Nitro-Olympialaiset

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja PPRCuda, 5.8.2009.

  1. Putte

    Putte 1st gear

    Nyt on ekat ryhmät kutsuttu line upiin eli pääsevät aloittamaan kilpailemisen vielä ennne lounastaukoa.
     
  2. TIL-racing

    TIL-racing 3rd gear

    Odottelemma radalle pääsyä...

    Päivitämme web-sivujamme paikan päällä. Täydennämme uutisiin kuulumisia pitkin päivää.

    Pasi/TIL-Racing
    http://www.til-racing.com/
     
  3. Putte

    Putte 1st gear

    Nyt on pro stockit päässeet ajamaan ekan rundin. Suomalaisista Sampsa on viidentenä ja Nixxon yhdeksäntenä. Molemmilla pitäisi olla jatkossa varaa parantaa, mikäli vaan sää sallii ajamisen.
     
  4. Putte

    Putte 1st gear

    Pro modissa Tami on ainut suomalainen, eikä onnistunut vielä ekalla kiekalla, sijoitus 14. Tierpissä Tami ajoi pari hienoa testilähtöä ja jos samanlaiseen vauhtiin pääsee, niin kamppailee kyllä kärkipaikoista.
     
  5. Putte

    Putte 1st gear

    Funny careissa kaksi kuski pääsi vitosen puolelle ja Japa oli kolmantena. Tohon nyt vielä vähän parannusta, niin sitten ollaan taas alueella.
     
  6. Putte

    Putte 1st gear

    Alkkisdragstereissa ei mitään ihmeempiä tapahtunut, mitä nyt pari kuskia jäi ilman aikaa ja Enzo lajitteli kohtuu ajan, jolla on tällä hetkellä seitsemäntenä. Parannettava on jos meinaa kaavioon päästä, sillä eiköhän noi ilman aikaa jääneet kuitenkin jollain kierroksella vetäse sellaisen ajan, että alittuu Suomen ennätykset. Siihen pitäisi Enzonkin päästä.
     
  7. C-barge

    C-barge Gearhead

    Eiks Tai ajanu Tierpissä nopeimman suomalaisjan ikinä pro modissa? 6.14 olin jossain näkevinäni?
     
  8. Putte

    Putte 1st gear

    Topikoissa vain Stig Neergaard pääsi nelosen puolelle. Anita ja Timo ajoivat saman ajan 5.053 ja ovat sijoilla kaksi ja kolme. Paavali on ekan rundin jälkeen kahdeksan ja Jari yhdeksäs. Parannettsvaa riittää jatkossa kaikilla.
     
  9. Putte

    Putte 1st gear

    Joo, näin teki testilähdössä. Tami putos kisasta ekalla rundilla, mutta pudonneet pro modit sai ajaa testilähtöjä ja Tami ajoi kaksi hyvää lähtöä näissä testilähdöissä. Eka oki 6,16 ja tokalla paransi aikaa 6,14 eli hyviä tuloksia.
     
  10. joopa

    joopa 1st gear

    Ei oo kyllä mitään asiaa 6.14 ja 6.16 ajoilla kärkisijoille euroopan pro mod kahinoissa vaikka putte niin väittääkin.Pari ekaa menee hyvinkin 5:n puolelle ja seuraavat 5-8 kuskia ajelee 6.0 aikoja,jos rata antaa mahollisuuden niin ei taideta mennä noilla tamin ajoilla aika-ajossa kympin sakkiin.
     
  11. Putte

    Putte 1st gear

    Toihan riippuu radasta ja tuolla Hockenheimissa niillä ajoilla oltaisiin lajittelun kolmantena kahden rundin jälkeen. Kun kehitystä on saatu aikaiseksi, niin siitä pitää päästä jatkamaan eteenpäin. Kaksi kuskia ajaa säännöllisesti vitosen aikoja ja sen jälkeen tulee useita kuskeja, jotka onnistuessaan ajavat sen 6,0 ajan vaikka eivät sitä tosin joka kisassa ja joka radalla tee.
     
  12. Putte

    Putte 1st gear

    Toisella kierroksella suomalaisista on toistaiseksi pystynyt parantaamaan pro stockissa Nixxon, joka nousi päivän päätteeksi kolmannelle sijalla, Sampsa on nyt seitsemäntenä.

    Funny careissa japa ajoi vitosen puolelle ja nousi kakkoseksi ennen huomisen päivän ajoja.

    Pro modissa Tami paransi aikaansa, mutta sijoitus putosi 18 ja hänellä on huomenna tiukka paikka päästä kaavioon.

    Pro stock bikessa Fredrik Fredlund paransi aikaansa 7,131 ja on lajittelun toisena.
     
