Nissan Primastar 2008 / ei starttaa

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja Jacka, 30.8.2014.

  1. Jacka

    Jacka Gearhead

    Sorry, pakko kysyä vaikkei tällä kertaa ookkaan jenkki, mutta...

    Mikä mahtaa olla vialla kun ei pakettiauto starttaa? Liittimet startissa ok ja startin pään liittimet on myös putsattu ja kiristetty. Valokynällä tulee startille virtaa akulta tulevaan nastaan sekä herätteen nastaan startatessa. Onko näissä ko pakuissa ollut vikaa starteissa vai voisko olla vikaa virtalukossa tai virtalukon pohjassa?

    Auttakaa, pitäisi saada auto kuntoon...
     
  2. caprice305

    caprice305 Double Gearhead

    Jos virta tulee startille ja herätteestäkin tulee virtaa, niin ei se silloin ole virtalukosta kiinni? sanooko startin solenoidi mitään vai onko sekin mykkä? Startti purkuun ja kattoo jos sen voi pelastaa. Tietty sitä voi kokeilla koputtaa jollain jos sais käyntiin. Kannattaa silti kattoa miksi se on jumissa.
     
  3. onneton

    onneton Gearhead

    Jos starttissa akulta tuleva kaapeli ok ja startatessa herätevirta kulkee niin kyllä taitaa startin solenoidi olla kaput.Elikkä minun mielestä starttiin uusi solenoidi tai uusi startti.Ja jos purkaa niin katselee myös hiilet että missä kunnossa.Omassa Chevyssä vittuili kanssa vasta n.24v vanha startti.Siihen laitoin uudet laakerit,hiilet ja uusi solenoidi,pelaa.Viisammat jatkakoon....
     

Kerro tästä muillekin!