Nitro Nats 2008

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja triniemi, 30.5.2008.

  1. Henski

    Henski 1st gear

    Eikös lasissa lue kuitenkin edelleen Eriksson :odroll:
     
  2. homer

    homer Double Gearhead

    Kun hankkii kilpa-auton sukunimikaimalta ei edes nimeä tartte ikkunaan muuttaa... Uusi omistaja on noiden sivujen mukaan Glenny Eriksson.
     
  3. Henski

    Henski 1st gear

    On se laiskuuden huippu, kun autokin pitää ostaa sukunimikaimalta, ettei tartte edes koko nimeä lasiin vaihtaa. Ruotsalaista v*ttuilua :eek:
     
  4. hejo

    hejo 1st gear

    Taitaapi yksi syy siihen että Ruotsissa on enempi osallistujia noihin SG;SC yms luokkiin olla ihan yksinkertaisesti se että Ruotsalainen kattojärjästö ei tarjoa mahdollisuutta ajaa to-pe päivinä noita katuryhmiä,eli jos haluaa isoissa kahinoissa ajaa on vaan ilmoittauduttava johonkin omalle autolle sopivaan ryhmään...Miksi taas eivät tule suomeen ajamaan...Voisiko olla osittain kustannuksista johtuvaa,kilpailmaksujen lisäksi kun "kauas"on pitkä matka ja tuon meren ylittäminenkään ei ole ilmaista... :odroll:
     
  5. gremlin

    gremlin Gearhead

    Toi meren ylitys on varmaan yks suurimmista syista, tai ei se ylitys ittessaan vaan sen hinta :odroll:
    Varsinkin pyorapuolella sen huomaa, muissa kisoissa ajaa TF luokassa ajaa runsaasti pyoria mutta suomen kisaan ei yleensa saada edes 8 kaaviota tayteen. Ja jos vahingossa saadaan niin suurimmalla osalla pyorista ei ole ''fuelin'' kanssa mitaan tekemista. :-?
    Olen ollu yhteydessa moottoriliittoon tasta laivalippu asiasta. Suomen lisenssilla saa kuitenkin kohtuulliset alennukset laivamatkoista, mutta Siljalta oli ilmoitettu liitolle etta he eivat anna niita alennuksia ulkomaalaisille muitten liittojen lisensseilla ajaville. :wc:

    Tassa varmaan olis FHRAlle hyva sauma tulevaisuutta ajatellen saada tanne lisaa kuskeja. Sopimus jonkun laivayhtion kanssa ja hintoja kohdilleen niin ei tarttis pelata tulevaisuudessa etta siirtyy toi EM arvo johonkin muuhun maahan.
    Se nimittain ei ole ihan pois suljettu mahdollisuus kun tanne tulemisen hinta alkaa kayda kohtuuttomaksi teameille.
     
  6. hejo

    hejo 1st gear

    Joo kyllä eron Suomen ja Ruotsin kisojen kansainvälisyydessä on melkoisen räikeä,Veidecissä kun taisi olla lähempänä 20 eri kansalaisuutta kisaamassa ja meillä hyvä jos lähemmäs 10 päästään...Olisko noille ulkomaalaisille teameille hyvä porkkana jos vaikka jotain ulkomaanelävien "Fhran plussakorttia"niille kisakutsujen mukana tarjottaisiin,joilla sitten saisivat nuo ylitysten hinnat kohtuullisiksi...Jokainen noilla rekoilla ja busseilla reissannut tietää mitä ylitykset kustantavat jopa alennuksineen saati sitten ilman. :odroll: ja tuskin siinä nyt Silja takkiinsa ottaisi jos kerran vuodessa tänne kisailijoita laivalla saapuisi käyttäen Fyyran etukorttia.
     
  7. gremlin

    gremlin Gearhead

  8. Sapru

    Sapru 1st gear

    Tuon Gremlinin linkin takaa tulee vain kilpailut joissa Eurodragsterin henkilökunta on tekemässä live-raportointia, eli ei ole kilpailukalenteri eikä siinä siksi Suomen kisoja näy. (Kyllä, Tog on paikanpäällä Veidecissä ja Hockenheimissa)

    t. Hanski
     
  9. forssu

    forssu Gearhead

    Siinä siljan sopimuksessa on ainakin niin paljon pienellä kirjotettua että turha näköjään toivoa mitää alennuksia...

