Nitronationals 2.-4.7.

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja Wolfheart, 7.6.2004.

  1. Wolfheart

    Wolfheart 1st gear

    Kovat kisathan noista on tulossa, MUTTA: puusilmä kun olen tajusin vasta nyt noi lippujen hinnat. Jumalauuuts, lauantaina ja sunnuntaina 30e per päivä. Sehän tekee meiänkin 'suurperheeltä' 60 euroo, eli wanhassa rahassa yli kolme ja puol sataa. Jessus!

    Siihen vielä matkat päälle... Alkaa tuntumaan että kiihdytyksen seuraaminen alkaa menemään liian rahakkaaks harrastukseks, ainakin paikan päällä. Tuleehan toi olemaan tod hieno show, mutta kuitenkin ja isojen kisojen järjestäminen maksaa... Mutta... ainakin se on varmaa että jos taivaalla on vähänkään pilviä niin emme ota riskiä.

    Nimim. vali-vali-vali jäkäti-jäk
     
  2. Anonymous

    Anonymous Guest

    mantorpissa liput maksaa 150-200 kr että sillei
     
  3. Anonymous

    Anonymous Guest

  4. Henski

    Henski 1st gear

    FHRA:n jäsenille kokoaikalippu 20€. Tuolla on kyllä sellasia vehkeitä, joita ei näe kun kerran vuodessa Suomessa. Tapahtumana kesän ykkösjuttu moottoriurheilussa. Yleensä kolmeen päivään mahtuu aina jonkinverran myös sateetonta hetkeä ja sillon tapahtuu. Mä ainakin mahdollisuuksien mukaan aion olla tuolla kaikkina päivinä.
     
  5. Anonymous

    Anonymous Guest

    30 euroa päivälipusta on ryöstöä, vaikka siellä olisi mitä "ameriikan ihmeitä".
    Mietippä tavallista tasamaan tallaajaa, joka massiivisten tv spottien jälkeen tulee paikalle ja huomaa vasta tässä vaiheessa lippujen hinnat...mahtaakohan kääntyä kannoillaan ja häipyä... :-?
     
  6. Anonymous

    Anonymous Guest

    Ja saako rahat takas jos sataa ja ei ajeta ( michelin maksaa vai ) :mad:
     
  7. Anonymous

    Anonymous Guest

    no vittu jos niist hinnoist on jotain sanomista niin käykää sit kattoo paljo maksaa johonki formula kisoihin liput ja kuitenkin kun mietitte mikä työ siinä radassa on... niin on siitä joku korvauskin saatava... !!!! :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:
     
  8. Henski

    Henski 1st gear

    Ei sada, eikä saa rahoja takas vaikka satais!

    Joskus (HUOM.joskus)hyvitetty niin että saa tulla seuraavana päivänä samalla lipulla. 20€ jäsenet koko viikonloppu!

    Elämä kallis, Nitrokisa jäsenille HALPA!
     
  9. Anonymous

    Anonymous Guest

    Formuloissa michelin maksaa pääsyliput katsojille takas :lol:
     
  10. elky_^^

    elky_^^ 1st gear

    Kauheeta purnausta... ei sinne kai kenenkään oo pakko mennä.....

    köytät kyykyynn-......
     
  11. Galaxie500

    Galaxie500 Gearhead

    Siis ilmeisesti pitäis tuonne päästä kans ilmaiseksi, tai max 5e hintaan vai? Miettikää nyt ihan oikeesti mihin kaikkeen turhaan se 30e menee muuten. Ok myönnän että esim 5 henkisen perheen vieminen kisaan maksaa jonkin verran, mutta silti väitän että on varmaan kaikki laittanu senkin verran rahaa johonkin turhempaan.... Eihän tuo 30e ole kuin esim viikon tupakit. Eli kaikki kynnelle kykenevät vaan rdan varteen katselemaan.
     