  13. Putte

    Putte 1st gear

    Tää päivä on Saksassa ajettu loppuun ja Topikoissa näyttää szekä hyvältä että huonolta. Toisella rundilla Anita pääsi nelosen puolelle ja Halisen Jari onnistuyi parantamaan vähän nousten lajittelun seiskaksi, Paavali on kahdeksas, Anita toinen ja Timo kolmas.

    Top Fuel Bikessa suomalaisten ajat eivät suuria lupaa, mutta kahden rundin jälkeen sijoitukset ovat Petri Paljakka toinen, Kai Selkämaa viides ja jaska Salakari seitsemäs.

    Super Twineissä Jaska on ainoan suomalaisena tällä hetkellä kaaviopaikassa kiinni kahdeksannella sijalla, Samu Kemppainen on 10. ja Petri Matsson 11. sijalla.

    Huomenna on uusi päivä ja kaksi rundia aikaa parannelle niin aikoja kuin sijoituksiakin.
     
  14. Putte

    Putte 1st gear

    Pro stockit on ajaneet päivän ekan kierroksensa ja suomalaiset eivät parantaneet aikojaan. Molemmat ovat tällä hetkellä menossa kaavioon ja kaikki 11 lajitellutta ovat ajaneet kutosen puolelle eli taso on kohtalaisen hyvä ryhmässä.

    Pro modeissa Tami on tällä hetkellä bumppi paikalla eli viimeisenä menossa kaavioon. Ajassa olis kyllä vielä parannettavaa.
     
  15. Putte

    Putte 1st gear

    Alkkikset on ajanut kolmannen rundinsa eikä suomalaiset parantaneet aikojaan. Japa on nyt lajittelun kolmannella sijalla ja Enzo tällä hetkellä kaaviopn ulkopuolella.
     
  16. Putte

    Putte 1st gear

    Nyt on sitten topikatkin ajaneet kolmannen kierroksensa ja Paavali paransi aikaansa sen verran, että nousi lajittelun viidenneksi. Myös Nataas paransi aikkansa ja meni lajittelun kärkeen 4,858 ajalla. Anita on kolmantena ja Timo neljäntenä. Jari on tällä hetkellä lajittelussa 10. eli viimeinen ja vaatisi kyllä vitosen puolelle ajon, että pääsisi kaavioon.
     
  17. Putte

    Putte 1st gear

    Eipä parantanut Sampsa viimeisellä lajittelurundilla asemiaan ja edessä on tiukka paikka, kun heti ekalla rundilla on tiputettava Jimmy Ålund. Nixxon pikkasen paransi ja sai ratavalinna ekalle rundille Malmgrenia vastaan ollen lajittelun neljäs.

    Promodeissa Tami paransi 9,224 ja oli lajittelun yhdeksäs. Hyvä paikka hyökätä ja parantaa lähtö lähdötä ajoa.

    Funny careissa Japa säilytti kolmannen tilansa ja dragstereissa Enzo sai tyytyä varamiehen paikkaa kyttäämään lajittelun yhdeksäntenä.

    Topikoissa suomalaiset valtasivat sijat 3-5 Anitan, Timo ja Paavalin toimesta. Ekalla rundilla joko Paavalai tai Timo joutuu laulukuoroon. Jari ei yltänyt kaavioon vaan joutuu kyttäämään lajittelun yhdelsäntenä varamiespaikkaa.
     
  18. Putte

    Putte 1st gear

    Nyt on sitten prätkienkin lajittelut ajettu loppuun ja pro stock bikessa Fredlund on toisena 7.131 ajalla. Taitaa kutosen aika antaa vielä odottaa itseään Podiin asti.

    Super Twinissä Kemppaisen Samu onnistui kolmannen rundin ajallaan nousemaan kaavioon mukaan, mutta Jaska ja Petri jäivät ulkopuolelle.

    Top fuel bikessä Paljakka on toisena, Kaitsu viidentenä ja Jaska seitsemäntenä eli huomenna on ekalla kierroksella avstakkain kaksi suomalaista. Peter Svenssonin kärkiaika 5,964 on muuten todella kova varsinkin kun muuten tuolla Hockenheimissa ei noita aivan huippuaikoja missään muussa EM-ryhmässä syntynyt.

    Ainoa suomalainen sportsman kuski paikalla on Antti Kivinummi, joka on super gasin lajittelun toisena tällä hetkellä.
     
  19. triniemi

    triniemi Gearhead

    Kisan kovin suoritus?

    Top fuel bike, Peter Svensson 5.964 / 375km/h

    ja on virallinen backupattu uus ennätys kun ajo 6.0 aikasemmin
     
  20. Putte

    Putte 1st gear

    Oho, Saksassa ajetaan jo nyt pro modin eka kierros eli kohta tiedetään ajaako Tami myös huomenna.
     

Kerro tästä muillekin!