Nitro nationals 4-7.7.2019

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja Miksu.1g, 26.6.2019.

 1. supo

  supo Gearhead

  Nyt näyttää ettei enää EM-kisaa olekkaan eli 2020 ei ainakaan Suomessa.Tilalle jotain kisaa Nitroille....
   
 2. bbford

  bbford Gearhead

  Mitäs ihmettä?
   
 3. MaxDura

  MaxDura 3rd gear

  Jos ei ole katsojia, ei ole rahaakaan eikä kisoja.
   
 4. supo

  supo Gearhead

  Ei tuonut juna porukkaa tarpeeksi Kauhavalle niin ei enää ainakaan 2020 EM-kisaa Kauhavalla FHRA:aan järjestämänä.Tieto saatu FHRA:aan nettisivulta.
   
 5. Araldite73

  Araldite73 2nd gear

  Älytöntä, tuskin lsk businesspark on iloinen asiasta. Eikö just tehty 10v suunnitelma.

  Ei kannattaisi luopua kisoista yhden epäonnistumisen jälkeen, kaikki paukut seuraavalle vuodelle ja all in. Nyt jos heti luovutetaan niin siitä on paha nousta.
   
 6. Jza

  Jza Gearhead

  Niin, eipä tuo tainnut mikään rahasampo olla, kun maksaneita katsojia ei ihan haitoiksi asti piisannut. Onkos noista jo jotain lukuja olemassa?
   
 7. supo

  supo Gearhead

  FHRA nettisivulla
   
 8. PPRCuda

  PPRCuda Gearhead

  Kyllä se on paikallisen maanviljelijän vika, että pysyi pellolla ja perhekin oli Seinäjoella shoppailemassa. Tosin ne ei ehkä tienneet, että naapurissa oli isommat kisat.
   
  jknR ja supo tykkäävät tästä.
 9. Jza

  Jza Gearhead

  Jaksatko linkittää tai kopsia tekstin tänne, kun minä en sieltä tuommoista tietoa syystä tai toisesta löydä?
   
 10. supo

  supo Gearhead

  se on siellä keskustelussa ja en osaa sieltä sitä tänne pistää!
   
 11. Nyt vain papereita vetämään FHRA toimitusjohtajaksi. 5000e kk palkka ja voi panna asiat kuntoon. Aika heikosti oli myyty mainoksia radan varsille, betoniaitojen ulkopuolelle tai sitten en vain nähnyt niitä kun oli niin perkeleen kylmä tuuli ja tärinä päällä... En nyt ihan usko kuitenkaan että yksin olisi siitä rahasta kiinni, jos EM kisoja ei ajeta Suomessa. Pitää muistaa että esim. LA 59kpl Pro autolähtöjä (vain autoryhmät) joista 3kpl onnistunutta... Ojalan laskuopin mukaan 5,08% onnistumisprosentti. Ehkä tiimeillä on myös sanansa sanottavana, vai onko edelleen kaikki sitä mieltä että hienosti meni kisat?
   
  kede -57 tykkää tästä.
 12. PPRCuda

  PPRCuda Gearhead

  [​IMG]
   
  supo tykkää tästä.
 13. homer

  homer Gearhead

  Millähän meinaavat nyt houkutella kansainvälisiä pro-tiimejä paikan päälle? Rahalla tietysti olisi tehokas vaikutus mutta jos sitä ei ole niin...
   
 14. Volvo_5.7

  Volvo_5.7 Gearhead

  No ei ollut mukava uutinen tuo. Mutta pidetään peukkuja täällä että homma lähtee vielä nousuun, olihan se jo kova ihme että alastaron jälkeen toivuttiin noinkin hyvälle tasolle, mutta rata ei ehkä ihan riittänyt noille koville autoille vaikka sitten topikat kolmosia ajelikin. Ja yleisökatoon ei voi vaikuttaa kuin omalta osaltaan ja mä olin kyllä innoissaan siellä kuuluisassa istumakatsomossa lonkero kädessä nauttimassa kisoista! Ja junalla menin paikalle! :)
   
  JuhaKuu, Pertti K, supo ja 1 muu tykkäävät tästä.
 15. Shining Whit

  Shining Whit Gearhead

  Varmaan vuosikokouksessa tuotakin asiaa avataan tarkemmin. FIA vaatii varmuudella omansa, kuinka paljon sitten tulee säästöä jos kuitenkin osaanottajia rahalla houkutellaan. Tietty tiedotteessa vihajstaan myös siihen suuntaan ettei kyseessä ole FHRA:n oma valinta; "antaa mahdollisuuden parantaa Kauhavan fasiliteetteja vastaamaan EM-kisojen tarpeita". Toisaalta, noilla osallistujamäärillä oikeestaan Pro Modia lukuunottamatta koko EM sarja on jonkinlainen farssi. Kustannukset ovat sielläkin karanneet käsistä, koko sarjan kiertäviä on vain muutama ja tänne euroopan perukoille vain harva viitsii vaivautua. Kauhavaan on sitouduttu järjestämällä siellä kerran vuodessa kansainvälinen kilpailu, ja sen ehdonhan tuollainen järjestely täyttää. Jos kisasta tulee persettä, niin on tietysti harkittava paljonko siihen kannattaa järjestön varoja käyttää. Mut kuten sanottu, asioista varmaan tulee keskustelua vuosikokouksessa ja uskoisin et myös sitä ennen olevassa ryhmäedustajakokouksessa.
   
  Muokattu: 24.9.2019
 16. Shining Whit

  Shining Whit Gearhead

  Ok, asia on kuitenkin esitetty vain ryhmäedustajien kekskustelupalstalla ja siellä lukee: Haluammekin, että Ryhmäedustajat keräävät omalta osaltaan kysymykset omista ryhmistään ja postaavat ne tänne, jotta ne voidaan aikatauluttaa ja niihin ehditään perehtyä etukäteen. Aiheita, joita ei ole etukäteen esitetty käsiteltäväksi ei tulla tilaisuudessa käsittelemään. Ite oon streetin kohdalla niit jo alkanut pyytämään facebook ryhmän kautta, ja toimitan kyllä.
   
  bandit_1, Herje, pile ja 1 muu tykkäävät tästä.
 17. johntravolta

  johntravolta 3rd gear

  No Fian mielestä Kauhavan rata oli vaarallinen, mitä näkemystä tukee se jos herkkien luokkien autoista( prostock, promod) la lähdöistä onnistui 2/36. Sillä että joku top auto meni kolmosen ei sitä tosiasiaa poisteta että viikonloppu oli katastrofaalinen varsinkin urheilullisesti. Junalla väkee yms. Hyvää yötä ja mars Alastaroon takaisin.
   
 18. nixxon

  nixxon 3rd gear

  Jaahas.
  Eikö se ollut siinä.
  Kansainvälinen kisan järjestäminen FIA ULKOPUOLELLA.
  Milläs konsteillä meinataan saada osalistujia /kats siihen
  -Ei Em pisteitä
  -Ei Em tason palkintorahat /matkarahat
  -Ei Em/k.välinen tason rataa
  -Ei Em/k.välinen järjestelytaso.
   
  bandit_1, jknR ja supo tykkäävät tästä.
 19. homer

  homer Gearhead

  Ei taida paluuta Alastaroon olla. Rata kai pitäisi ympäristösyistä käytännössä tehdä uudelleen.
   
 20. supo

  supo Gearhead

  Onko tietoa vai veikkaus?
   

Kerro tästä muillekin!