Nitro Nats 2008

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja triniemi, 30.5.2008.

  1. sepi-ukko

    sepi-ukko Gearhead

  2. raggar

    raggar Gearhead

    Olpahan taas reissu. Pari päivää reipasta leirielämää jättää jälkesä, lärvi palanu ja jumalaton flunssa... Tais olla vähän univelkaaki ku tul nukuttua reilut 12 tuntia.
    Mukavat ol kahinat, paljon tul nähtyä tuttuja ja vielä enemmän tuntemattomia.
    Kiitokset vielä Karstulan pojille telttamajotuksesta, vähän jäi harmittamaan ku ei enää saanu leiriytyä sen hiekkakatsomon taakse.
    Ja sekin vähän ihmetytti ku perjantai iltana eivät järjestyksenvalavojat meinanneet päästää autolla leirintäalueelle, vaikka tillaa ol vielä reilusti...
     
  3. tpl2

    tpl2 1st gear

    Lehtimäki :eek: 8)
     
  4. 4551859

    4551859 1st gear

    No niin, ensimmäinen, mutta ei varmasti viimeinen, alastaron reissu takana. Naama punottaa ja päätä polttaa. Itse en tiennyt noista ruuhkista mitään, paikalle saavuin lauantaina puol kymmenen ja pois lähdin illalla kasin jälkeen.

    Yleisöä oli kyllä aivan tajuttoman paljon. Tunnelma oli hyvä ja äänet oikeasti niin kovia, että kuulosuojaimet tarpeen.

    Kokonaisuudessaan hyvä reissu ja ensi kesänä uudelleen. Ja pitemmäksi aikaa.
     
  5. Rampe-72

    Rampe-72 1st gear

  6. Rinnewood

    Rinnewood 3rd gear

    Nyt olis kuvia :D

    En sitten eritellyt ollenkaan joten kaikki matka, kisa, varikko, leiri, ilta ym kuvat on suoraan aikajärjestyksessä. Alkaen keskiviikko illasta kun iltamyöhään pelipaikalle ajoimme.. Ja tikipokkarilla nuo zoomaukset sieltä hiekkarinteestä tuonne radalle on mitä on..! :oops:

    Päästiinpäs kuitenkin käväisemään oikealla aitiopaikalla, josta suurkiitos Käkölle! Harmi vain kun muutama sieltä otettu kuva valottui ihan poskelleen.
    :pinup: oli kuitenkin ihan tohkeissaan ja ensikertalaisena vannotti että tullaan ensivuonna uudestaan!! Taitaa fyyra saada hänestä yhden uuden jäsenen. Sen verran paljon tuossa säästi rahallisesti pelkän rannekkeen hinnassa!

    Viikonlopun lentävä slogani tiivistää fiilikset melko hyvin: Aivan Mahtavaa! :lol:
     
  7. hejo

    hejo 1st gear

    Hyvät oli kisat,kiitokset vaan kaikille "kanssamatkustajille"sopu antoi sijaa vaikka porukkaa tosiaan oli ennätysmäärä.Taisi viimeistään nyt tulla todistetuksi se että Fhra.n palkkaama tiedottaja osaaa hommansa ja on tosiaan työtä tehnyt kovasti olemalla yhteyksissä eri medioihin ja sitä kautta sitten taas on tuo valtava yleisömäärä lajin pariin löytänyt.Rataryhmän ammattitaito ja kilpailijoiden kyky esittää hienoa showta varmasti saivat kiihdytys kärpäsen puraisemaan montaa,montaa uutta katsojaa ja sehän taas tietää lajille jatkossa pelkästään hyvää... :D
     
  8. poikelin

    poikelin Gearhead

    Parhaat skabat tähän saakka.

    Ensi vuodelle ehkä kannattaisi pöperöosastolle keksiä jotain muuta kuin iänikuisia makkaraperunakebabsysteemeitä. Onneks se vanha starbu oli paikalla taas lörtsyineen.

