Nitronationals 2014

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja homer, 5.6.2014.

  1. gremlin

    gremlin Gearhead

    Kyllä siinä lähtöalueella näytti jokusen kerran jonkun teamin ukkeli testailevan kesken pro kierroksen rataa, ja kutsui ainakin Vaittisen katselemaan mittaria.
     
  2. Mikkis

    Mikkis Double Gearhead

    Eräältä tiimin jäseneltä itsekin sitä kysyin miltä se näyttää, niin normaalisti päästiin vihreälle alueelle, nyt päästiin punaiselle.
     
  3. Antti.K

    Antti.K Gearhead

    Tuolta tilaileen laite niin pienellä sijoituksella pääsee rataolosuhteiden asiantuntijaksi.

    http://www.trackmeteronline.com/

    Nitrovarikolta kuultua että 60 jalan pito oli alussa about 100 mutta toisenpäivän lajittelun jälkeen 270 tämä suurenpi arvo on se mistä pitäis aamuisin alkaa radan kehittyä.300 on arvo millä Usassakin ajellaan toisilla radoilla (tämä nyt tietysti taas muistelua kuullusta)

    t,Antti
     
  4. pinola

    pinola Gearhead

    Tuo on tiimille pätevä laite kun osaa käyttää. Välillä ihmettelen kun ne mittaa vähän mistä sattuu, jotkut radan sivusta, jotkut bald spotista ja toiset taas pitouralta. Ollakseen vertailukelpoisia, mittaus pitäisi tehdä suurinpiirtein samoista kohdista pitkin päivää.

    Melkein vastaavaa laitetta muuten saattaa saada halvemmalla ihan suomestakin talven mittaan jos kiinnostusta on..
     
  5. CHEVY HESSU

    CHEVY HESSU 3rd gear

    ja ennekuin tietyt henkilöt rupee arvostelee radan pitoa , olis syytä tajuta tilanteen faktat: jos Lemminkäinen mogaa ekan asfaltoinnin ja TEKEE 2 VIIKKOO ENNEN NITRO-KISOI UUDELLEEN , eikö pitäis ymmärtää mistä on kyse , ja jos ei ymmärrä niin ei kannattais kritisoida mitään vaan olla ihan hiljaa vaan kun ei kerran ymmärrä / mene jakeluun itselle
     
  6. Mikkis

    Mikkis Double Gearhead

    Meinaatko itse tehdä niitä?
     
  7. SC 285

    SC 285 1st gear

    Mahtoiko kommentti kohdistua kenties minuun?
     
  8. Mikkoli

    Mikkoli Gearhead

    Kisat koettu,ja kotiin palattu...vissiin pidempi matka :odroll:
    Rata oli jus sellanen mitä se 2 vk. aikasemmin levitettynä ja "vesisateessa" prepattuna voi olla. Ei siitä enempiä...huonomminkin vois asiat olla...tä?
    Mutta kyllä nyt kannatti olla jäsenmaksun maksanu yksilö :soosoo: Itekin maksoin vuosimaksun "hiljaisenaprotestina" vasta kesäkuun alussa,mut onnex. Vkl ei paljoa maksanu ja aina autolla portin eteen ilman kuluja :lol:...eikä ollu muuten autossa kuin 1 kortti :poff:
    Ihmettelen muuten että kukaan ei oo maininnu uudesta äänestä mikrofonin takana nitropelien aikaan...todella isokäsi asianosaisille!


    .

    Tästäkään en mitään tiiä,mut muistellaas parin vuoden takaista Hockenheimia...tais olla vaan TMD:t jotka kisas,ja loistavasti paskotulla radalla? Muistelisin jonkun paremmin tietävän kertoneen silloin että kyseiset tuubit ei ois niin hienohelmoja ton radan kondiksen suhteen...
     
  9. Tomaso

    Tomaso 3rd gear

    Drag Racing Online stoori ralleista
    http://www.dragracingonline.com/raceres ... aro-1.html


    Mikkolin kanssa samaa mieltä, että Jaakoppi oli mahtava löytö selostustorniin. Mieshän puhui englantia sujuvammin kuin suomea! Toivottavasti on ensi vuonna mukana isommalla roolilla.
     
  10. askom

    askom Gearhead

    Sen verran kommentoin, jotta Artsi puhelee savolaiseks harvakseltaan, mut asiaa tuppaa tulemaan. Liekkö sekkään aeva savolaene ominnaesuus?

    Muistaako kukaan, mikä oli pari vuotta sitten tilanne Santa Podissa kun olivat päällystäneet ja hetken aikaa kumittaneet. Enkä tarkoita EM-kisaa / Main Event'tiä vaan pääsiäisen kapinaa joka oli ehkä kk tai jotain päällystyksen jälkeen: oli nitrovehkeille aika liukasta...

    Taitaa Alastaro olla kuitenkin ellei paras niin ainakin toiseksi paras rata tällä hetkellä maassamme ;) ja siitähän se vaan paranee.

    Iso kiitos edelleen DRF:lle ja talkoolaisille!

    - Asko -
     
  11. 1320

    1320 Gearhead

  12. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    ^Hyviä kuvia ja videoita :)
     
  13. kede -57

    kede -57 3rd gear

  14. Mika.V

    Mika.V Gearhead

Kerro tästä muillekin!