Nitro nationals 2010

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja homer, 3.6.2010.

 1. gremlin

  gremlin 3rd gear

  Puomi persiissa? :eek:

  Jos tota suomalaisten englannin puhumista valilla HUIKAn morkataan niin osaa naemma noi muukkin.

  Fredde Fagestrom sanoi muutama vuosi sitten englannissa aamun tv haastattelussa kun molemmat autot oli poksahtanut edellisena paivana ja haastattelija kysyi etta saitteko korjattua,
  ''Yes, we are ready now. But we are really tired cause we have been screwing with the boys whole night'' :rotfl:
   
 2. Rinnewood

  Rinnewood 3rd gear

  TheTintti on ottanu tosiaankin upeita tunnelmakuvia! :) Nyt ekaa kertaa tuolla betonivallin vieressä päivystäneenä (ja välillä muutaman kuvan ottaneena) tuli välillä oikeesti ikävä sitä katsomotunnelmaa myös! Mutta kun jos on lupa kuvata lähempää niin mielellään käyttää sitä lupaa hyödyksi. Vaikea siinä kuitenkaan on enää erottua muista pro-kuvaajista muutakuin sillä että välillä on kamerassa säädöt persiillään.. Digijärkkärikin on sellanen vaarallinen sarjatuliase kokemattoman hanskassa että sitä sarjatulta tulee niin että jälkipelissä ranne vaatii mobilaattia.. En kehtaa sanoo paljoko tuli perjantaina ammuttua mutta siitä tulituksesta jäi muutama kelvollinen (?) osuma julkaistavaksi:
  http://public.fotki.com/rinnewood/races ... ronatsfri/
  Tuossa ei ole enää normi kisaturistille mitään erityistä sisältöarvoa mutta jos kisatiimit löytävät jotakin uusia näkökulmia tai vastaavaa niin hyvä niin!
  :D

  ai nii joo, olihan tossa se perjantain topfuel-kolari ihan lopussa..?
  Täytyy muuten nyt antaa pikkasen plussaa: Rataryhmä toimi todella liukkaasti jokaisen hässäkän jälkeen! Perjantaisen topfuel äksidentin jälkeen jokainen aatteli että täs menee koko ilta ku rasvat ym roinat pyyhitään radalta, joten lähdin rennosti hakemaan vaimoa Loimaan juna-asemalta. Kun käänsin chevyn pois alueelta nii raikui seuraava räksterilähtö..
  Täytyy sanoo että todella nopeeta toimintaa! Muutenkin tuo rataryhmän aktiviteetti oli todella mainiota koko kisan ajan! Eipä ollut mitään pitkiä pausseja!
  Toinen iso plussa josta kukaan ei ole vielä maininnut: Nuo takavuosien nelivetovalmetit oli häipyny burnispaikan vasemmalta puolelta! Harjakone oli kutistunut järkevän kokoiseksi!
  Kiitos!!
   
 3. homer

  homer Gearhead

  Vauhdin Maailman mukaan kävijämäärä ylitti selvästi 30000. Aika hyvin sanottu ko. lehdessä että nitronatikoissa yleisöhoukuttimeksi riittää pelkkä moottoriurheilu, poissa ovat bändirämpytykset ja muut teennäiset ohjelmanumerot. Ja noinhan se kyllä onkin.
   
 4. mätiäinen

  mätiäinen Gearhead

  Unohtivat kylläkin pyttipannun :rotfl: :rotfl:
   
 5. Jaku

  Jaku 1st gear

Kerro tästä muillekin!