Nitrattunokka ja EDM nostajat

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja Traveler, 4.3.2008.

 1. Traveler

  Traveler 3rd gear

  Tuli hankittua Compcamsin nirattunokka ja EDM nostajat, kokemuksia?
   
 2. vipottaja

  vipottaja 1st gear

  Eiks useimmat nokat oo nitrattuja? Kysehän on vaan pintakarkasumetodista.
   
 3. Coronet -73

  Coronet -73 3rd gear

  Niin eihän se tuo nitraus vielä autuaaksi tee... :eek:
   
 4. Traveler

  Traveler 3rd gear

  Ote nokan myyjän viestistä
  I just got off the phone with CompCams ordering some other stuff and they now offer an extra "surface hardening heat-treatment" after grinding on their flat tappet camshafts for $90.00 ...
   
 5. Mopuristi

  Mopuristi Gearhead

  Joo, nitraus on pintakarkaisu, mutta yleensähän (ainakin tavallisissa nokissa) nokissa on fosfatointi pinnassa.
   
 6. vipottaja

  vipottaja 1st gear

  Niin se varmaan onkin joo, eli ei oo yleensä nitrattu. Ei oo mulla kokemusta nitratuista nokista, mut ei kai ne sitä turhan takia tee. En oo edes kuullut moisesta vaihtoehdosta; noita kovimpia laahaavia nokkia on kyllä aiemminkin hitsauskarkaistu. Eli luulis, että jos comp moista vaihtoehtoa tarjoaa rahaa vasten, ja kun viimeaikoina on ollut enempi noita nokkaongelmia, niin toi olis hyvä asia. Muualla venttiilikoneistossa oon joskus nitrattuja osia käyttänyt, ja ne toimi just niinku oli aiottukin.
   
 7. Traveler

  Traveler 3rd gear

  EDM nostajat tutumpia?
   

Kerro tästä muillekin!