    Veikkaisin että ihan muusi + jauhispiffit kelpais muillekin kuin mulle. tai hernari.
     
  9. mika112

    mika112 1st gear

  10. pepechevy

    pepechevy 1st gear

    joo on kanssa jonniiverra palanu naamatus ja olokavarret. asia kekkerit taas vaihteeks :rotfl:
     
  11. Käkö

    Käkö Gearhead

    Aivan mahtavaa, kertakaikkiaan !

    Hienot kisat!
    Lisää kirjootusta tuloo myöhemmin, nyt on väsy... 8)
     
  12. mika112

    mika112 1st gear

    No kyllä se suu kävikin siellä kuuluttamossa siihen malliin et pakko ollakin väsy :poff:
     
  13. Sapru

    Sapru 1st gear

  14. sbc350

    sbc350 Gearhead

  15. VSOP

    VSOP Gearhead

    Juup, hieno kisa ja hieno viikonloppu, jonka kruunasi makeasti Lehtimäen lisenssiajo.. Mantorpissa nähdään lisää ?

    Blogiin lisätty kuvat, jos joku jaksaa katsoa.
     
  16. rami_espoosta

    rami_espoosta 1st gear

    pääsin vasta nyt kirjoittelemaan, vaikka olinkin Alastarolla monta päivää (paikalla pe - su).

    Summa Summarum: AIVAN MAHTAVAA! :lol: 8) :p

    Istuin 3 päivää kuin tatti lähtöaluaan katsomossa (kannatti hankkia lippu etukäteen, sillä siellä oli aina sama paikka käytössä 8) ... lisäksi minulla oli eväät mukana joten ei tarvinut jonotella muualle kuin vessaan ja sekin vei katseluaikaa vain muutaman minuutin per päivä) ja ajoin noin 1000km pitkän viikonlopun aikana, koska kävin joko päivä nukkumassa yöt Espoossa (kannatti tulla ajoissa parkkipaikalle [pe 09.45, la 09.30 ja su 09.15] ja katsoa aivan loppuu asti skabat joka päivä, jotta ei tarvinnut kyrsiintyä niissä jonoissa :p )

    Koko viikonlopun kruunasi se Lehtimäen viimeinen lisenssiajo :D . Taisi muiden TF tiimien silmät avautua kun näkivät millainen velho on tulossa tulevaisuuden skaboihin (Harmi, että en pääse tänä vuonna Mantorpin kisoihin :-? ).

    Lisäksi se Haapasen ajatta jäänyt lähtö oli myös lupauksia antava, sillä se olisi voinut olla 4.8 tai jopa 4.7 koska näytti hyvin samanlaiselta kuin ne Carterin 4.7:t.

    Se mikä parasta on se, että jatkossa on minulla on kaksi TF tiimiä joita pitää kannustaa (ehkä myös PAHA Paavalia pitää vanhasta muistista hieman kannustaa, vaikka ...).

    Viikonlopusta ei oikeastaa jäänyt mitään negatiivista muistamista, vaikka esim. Pro Stockeissa meni suomalaisten eliminaatiot pieleen.

    PSM:ssä Fredrikin voitto ja TMFC:ssä Japan Runner Up maistui hyvältä.

    PM:ssä olisi voinut tulla yksi kovimmista kaavioista jos se Parenikin aika olisi ollu joku 6.4 - 6.5 tms. Kiitos Lantolle, joka piti Suomen lippua ylhäällä Semeihin asti.

    T. Rami (lajiin koukussa 80 luvulta lähtien)
     
  17. vipottaja

    vipottaja 1st gear

    Joo, toi Haapasen ajaton lähti tosiaan näytti hyvältä suoritukselta, motti kävi täysillä loppuun asti.
     
  18. flammen

    flammen 1st gear

  19. Mopoilija

    Mopoilija Gearhead

  20. Jukka_S

    Jukka_S Gearhead

Kerro tästä muillekin!