Nitro Nats 29.6-2.7

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Street & Race', aloittaja 69camaro, 11.6.2006.

  1. Jza

    Jza Double Gearhead

    Re: Nitro

    Millä ihmeen kameralla sä olet saanut vangittua ton viimeisen kuvasarjan TF:istä? :eek: Aika mageeta...
     
  2. Mopoilija

    Mopoilija Gearhead

    Re: Nitro

    On tosiaan hieno kuvasarja 8)
    Canon EOS-1D Mark II on runko ja maksaa n 4000-4500egee :eek:
     
  3. Jza

    Jza Double Gearhead

    Re: Nitro

    Näyttäs olevan hintansa arvoinen peli kyllä osaavissa käsissä. Itellä meinaan hyvä kun sai yhden puoliksi tärähtäneen kuvan teeäffistä per lähtö :oops:

    Sulla on vissiin vastaava kapine itselläsikin? Komeita otoksia näytti olevan myös herran kansioissa.

    Mites, eikö se helvetillinen meteli ja äänenpaine aiheuta ongelmia kuvatessa? Pari vuotta sitten pääsin melkein radan viereen ja yritin ottaa kuvaa lex joonista, kun äijä lähti valoista, mutta jumalauta kun tuntu että pääkin räjähtää siitä tärinässä, niin eip kuvat oikein olleet tarkkoja. Käsivaralta otin kylläkin. Pitäs olla vissiin jalusta.

    Sama nytten kun kaveri kuvas videokameralla lähtöjä. Hyvin heiluu, tärisee ja vapisee kamera, kun lähdön aika tulee. Itteasiassa siitä jotenkin välittyy voiman tunne 8)
     
  4. DS 325

    DS 325 Double Gearhead

    Joo, kiitos vaan isolla kädellä täältäkin Mopoilijalle hyvistä kuvista, hyvästä seurasta ja muuten vaan siitä että se on hyvä Jätkä 8)

    Omat kisat meni kohtuullisen hyvin , vaikka tappio Finaalilähdössä tulikin. Parempi kuski ja nopeampi auto kuitenkin voittivat, joten asiat menivät niinkuin niiden mielestäni pitivätkin. Kisan muuna satona voitaneen pitää pikku vaurioita tossa Camaron moottorissa mm, 2-mäntää hajosi, kannet ovat telakalla ja ilmansaannissa ko. koneeseen näyttäisi olevan suuriakin ongelmia. Saa nähdä saadaanko Camaron motti nippuun tonne Kalajoen kisaan, vaikkakin onhan mulla tossa vara-autokin, toi Sarin Nova, joka siis valmistuu seuraavaan kisaan. Sitä tulee Kalajoella todennäköisesti kuljettamaan Lahden Jussi, joka kaikkien Moparin ratissa menetettyjen vuosien jälkeen pääsee vihdoinkin ajamaan kunnon Autoa :poff:

    Lopuksi näistä kisoista sanoisin kaikille Street-miehille ja naisille: Rauhaa ja hyvää mieltä jatkossa, niin kaikilla on mukavampaa :rotfl:
     
  5. Mopeman

    Mopeman 3rd gear

  6. Jukka_S

    Jukka_S Gearhead

    Kun videoita natikoista kaipailtiin niin niitä annettakoon:

    Täältä siis löytyy joitain pätkiä, seikkailkaa kansioissa ja ladatkaa itsellenne:

    http://tuulitunneli.no-ip.info/nitronats_vids/

    Videot on pakattu avi-tiedostomuotoon DivX 4.12-koodekilla tilan säästämiseki kuitenkaan liikaa laadusta tinkimättä. Äänet mp3-muodossa.
     
  7. RAAKA

    RAAKA 1st gear

  8. Tomaso

    Tomaso 3rd gear

    Ei toi flaamin kieli oikein suju... Tosin eihän mulla ole edes äänikorttia! Vaikutti ihan asialliselta pätkältä.
     
  9. elky_^^

    elky_^^ 1st gear

    Jaahas... pakko mun kait on sitte laittaa tänne noita ottamiani kuvia kans...vaikka ne ei kyllä yllä läheskään tohon tasoon mitä täällä näkyy :wc: :wc: (ei sitten saa nauraa :oops: ) ja ne on otettu ihan tollasella "Taskupokkarilla" kun järkkäriin en oo siottanu... ehkä joskus kun voitan lotossa tai jotain !

    Onko mitään ilmasta nettialbumia mihin mahtuis enemmän kuvia kun tonne ei mahtunu läheskään kaikki kuvat mitä otin.

    http://jari-hietala.magix.net/
     
  10. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Toki noi ammattilaistasoset kuvat on hienoja kuin mitkä katella mut eihän se kuvien tekninen taso oo välttämättä tärkeintä noissa tapahtumakuvauksissa vaan se että on vaan paljon erilaisia kuvia näytillä ja sitä myötä tulee näkyville paljon erilaisia juttuja ja otoksia kyseisestä tapahtumasta.
    Pokkarimallisella (ja monen monilla reissuilla ympäri autoa ja projektien aikana pitkin tallin lattioita lennelleellä :rotfl: ) halvalla digikamerallahan kaikenlaiset omat kuvatukset tulee otettua, niinkuin moni muukin harrastaja varmaan tekee :wink:
     
  11. elky_^^

    elky_^^ 1st gear

    No jep...harmina vaan et yli puolet kuvista ei mahtunu tonne albumiin... kun keksis semmosen mihin ne mahtuis niin olis jees.
     
  12. bandit_1

    bandit_1 Gearhead

    juu, kivaa oli, aurinkoo ja lämpöö ja nopeita autoja. pari päivää hiekassa lastenvaunuja tuli työnnettyä...
     
  13. elky_^^

    elky_^^ 1st gear

    ilmeisesti et tyhjänä niitä työnnelly 8) olihan pikkusella kuulosuojaimet.
    Ihmetyttää aina natikoissa toi kuulon suojauksen puute. Siis paljon näkyy pieniä joilta toi kuulon suojaus on unohtunu. Ja toinen mikä on aina siel ihmetyttäny et minkä takia sinne tarttee ottaa koiria mukaan .... muutaman kerran näkyny ihan tollaasia pieniä pentuja (koiria) radalla...
    Eläimen kun on niin kauheen vaikee laittaa sormia korviin ja kun vielä miettii sitä väitettä että koiralla olis seittemän kertaa parempi kuulo kun ihmisellä niin miltä tommonen TF kuulostaa siitä ?
     
  14. bandit_1

    bandit_1 Gearhead

    peltorit oli molemmilla päässä, välillä varikolla pääsi tuulettamaan korvia kun oli hiljaisempaa. nuoremmainen nukahti muutaman kerran rattaisiin, mutta heräs aina kun oli top fuel lähtö :lol: , kait sekin jo tajusi minkä takia sinne oli tultu :lol: takapuoli oli ilmassa kuulemma lähdön aikana ja ilmeestä päätellen oli hyvinkin kiinnostunut...
     

Kerro tästä muillekin!