Nitro Nats 2008

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja triniemi, 30.5.2008.

 1. sfire

  sfire 1st gear

  Kun sanoin laadukkaita, niin taisin verrata enemmän omiin otoksiini.

  Ehkä ois pitänyt jättää toi laatusana pois alkuperäisestä viestistäni.

  Jokatapauksessa pisteet kaverille innokkuudesta.

  t. nimimerkki " kahden kisan kuvat pilalle huononlaatuisen UV-suodattimen takia"
   
 2. B.B.Chevy

  B.B.Chevy Gearhead

  Hyviähän noikin kuvat on mut täällä taitaa olla etenkin Mopoilija vieny ton kuvaushomman sellaselle tasolle että ei taida missään muualla jopa tällaset amatöörikilpailijat saada omasta kalustostaan niin laadukkaita otoksia ja vieläpä runsain määrin :D
   
 3. Rinnewood

  Rinnewood 3rd gear

  Täytyy vissiin lopettaa tuo omien kuvien esittely noista virallisemmista kisoista jos nuo edellä olleet ei ollu mistään kotoisin... :lol: :poff:
  Ja muutenkin meitä nettikuvaajia alkaa olemaan niin pilvin pimein että ehkä parempi/helpompi jatkaa kuten silloin aikoinaan eli omaksi huvikseen noita kuvia..? :wink:
  Todellakin ammattilaisten laatukuvia kyllä katsoo mielellään! 8)
   
 4. panhead

  panhead 1st gear

  Älä ihmeessä lopeta kuvien esittelyä.Kuvista on todella paljon hyötyä kilpailijoille,näkee miten auto käyttäytyy lähtöviivalla.Harvemmin omasta teamistä kukaan ehtii kuvaamaan.Joten iso kiitos ja jatka ihmeessä hyvää työtä kameran kanssa.
   
 5. juhan

  juhan 1st gear

  joo, kyllä Mopoilija on ammattimies muihin verrattuna.
   
 6. B.B.Chevy

  B.B.Chevy Gearhead

  Joo, älä ihmeessä sinäkään lopeta, olosuhteisiin ja mahdollisuuksiin nähdenhän myös sun kuvat on olleet ihan mukavia, kuten myös säännöllisemmin kuvanneista vaikkapa nimimerkin mika112 julkaisemat maalipään kuvat kisoista :wink:
   
 7. Mrs Sippi

  Mrs Sippi 1st gear

  Kaikki kuvat on kivoja, riippumatta kuvaajasta. Toinen kuvaaja kiinnittää eri asioihin huomiota kuin joku toinen ja niin saa monipuolisemman näkemyksen lajista.
  Ihan kaikkien kuvat tulee selattua joka kisan jälkeen. Kunpa vielä olisi paksu lompsa, niin niitä voisi joskus tilatakin.
   
 8. vipottaja

  vipottaja 1st gear

  Sama vika, kaikki kuvat tulee kyllä katottua, ja huonot kuvat on vielä näkemättä. Kiitoksia kaikille, jotka viitsivät kameroinensa paikalle vaivautua ja vielä asettaa teoksensa julkisesti nähtäville, niistä on myös meille kilapiljoille iso apu. Itsesensuuri tässä maassa on jo ennestään turhan korkeella tasolla.
   
 9. Tomaso

  Tomaso 3rd gear

  En tarkoittanut että Ek'in kuvat huonoja on. Silloin Nitrokisojen aikaan illalla niitä katsellessa vaan näytti kuin niissä olisi varsin pienen terävän alueen ympärillä epätarkkuutta. Pohdin silloin onko se jokin tehokeino "vauhdikkuuden" korostamiseksi tms. Markus sysäsi ne jokaisen päivän päätteeksi nettiin, joten saattoivat silloin olla osin "viimeistelemättömiä". Nyt minun on niitä turha yrittää tihrustaa uudelleen silmätulehdusten takia.

  Minä en ole jaksanut kaikkia kuvia kahlata läpi, mutta täytyy hattua nostaa kuvaajille. Kyllä siellä monilla amatööreilläkin on mestarilaukauksia. Kisapaikalla olleille kuvat palauttaa mieleen kokemuksia, fiiliksiä jne. ja eiköhän kuvan tilanne ja tunnelma mene useinmiten sen virheettömän teknisen laadun edelle.
   
