Nitro nationals 4-7.7.2019

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja Miksu.1g, 26.6.2019.

 1. supo

  supo Gearhead

  Ilman muuta ei kun tervetuloa mutta ihan pikku juttu eli se maksaa 450e per kisaaja eli ei taidakkaan olla hyvä idea,vai mitä?Tähän kisaan ei pääse ilmaiseksi kisaamaan edes Pro porukka.Ps.Ne junnut muuten ajaa EDRS kisaa samalla EM:ssä.Blacklist autoille löytyy jo nyt luokat eli RS ja TS jos halua ajella hienolla radalla isossa kisassa tuoden tuhannet fanit ja womanit radan varteen.
   
  Muokattu: 28.6.2019
  Mikkis ja Mikkoli tykkäävät tästä.
 2. supo

  supo Gearhead

  Tosi asia on että täytyy saada lisää isoja autoja ja pyöriä kisaan niin porukka viihtyy!Samoin kuin SM-sarjaan että isot vermeet saisi tulla testaamaan kisoihin ilmaiseksi niin kuin ennenkin niin saataisiin takaisin hyvää meteliä ja show:tta hommiin.Oli hienoa kun avauskisaan Motoparkkiin tuli ennen esim.Pietilä,Ahonen.Samu Kemppainen jne testaamaan.Nämä saa immeiset liikkeelle kisoihin!
   
  Source, Araldite73, Pertti K ja 1 muu tykkäävät tästä.
 3. RamiEspoosta

  RamiEspoosta 2nd gear

  Samaa mieltä. Ja FHRA:n kannattaisi jopa mainostaa noita isojen ryhmien testaajia...

  Huom. Vaikka minä olenkin pitkän linjan Hard - core DR fani (ja tykkään katsoa kaikkia ryhmiä) , niin silti aina kun “isot" pojat ja tytöt tulee tekemään testilähtöjä, niin silloin into nousee vielä korkeammalle.

  - Voisi olla myös hyvää mainosta saada, lisää porukkaa katsomaan Nitroja... Voisi esim. Kuuluttamosta sanoa, että näitä näkee sitten vielä enemmän kun tulee Nitro Nationalsiehin paikan päälle.
   
 4. RamiEspoosta

  RamiEspoosta 2nd gear

  Niinpä. Hyvin veistetty.
   
 5. Shining Whit

  Shining Whit Gearhead

  Tää keskustelu on toistuvaa. En tiedä, mä voin jopa kattoa junnuja ja monia muitakin "sideshow bobeja", ja jos ei sit kiinnosta ni oon kyl tähän saakka löytänyt alueelta muuta ajanvietettä siks ajaks.

  Tarviiks siel ylipäätään muita kun EM kisaajia? En ny muista monessa EM:ssä ite ajellu, mut sportsman kuskin näkökulmasta aika turha kisa. Torstai oikeestaan ainoo järkevä päivä eikä mua haittais yhtään et vedettäis silloin sportsman lajittelu ja kaavio samana päivänä, ehkä sit finaalit sunnuntaina. On ollut päiviä jolloin rupulivehkeillä ei oo vedetty lähdön lähtöö vaikka aurinko paistanut aamusta iltaan. On ollu päiviä ku on menty lineuppiin ekana aamulla ja tultu sieltä pois illalla ajamatta vetoakaan.

  Nyt ehkä tilanne on eri, ilmottautuneina on 232 tiimiä. Niistä 43 on junnuja. Niiden lisäks on 23 ryhmää joista seitsemän EM-arvolla. Niissä on yhteensä 54 kilpailijaa. 135:stä jäljellejäävästä sportsmanista autoryhmiä on 10 ja autoja 89. Pyörärhmiä on kuusi ja moottoripyöriä 46. En tiedä onko toi 232 kokonaismäärä matalin kuinka moneen vuoteen?

  Nyt on Kauhavan eka EM kisa. Sen olettais tarjoavan paikalliselle väestölle jotain uutta ja helpommin saatavilla olevaa ja sen näkyvän katsojamäärissä. Toisaalta sen olis olettanut näkyvän myös SM-kisojen katsojamäärissä, mut aika aneemista on ollut. Tää onkin eka Kauhavan todellinen testi, ja tulee kertomaan paljon lajin tulevaisuudesta.

  Mä olisin olettanut että paikallinen väestö olis ollut aktiivisempaa tulemaan katsomaan ja ajamaan, kalustoa pitäis kyllä oleman. Mut sekin on ollut aika ohutta, ei oo just uusia eikä paluun tehneitä näkynyt.

  Etelässä paikalliset pikkuradat/lentokentät on saaneet uusia pinnotteita, Vesivehmaalla sellainen on ja siellä ennätykset paukkuivat. Hyvinkäälle sellainen tuli keväällä ja pito oli ennennäkemätön. Vastaava on tulossa Kiikalaan ensi kevääksi ja Mäntsälän hankekin etenee. Se tarkoittaa sitä et "ruuhkasuomen" helposti tavoitettavissa on neljä kelvollista suorituspaikkaa.

  Mitä se tekee Kauhavan osallistujamäärälle? FHRA on sitoutunut sinne käsittääkseni kymmeneksi vuodeksi. Sinne on jonkinmoinen matka täältä, pidempi kuin vaikka hyvinkäälle. Osallistuminen kisaan on 3-400 euroa, se vaatii majoittautumista ja kahden päivän järjestelyjä tiimin, lasten, lemmikkien jne jne suhteen. Hyvinkäälle tullaan aamulla ja lähdetään illalla pois, hinta 20€.

