NITRONATIONALS

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja luppes, 4.6.2009.

 1. Putte

  Putte 1st gear

  Juuri siihen liittyy.
   
 2. Putte

  Putte 1st gear

  Kilpailun johto hylkäsi molemmat kuskit. Kumpikin kuski teki hylkäyksestään protestin ja kansainvälinne tuomaristo hylkäsi molemmat protestit. Tämä sääntöjen tuntemattomuudesta.
   
 3. Putte

  Putte 1st gear

  Kyllä molemmat kuskit rakensivat autonsa uudelleen ja ajoivat launtain viimeisellä kvallirundilla. Stigin aika vaan ei riittänyt kaavioon. Hylätty aika sen sijaan olisi ollut lajittelun nopein. Kenties siinä on se suurin ärtymys, ei järjestäjän sääntötietämyksessä. Eihän omaa virhettä yleensä hyväksytä, vaan syy vieritetään jonkun muun päälle useimmiten.
   
 4. enzo

  enzo Gearhead

  Wroommm.

  Luultavimmin hylkysyynä oli vaarallinen ajo ja sen perusteena mitä luultavimmin se, että TF kuskit hoksasivat saavansa aikakorttiin myös varttimailin ajan (1000ft kisa).
  -Niinpä muutamat vesselit velikullat sitten ajelivatten torvi auki pitkät siivut välittämäti kanssaeläjien ajamisesta ja silloin sattuu kaikkea hupsua.

  Tuo asia aiheuttaa "epistä"-nillitystä maailman tappiin, mutta on ihan kokonaisuudessaan taputeltu loppuun saakka.

  Ihan vaan oma looginen päätelmä, ei kenenkään tuomarin suusta kuultua ja jos olisin tuomari, olisi ollut sama päätös myös omasta suusta.
  -Stigulla oli yhtälailla kaksi lisävetoa aikaa kiskaista kaavioon. Ekalla peli stumppasi ja tokalla ei minneen. Silloin koittaa laulukuoro. Poutiaisella ei sitten stumpannut, eikä myöhemmin Lehtimäellä ja se oli aikasta siistiä katteltavaa sano.
   

Kerro tästä muillekin!