    Siinä sanotaan että voimassa vain vihreillä lähdöillä ja ainakin mulle sanottiin että eipä ole juuri vihreitä lähtöjä heinäkuussa... :wc:

    Otin ny kuitennii siljan mutta en tiiä oisko kannattanu ottaa viking.
    Tallink on ollu pannassa jo pitkään mutta joustin nyt vähän...
     
  10. supo

    supo Double Gearhead

    oiva markkinointikeino niille luokille, jotka lopettaa ajamisen jo perjantaina että kunnonrasvaus radalle niin paluutielle muutama edellä mainituista luokista esittäytymään autoillaan/pyörillä ja Jamille kunnolla tietoa kyseisistä kulkimista/luokista.Harva kuski pääsee esim.lauantaina esittäytymään niin suurelle yleisölle mikä on Alastarolla EM:kisoissa yleensä!Ps.tais olla ihan pöllö idea.Terv:pro Et 1337
     
  11. Jza

    Jza Double Gearhead

    Minusta kuulosti äkkiseltään ihan hyvältä idealta. Onhan siinä yleensä aina jotain mopoilijoita jne. ollut esiintymässä, mutta miksei autojakin näytillä... Tosin ne on kyllä varikollakin nähtävissä koko ajan (ketkä nyt eivät ole pakanneet ja lähteneet himaan) ja autoilla tuossa ei varmaan mitään ihmeellistä showta saada aikaiseksi.
     
  12. luppes

    luppes 1st gear

    Ulkomaan kisakuskeille on esim. Finnlink illä samat hinnat kuin meikäläisislle ja on käytännösssä varmaan kin edullisin tapa matkustaa
    ja väli Kapelskär - Naantali on ihan passeli. Tästä kuskit ovat tietoisia.

    Eiköhän meillä ja Ruotsissa ole kutakuinkin yhtämonta kansallisuutta ajamassa, uutena on meillä Tsekki tosin Italia jäi pois, Mielstäni niistä euroopan maista joissa harrastetaan kiihdytystä Pro tasolla on edustaja
    meidän kisassa.

    - Luppe -
     
  13. forssu

    forssu Gearhead

  14. mika112

    mika112 1st gear

    jos nyt en ihan väärin muista niin Lantto voitti....eroa maaliviivalla oli muutama sentti
     
  15. Mikkis

    Mikkis Double Gearhead

    mukavastihan ne sille paluutielle rasvaa työnsivät :wink:

    eikös toi ollut modien kierroksen toiseksi viimeinen lähtö? vai viimeinen??
     
  16. jyrki201

    jyrki201 1st gear

    Lanto voitti ja jos en väärin muista niin ton rasvauksen takia ko. lähtö jäi viimeiseks.



    Muisti on hyvä mut pirun lyhyt :p

    Jarrupää crew
     
  17. mika112

    mika112 1st gear

    oli päivän viimeinen lähtö, mutta paluutielle ne eivät jättäneet tippaakaan öljyä....radalle sitäkin enemmän, joku tyttönenhän se öljys edellisenä päivänä koko paluutien.......1,4 km absolin levitystä :poff:
     
  18. gremlin

    gremlin Gearhead

    Niin, ja ettei paasisi totuus unohtumaan niin se oli viela letukka, tai siis chevrolet :soosoo:
     
  19. hejo

    hejo 1st gear

    Aikamoinen määrä noita kilpailijoita ilmoittautunut tuonne EM karkeloihin,muistaakos Putte paljonko oli porukkaa viime vuonna?Lähemmäs 250 ennakkoon ilmoittautunutta tuntuu aikas hurjalta määrältä...Mihinköhän me kaikki siellä varikolla mahdutaan,vaikka sanotaankin että Sopuli Sialle antaa voipi tulla sangen ahdasta. :odroll:
     
  20. Mikkoli

    Mikkoli Gearhead

    Asiasta vaikka...viidenteen,onx kellään antaa tietoo kuinkahan tuolla on aateltu hoitaa toi katsojien "huolto"? Lähinnä meinaa ruoka palveluita...eihän vaan o palattu niihin 7€ jäisiin makkaroihin :soosoo: Mitäs tapahtu viime vuoden wok wok:ille...siin oli kuiteski hyvää yritystä. Ehkä syytä pakata taas omat eväkset...varsinki jos tarjonta o sama ku viikko sitten :poff:
     

Kerro tästä muillekin!