitään uutta datsun rintamalla? Uusia raatoja löytynyt tms... Olisin kiinnostunut ostamaan jonkin projektiyksilön itsekkin.
     
  17. makkepuu

    makkepuu Gearhead

    sama raato lojuu pukeilla odottaen inspistä hitsata kokonaan uusi kori ovien puolestavälistä alaspäin. 11 vuotta ollu jo mulla, inspis loppu siihen kun huomas että kori on pakkelia ja edes taka-akseli ei ollut mistään kiinni, kunhan tarttunu hitsinapeilla pellinpalasiin mitä oli tungettu rakoihin katsuria hämäämään. uusi kittikuori + myyntimaalaus riitti hämäämään 17 vuotiaan aika hyvin :lol:

    [​IMG]
     
  18. jknR

    jknR Gearhead

  19. 240gtr

    240gtr 1st gear

    Tuolla saattas olla parempi ja tietoje tarpeessa kysellä Datsun asioita.http://www.ncf.fi/forum/YaBB.cgi
     

Kerro tästä muillekin!