Nitro nationals 2010

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja homer, 3.6.2010.

  1. gremlin

    gremlin Gearhead

    Puomi persiissa? :eek:

    Jos tota suomalaisten englannin puhumista valilla HUIKAn morkataan niin osaa naemma noi muukkin.

    Fredde Fagestrom sanoi muutama vuosi sitten englannissa aamun tv haastattelussa kun molemmat autot oli poksahtanut edellisena paivana ja haastattelija kysyi etta saitteko korjattua,
    ''Yes, we are ready now. But we are really tired cause we have been screwing with the boys whole night'' :rotfl:
     
  2. Rinnewood

    Rinnewood 3rd gear

    TheTintti on ottanu tosiaankin upeita tunnelmakuvia! :) Nyt ekaa kertaa tuolla betonivallin vieressä päivystäneenä (ja välillä muutaman kuvan ottaneena) tuli välillä oikeesti ikävä sitä katsomotunnelmaa myös! Mutta kun jos on lupa kuvata lähempää niin mielellään käyttää sitä lupaa hyödyksi. Vaikea siinä kuitenkaan on enää erottua muista pro-kuvaajista muutakuin sillä että välillä on kamerassa säädöt persiillään.. Digijärkkärikin on sellanen vaarallinen sarjatuliase kokemattoman hanskassa että sitä sarjatulta tulee niin että jälkipelissä ranne vaatii mobilaattia.. En kehtaa sanoo paljoko tuli perjantaina ammuttua mutta siitä tulituksesta jäi muutama kelvollinen (?) osuma julkaistavaksi:
    http://public.fotki.com/rinnewood/races ... ronatsfri/
    Tuossa ei ole enää normi kisaturistille mitään erityistä sisältöarvoa mutta jos kisatiimit löytävät jotakin uusia näkökulmia tai vastaavaa niin hyvä niin!
    :D

    ai nii joo, olihan tossa se perjantain topfuel-kolari ihan lopussa..?
    Täytyy muuten nyt antaa pikkasen plussaa: Rataryhmä toimi todella liukkaasti jokaisen hässäkän jälkeen! Perjantaisen topfuel äksidentin jälkeen jokainen aatteli että täs menee koko ilta ku rasvat ym roinat pyyhitään radalta, joten lähdin rennosti hakemaan vaimoa Loimaan juna-asemalta. Kun käänsin chevyn pois alueelta nii raikui seuraava räksterilähtö..
    Täytyy sanoo että todella nopeeta toimintaa! Muutenkin tuo rataryhmän aktiviteetti oli todella mainiota koko kisan ajan! Eipä ollut mitään pitkiä pausseja!
    Toinen iso plussa josta kukaan ei ole vielä maininnut: Nuo takavuosien nelivetovalmetit oli häipyny burnispaikan vasemmalta puolelta! Harjakone oli kutistunut järkevän kokoiseksi!
    Kiitos!!
     
  3. homer

    homer Double Gearhead

    Vauhdin Maailman mukaan kävijämäärä ylitti selvästi 30000. Aika hyvin sanottu ko. lehdessä että nitronatikoissa yleisöhoukuttimeksi riittää pelkkä moottoriurheilu, poissa ovat bändirämpytykset ja muut teennäiset ohjelmanumerot. Ja noinhan se kyllä onkin.
     
  4. mätiäinen

    mätiäinen Gearhead

    Unohtivat kylläkin pyttipannun :rotfl: :rotfl:
     
  5. Jaku

    Jaku Gearhead

Kerro tästä muillekin!