  12. Anonymous

    Anonymous Guest

    Niin menet katsomaan kisoja ja katsot vain vesisadetta 150 euroa köyhempänä :eek:
     
  13. Henski

    Henski 1st gear

    Otsikossa siis viimevuoden pvm. Oikea siis 1.-3.7.2005. Toi on oikeesti sellanen tapahtuma, jota ei kannata missata jos vähänkin on kiinnostunut oikeista kiihdytysautoista! Tänä vuonna todella runsas ja nimekäs osanottajakaarti kaikissa PRO-ryhmissä ja sääennusteet pe,la ja su lähes helteiset!
    Eikä kannata todeta, että näkeehän sen telkkarista, koska paikanpäällä noi vehkeet todella tuntuu koko kropassa!
    Ainut huonopuoli on se, että jos ekan kisansa käy kattomassa juuri EM-osakisassa niin saattaa "normaali" SM-osakisa tuntua vähän laimealta :cry:
     
  14. bandit_1

    bandit_1 Gearhead

    näin on !!
    minä tulen nauttimaan jäseneduistani, 8 nitroputkea jne...

    http://www.fhra.fi

    katsokaa mitä siellä on ohjelmassa. jäsenmaksu ei tosiaankaan ole liian kallis jos vaan tuo kiihdytysurheilu kiinnostaa...
    itse liityin, enkä ole vielä katunut
     
  15. Anonymous

    Anonymous Guest

    Toivois näillä lippujen hinnoilla sitten FHRA:n herrojen antavan komennon, öljy/vesi yms vahinkojen sattuessa kuivurin käyttöön....heti, eikä syys sateitten jälkeen..ettei taas ole perinteistä...viddu ku se maksaa...
    Tosi kiva kökkiä radanvarressa ja kuunnella ainakin viime finaalikisoissa ollutta idoottimaista kuuluttajaa...Koska sata varmasti öljyämisiä tulee...
    Olisi kiva kerrankin kokea sujuva Drag Race kisa suomessa :mad:
     
  16. Anonymous

    Anonymous Guest

    :soosoo: do diin tuon lipun hintahan läikkyy baarissa jo lattialle... samalla lipullahan pääsee pyörimään varikolle mielinmäärin-ei muuten onnistu vormula varikolla,paitsi tietty Jenniltä :pinup: Alle 12v muksut pääsevät sisään ilmaiseksi vanhempien seurassa...eli ei ku pelttorit päähän ja iloisin mielin kohti Alastaroa :D .
     
  17. 4dFunClub

    4dFunClub 1st gear

    Tammikuusta asti kun jaksoi suunnitella kerhon kesätapahtumaa ja viettää 8-17 järkkärinä, niin nytpä ei bussit ja liput maksa mitään. Säästynyt raha tosin häviää tehokkaasti seuraavana viikonloppuna Pieksämäki/Motopark reissulla
     
  18. Anonymous

    Anonymous Guest

    oon samaa mieltä että ei se oo raha eikä mikään ku tommoset kisat saadaan tänne suomee järkättyä! ois sekin aika hiljasta lähteä kahtomaan esim. ruotsiin saman tasoista nitrovänkäämistä!

    voin sanoa että ei tulis lähettyä hurrilaan!

    oon ylihuomenna paikalla satoi tai paistoi! eikä vituta yhtään maksaa lippuja koko ajalta, 40euroa + leirintä ei ole paljon. jaa, mitähän mahtaa leiriytyminen kustantaa tälläkertaa. 10€ on tainnu olla aikasemmin.

    t:pepechevy
     
  19. mjaa

    mjaa 1st gear

    Kun nitroja pääsee kattoo Suomessa kerran kesässä niin ei 30e oo mitään. Tulee heti aamusta paikalle ja lähtee kun on loppu, niin varmasti näkee paljon vaikka radan rasvausta tuliski. Lätkämatseissa suomalaiset kyl ravaa joka viikonloppu hinnat melkein samat. (välillä myös mä)
    Nyt ei oo ees luvattu mitään jatkuvaa sadetta vaan vaihtelevaa pilvisyyttä, noihan on vaan ennusteita. Ite meinaan mennä Sunnuntaina niin näkis kerranki kun ajetaan täysiä.
     
  20. Anonymous

    Anonymous Guest

    EI nykyinen hinnoittelu ainakaan paranna lajin kasvumahdollisuuksia. Muut kisathan on "tynkä" mallia nykyän, jos vertaa vaikka 90-luvun alkuun. Autoja/teameja tosi vähän radalla. Tietenkin FHRA:n pohjattomaan kassaan tuo tekee hyvää, aina sinne tietty määrä DR fanaatikkoja tulee paikalle.

    ps.itsekin paikalle tulossa(ei lipun hinta ole kynnyskysymys, vaan ajattelen lajin/tapahtuman kiinnostavuus näkökohtaa suhteessa lipun hintaan tavallisen lajia seuraamattoman pulliaisen kannalta)
    Itse "mäski" moottoreiden kanssa aikoinaan paljonkin aikaa radalla viettäneenä laji kiinnostaa.
     

Kerro tästä muillekin!