Nitro Nationals 2007

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja Jackal, 19.6.2007.

  1. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Me pakattiin kamat ja häippästiin sieltä joskus olisko ollu puoli kolmen aikoihin kun olihan siellä tullutkin jo touhuttua keskiviikkoillasta asti mut oli ne vielä tänään sit päässeet ajamaankin ja sieltä saadun viestin mukaan ainaskin Erbacher oli täräyttänyt siellä tänään 4.8 ajan ja 502 loppunopeutta :eek:
     
  2. Tuplaäksä

    Tuplaäksä 1st gear

    Erbacher oli täräyttänyt siellä tänään 4.8 ajan ja 502 loppu

    Hienoo Alastarossa tapahtuu :)
     
  3. Jza

    Jza Double Gearhead

    Eikös Carter vetänyt ton loppunopeusenkan?

    Erbacherin lämmityskäytön jälkeen vinkuu vieläkin korvat, mutta enempi naurattaa se videokuvaaja, joka ei tajunnut merkkiä että "nyt polkaistaan" ja kaverille tais tulla housuun läjät :D

    Edittiä: Ei se vissiin sitten vetänytkään...

    Edittiä2: Tuli sitten napattua hauska matkamuistokin mukaan Jöranilta, kun halusi hirviönsä kuluneensa männästä luopua. Kuva1 kuva2

    ...vielä kun jotain käyttöä tolle keksis... :lol:
     
  4. Nutlass

    Nutlass Gearhead

  5. mika112

    mika112 1st gear

    Minäkin laitan Copyright tekstin kuviini enkä tosiaan ole ammattikuvaaja enkä kyllä niitä kuvia edes myy.....enemmänkin lahjoitan, kuvien omistus- , käyttö- ja julkaisuoikeus on aina kuvaajalla.....ei ole väliä tekeekö ammatikseen vai harrastuksena sen homman....varmaan joku ammattikuvaaja voi tarkentaa tämän asian.
     
  6. mika112

    mika112 1st gear

    Tällä kertaa ei ite ehtiny hirveesti ottaa kuvia kun oli sen verran kovia raketteja tarkkailtavana.....mutta onnex kaver pelasti ja räpsi kameralla jotain......muuten hyvä mutta löytää itsensä liian monesta kuvasta.

    Ja maaliviivalta taitaakin sitten kuvia löytyä Mopoilijalta joka vieraili siellä päin .
     
  7. mika112

    mika112 1st gear

  8. Sittana

    Sittana 1st gear

    Aivan mahtavaa, kertakaikkiaan! :D Hienot kisat oli jälleen kerran. Nyt töihin vaikka kovasti olisi vielä nukuttanut.. :x
     
  9. kotu

    kotu Gearhead

    en ollut paikalla, mutta maanantai aamun uutisissa kerrottiin, ettei finaalia ajettu sateen vuoksi ??
     
  10. Dervish

    Dervish 1st gear

    Voi kun oliskin proo ja osais kuvata kunnolla ja elättäis viel ittensä sil hommal...

    Kuvia torstailta (meni ihan katsomossa istumiseksi, kuumetta pari astetta)
    http://www.partanen.net/gallery/thumbna ... ?album=234

    Mitä noihin leimoihin kuvissa tulee, niin ne vähentää jo jonkin verran näitä persaukisten huutelijoiden tapoja varastaa toisen ottama kuva johonkin käyttöön mainitsematta kenen teos on kyseessä.
    Paras esiemrkki on eräs kotimainen harrastelehti joka käytti kuvia ilman lupaa (nimi kyllä oli mainittu) ja korvausta ei koskaan maksettu...

    edit:
    kuvia _tulossa_ joka päivältä kunhan kerkiän raakkaamaan jne.
     
  11. Jukka_S

    Jukka_S Gearhead

    Kyllä Urs Erbacher veti 4.82s / 502kmh! Sairasta menoa maaliviivalta katsottuna :eek: 8)

    Siinä kyllä tuli viikonlopun kruunu! :eek: :rotfl: :wink:

    Ja olipas se Cockerill vs. Lanttokin ihan järjettömän tiukka kisa :) Jätkä vetää ihan naula päässä vieri vieressä maaliviivalle ja sit pamahtaa koneet ;D Kauhee käry ja turvaryhmä perään miljoonaa. Ja Lantto voittaa 18 tuhannesosalla! \o/
     
  12. mika112

    mika112 1st gear

    Ja kilometrin öljyvanat
     
  13. gremlin

    gremlin Gearhead

    Toi oli kylla varmaan kovin taistelu koko viikonloppuna, aika asialliselta naytti siita ylavarikon katsomosta :D Tartti oikeen kuulutuksista selvittaa voittaja :rotfl:
    Hyvat kapinat muutenkin, vaikka vahan sunnuntai loppu kesken :-?
     
  14. Jukka_S

    Jukka_S Gearhead

    Olin ihan maalilinjan tuntumassa katsomon päässä, mutta yhtään ei pystynyt silmällä arvioiden sanomaan että kumpi voitti. Parhautta.
     
  15. mika112

    mika112 1st gear

  16. Rinnewood

    Rinnewood 3rd gear

  17. Jukka_S

    Jukka_S Gearhead

  18. Cata

    Cata 1st gear

    Kiitokset järjestäjille ja kilpailijoille. Itse olen noviisi vielä lajin parissa ja nämä olivat osaltani viidennet nitrokisat paikan päällä. Mutta tästä perspektiivistä, sateista huolimatta, ehdottomasti hienoimpaa katsottavaa. Noin hienoja TF-lähtöjä noin montaa en ole nähnyt koskaan, ja Carterin ja Erbacherin ennätykset olivat - wow. (Joku muisteli että Carter teki sen radan loppunopeusennätyksen, no niinhän se teki. Mutta Erbacher pisti heti paremmaksi :D). Lauantain viimeinen kierros oli sekä TF:n että Pro Modien osalta hienoa, TF:ssä useampikin lähtö jossa molemmat putket ajoivat kaasu pohjassa lähdöstä maaliin rinta rinnan... Sellaista jytyytystä ei liikaa ole yleensä tarjottu.

    Kiitokset erityisesti rataryhmälle joka tämän mahdollisti - rata oli hienossa Euroopan Ennätys-kunnossa, sääli ettei sade antanut Erbacherille mahdollisuutta backuppiin.

    -Cata-
     
  19. mika112

    mika112 1st gear

  20. DS 325

    DS 325 Double Gearhead

Kerro tästä muillekin!