  Mä vähän pahaa pelkään et "helsingin herrojen" voimin ei Kauhavaa montaa vuotta kannatella. Veikkaan et kun noi 3-4 suorituspaikkaa saadaan käyttöön niin tullaan näkemään jotain uutta kuviota täällä suunnalla kevyemmällä organisaatiolla ja kevyemmillä kustannuksilla.

  Jos ei maakuntien miehet aktivoidu, niin tulevaisuudessa EM kisoissa, mikäli sellasia on, voidaan vielä kaivata et hitto ku tääl olis niit junnuja kanssa.
   
  pile, MIAMIDRAGRACING, pinola ja 5 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 6. Mikkoli

  Mikkoli 3rd gear

  ...tohon kun lisätään viä Pori ni aika kattava lista suorituspaikkoja.
   
  MIAMIDRAGRACING tykkää tästä.
 7. nixxon

  nixxon 3rd gear

  Ja huom EM-KISA
  SILLOIN ei tulla hawajipaita päällä ILOKAASUPULLO kainalossa
  GUTTAPERKKA auton kanssa ajamaan I ILMAISEKSI
  NÄYTÖSLÄHTÖJÄ.vaan oikeilla turvavarusteiden ja turvamääräysten
  Mukaisilla autoilla Fhra n normaali hinnoilla .vai mitä Mahtaa tästä
  olla mieltä ylin johto
   
 8. supo

  supo Gearhead

  Muistetaan että EM-kisa on Em-kisa ja muut sitten jotain no-prep ja vähän parempi missä sitten kisat on ja kuka sen järjestää missäkin.
   
 9. Pikku täky:n heittämällä Supo aina innostuu, blacklist on todella kiihottava aihe Supo:lle:rotfl:
   
  MIAMIDRAGRACING tykkää tästä.
 10. supo

  supo Gearhead

  Jykä,tuohon ettei seudun harrastajat ole löytäneet paikkaa voi johtua että tuote ei vielä oikein miellytä maksavaa asiakasta.
  Nyt sinä erehdyt eli suurta kunnioitusta Blacklist kuskeja/autoja kohtaan!
   
  MIAMIDRAGRACING tykkää tästä.
 11. Shining Whit

  Shining Whit Gearhead

  Juu Supo, sepä se. Sitä sois mietittävän enempikin et miksei. Mut se miten EM-kisa sujuu kertonee paljon siitä mikä on todellinen tilanne. Ite ku harastepohjalta ajaelehtii, ni 200 kauden osallistumismaksuista on sen verran et mä käytän senmielummin muualle.
   
 12. Volvo_5.7

  Volvo_5.7 Gearhead

  Yhteen hilleen puhaltamattomuuden tunne on käsin kosketeltavissa drag racingin ympärillä.
   
  Miksu.1g, bbford, Fireball ja 4 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 13. Shining Whit

  Shining Whit Gearhead

  Äl ny Tommi oo tollanen...,kaikkihan yrittää parhaansa mukaan saada sen poltettua poroks.
   
  Fireball ja Mikkis tykkäävät tästä.
 14. nalle71

  nalle71 3rd gear

  Ihme naukumista taas vaihteeksi ja popparit loppu.
   
  Araldite73 tykkää tästä.
 15. Shining Whit

  Shining Whit Gearhead

  Lippuhintoi ei oo viel mainittu.
   
 16. Mikkoli

  Mikkoli 3rd gear

  ...on muuten suolasen hintaset liput tonne EM-kisoihin,niinkun aina!:poff:
   
  MIAMIDRAGRACING tykkää tästä.
 17. MK1

  MK1 Gearhead

  Mut pitäskö silti käydä ajamassa edes vaikka huvikseen sillä kisabussikyydillä steissiltä kisapaikalle,ku se on nii edullista..?
   
 18. Tomas C5

  Tomas C5 2nd gear

  Tosi hyvältä näyttää kun katselin videota Kauhavalta.
  Katsomot valmistuu hienosti, ja samoin penkat katsojille.
  Hieno kilpailu tulee.
   
  Miksu.1g, RamiEspoosta, supo ja 2 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 19. Volvo_5.7

  Volvo_5.7 Gearhead

  Mul on ilmainen kausikortti. Nau nau!
   
 20. supo

  supo Gearhead

  Niin tulee ja porukkaa kohtuu hyvin eli maksavalle katsojalle on kyllä nähtävää koko rahan edestä!Pe,La ja Su on voima kanssamme!Eli ole paikalla sillä ensimmäinen kerta on aina ensimmäinen!Loistavaa vääntöä esim.Compissa ja Stock/Super Stock ryhmissä Suomi-Ruotsi maaottelun merkeissä!Suomihan voittaa Top Fuelin Anitan,Antin ja Timon voittaessa finaalilähdön mutta kuka heistä se Kauhavan Kuningatar/kuningas?Luulen että 3s/5s aikoja tulee solkenaan kun Isot Naiset/Miehet panee kumit rullalle!
   
  Miksu.1g, rude1, Araldite73 ja 2 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.

Kerro tästä muillekin!