 10. B.B.Chevy

  B.B.Chevy Gearhead

  Nimenomaanhan toi noissa kaikissa kuvissa on parasta kun pääsee fiilistelemään vielä jälkikäteen ja näkee vielä kaikenlaista sellaista mitä siellä touhutessa ei huomannutkaan.
  Tossa mielessä tää "nettiaika" on kyllä mukavaa verrattuna entiseen kun mistään kisasta ei silloin ollu kun aina pari fotoa nähtävillä jossain lehdessä :wink:
   
 11. mika112

  mika112 1st gear

  siitä mun säännöllisyydestä en niinkään tiedä, koska viime kisoissa meidän palomiesten "huoltotyttö" on ottanu mun kameralla kuvia.....ja siinä vasta todellinen amatööri mutta on nopsaan oppinu kameran metkut ja sitä mitä pitää kuvata. Kyl kaikkien kuvat aina tulee selailtua kisojen jälkeen ja kaikkihan ne on omalla tavallaan laadukkaita koska jokainsella kuvaajalla kun on aina se oma näkemyksensä ja silmänsä siihen mitä kuvailee. Älkää siis kukaan lopettako sitä kuvaamista.
   
 12. Savis

  Savis Gearhead

  Minäkin yhdyn edellisiin puheenvuoroihin. Kaikki kuvat on ollut minun silmälle kelvollisia. Kiitos teille jotka vaivaudutte ottamaan niitä ja laitatte ne näkysälle. Lisää mahtuu. :D
   
 13. Rinnewood

  Rinnewood 3rd gear

  Hyvä kun tuli aiheesta juttua! Siis toki ei ole tarkoitusta lopettaa tätä amatöörifotaamista. Jos rehellisiä ollaan niin nämä omat kuvaukset tuolta radan varrelta, katsomosta, on aika rektumista verrattuna noihin medialiivi-miehien betonivallin takaa ottamiin ammattilaiskuviin!
  Ja näin kotikoneella katson mielummin oikeita ammattifotoja kuin edes noita omia amatööripläjäyksiä,, Vaikea yhtälö ehkä..?

  Toki varikolla ollaan tasa-arvoisia kaikkien ammattifotaajien kanssa, riippuen toki miten satutaan tilanteeseen kohdilleen..? :wink:
   
 14. markoyp

  markoyp 1st gear

  Otan kuvia kisoissa FHRA:n toimitsijana. Esille laitettuja kuvia saa ladata ja käyttää vapaasti jos sieltä jotain hyviä otoksia löytyy. Alla linkit Nitro Natsin ja Summer Natsin kuviin. Enemmänkin niitä on tietokoneen syövereissä.

  http://picasaweb.google.com/markoyp/Nit ... 5379599010

  http://picasaweb.google.com/markoyp/Sum ... 5813499122
   
 15. Dervish

  Dervish 1st gear

  No ainahan sitä sijaa uusille kuville on!
  ps. sigu :)
   
 16. mika112

  mika112 1st gear

  Myös multa saa kuvia kun pyytelee....muutamien tiimien sivuillahan niitä jo on......se copyright on vaan muodollinen jolla vältän että kuvat löytyy milloin mistäkin sivuilta ilman lupaa......ei siis tartte paksua lompsaa
   
 17. mek

  mek 1st gear

  Hello

  Hi there, oh what a hard thing to register to a forum and not knowing a word in finish, thank god to the google-traslator =)

  Ive seen my webpage has been talked about, would be nice to hear what the talk is about, always nice to get some imput.

  Greetings!
  Markus Ek www.mek.nu
   
 18. Mrs Sippi

  Mrs Sippi 1st gear

  Hej Markus,
  Välkommen till Overdrive! Vi pratade lite här om drag racing bilder i allmänhet och då kom dina bilder fram med en link till dom. Några tyckte mycket om dom, några undrade om de är lite oskarpa, några undrade om de är oskarpa bara i webkvalitet. Några har sett dom också tidigare.
  Personligen tyckte jag om dom, du tittar på saker från en olik vinkel än våra finska fotograferare, i vilka Mopoilija tycks vara den mest uppskattat här.
  Jag använder inte google-translator :wink: , men hoppas du förstod.
  Säljer du dina bilder? Är du en dyr kille? Frågar inte för mig, men det kanske finns teamer som skulle vara intresserade.
  Jag är en FHRA tjänsteman och har tre juniorförare.
   
 19. Käkö

  Käkö Gearhead

  :eek: Mrs Sippi heittää lontoota ihan tostnoinvaan... :eek:
  Osaakko suomentaa ton kans? 8)

  Kuhan nyt kiusaan... :rotfl: :rotfl:
   
 20. B.B.Chevy

  B.B.Chevy Gearhead

  Höh, eiks toi ookkaan norjaa :eek:

  Mut oli mitä kieltä oli niin kaikkeahan me REE tiimiläiset osataan joten mä voin vaikka suomentaa tosta noi pääkohdat eli siinä Mrs Sippi kirjotti jotta Hei Markku, ja sit siinä oli vielä vähän jotain muutakin juttua mitä mä en enää ymmärtäny ihan niin tarkkaan mut tossa toi noin tärkeimmiltä osin käännettynä :D
   

Kerro tästä muillekin!