NITRONATIONALS

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja luppes, 4.6.2009.

 1. markoyp

  markoyp 1st gear

  Re: Milloin Top Fuelit ajaa?

  Lauantain Pro rundit on suunniteltu kello 13:00 ja 17:00 mutta keli, öljyt, tms. voivat sekoittaa aikatauluja suurestikin. Kun katsoo huomista keliennustetta niin itse tähtäisin heti kilpailun alkuun eli kello 10 aamulla.
   
 2. SPORT TRUCK

  SPORT TRUCK Gearhead

  Re: 1000 jalkaa

  Aijaa...tämäkin vielä :(
   
 3. Pro Pätkis

  Pro Pätkis Gearhead

  Mistä stockerista?
   
 4. BUMBA

  BUMBA 3rd gear

  Hans Nilsson SS/E Chevelle
   
 5. gm-hessu

  gm-hessu Gearhead

  Kun nyt huomisellekin on luvattu loisteliasta keliä, niin monelta tuolla olisi fiksua olla paikalla? Mahtaneeko joutua kunnolla jonottelemaan, vai ehtiikö kivasti vaikka olisi siellä nurkilla vasta vähän ennen 10.00?

  Ei vaan ole muutamaan vuoteen oltua katsomassa ja vähän arvailen jotta mihin aikaan sitä kotoa lähtisi ajelemaan.
   
 6. Tomaso

  Tomaso 3rd gear

  Re: 1000 jalkaa

  Ei tainnut olla Fyyralla vaihtoehtoja, painostus on tullut FIA:n ja kuskien taholta. Eurodragster.com kertoi TF kuskien nurisseen jo Santa Podin avauskisassa täyden matkan ajamisesta.
   
 7. HCollector

  HCollector 1st gear

  No niin, perjantai takana ja täytyy kyllä myöntää että oli aika mitään sanomaton päivä.. Ensin sataa, kun sade loppuu ja rata saadaan kuntoon niin lyödään sm-luokat radalle, no siellä tapahtuu sitten pahin mahdollinen, eli radan rasvaus. Sitten 3h putsausta, 26 ihmistä ja kolme työvälinettä radalla.. :rotfl: :rotfl: Kun vihdoin ja viimein saadaan Pro kierros käyntiin, 5.5h myöhässä aikataulusta, rata näyttää olevan multi liukas eikä oikein vedot onnistu ja muutenkin kilpureiden hallinta näytti olevan suhteellisen vaikeaa, ymmärrettävistä syistä. Vihdoin ratakin alkaa pitämään, niin silloin kello pärähtää 20.00, ja kisat loppuu siihen. Eli näkemättä jäi ainakin: Top Fuelit, molemmat alcoholit, Comp,Super Comp, Outlaw.. Hienosti meni, mutta menköön.. :poff: :poff: :poff:
   
 8. Tomaso

  Tomaso 3rd gear

  Re: Milloin Top Fuelit ajaa?

  Ilmoitetut ajat ovat viitteellisiä. Radalla saa meluta klo 10.00 - 20.00 välisenä aikana, jolloin ajetaan kun rataolosuhteet sen sallii.

  Esim. lauantain toinen pro-kierros on suunniteltu alkavaksi klo 17.00. "Ohjelman" mukaan ajamisen pitäisi päättyä klo 18.00. Luuletteko 90 pro-kuskin lajittelevan tunnissa?

  Neljän tunnin ruuvaustauko kierrosten välissä on FIA:n vaatimus. Sunnuntaina kasin kaavioilla pitäisi ajaa kolme kierrosta "ohjelman" mukaan klo 10 ja 17 välillä. Ynnäilkää siitä.
   
 9. Tomaso

  Tomaso 3rd gear


  Mistä ne sai noin monta putsaajaa :eek:
   
 10. HCollector

  HCollector 1st gear

  Ei putsaajia ollut kuin kolme.. :poff:
   
 11. Mopoilija

  Mopoilija Gearhead

 12. Samsa

  Samsa 1st gear

  Ja ensi vuonna uudelleen...

  Kukapa sitä nyt tahtoisi nähdä top fueleja tai metanoli funnyjä radalla kun voi katsella hurjasti iniseviä super gas bikejä, ruohonleikkurinmoottorit iloisesti papattaen kiitäviä junnuja tai eturenkaita ilmassa pompauttavia stokkeja. Dragrace on parasta paikan päällä...
   
 13. homer

  homer Gearhead

  Kukapa sitä nyt tahtoisi nähdä top fueleja tai metanoli funnyjä radalla kun voi katsella hurjasti iniseviä super gas bikejä, ruohonleikkurinmoottorit iloisesti papattaen kiitäviä junnuja tai eturenkaita ilmassa pompauttavia stokkeja. Dragrace on parasta paikan päällä..


  Sanopa muuta... Meinasi tulla rauhallisenkin miehen suusta painokelvottomia sanoja ku kuuluttaja sanoi että tämä päivä oli tässä. Tosin varikolla olivat muutamat (siis ihan oikeat) kilpailijat sitä mieltä että isot pojat tuskin lähtevät radalle kylmiltään sateen jälkeen vaan vaativat sportmankierroksen ensin.
  Joka tapauksessa ei olis ollut paras päivä tutustuttaa lajia tuntematonta lajin hienouteen...
   
 14. Mikkoli

  Mikkoli 3rd gear

  LUOKATONTA :soosoo: pitäskö itkee :cry: vai nauraa :D? Keleille ja rasvauksille ei tietty voida mitään mut kyseisten asioitten jälkihoidolle...ja esim.ajattamiselle saatettes voida jotain...masentaa...ei pysty :wc:
   
 15. Mikkoli

  Mikkoli 3rd gear

  Jep,se on selvä et sportmanit alotti sateen jälkeen,mut oiskohan junnut voinu passata...EI herneitä junnut ja VANHEMMAT :poff: mut kyseessä kuitenki EM-tason kisat ja etusijalla(?) PRO:t! Junnuissa tulevaisuus ja ajot heille suotakoot mut olikohan oikee hetki ku kisat 5h myöhässä? Villi veikkaus et niiden rataa parantava vaikutus voi olla AIKA minimaalinen verrattuna jos ois ajatettu vaiks OL:llää/Comp:ia?
   
 16. lincoln

  lincoln 1st gear

  No niin en tiiä onko mennyt päivät sekaisin iteltä mut positiivista ilmeisesti ettei tullut tänään lähdettyä paikan päälle vaikka taitaa olla lauantai edessä eikä takana tiiä häntä. Ja kun joku tuossa valitteli että junnut päästettiin radalle niin montakohan kertaa ne ovat rasvanneet radan niin hyvin et menee hyvää ajoaikaa tuntikausia hukkaan aika vähissä taitaa kerrat olla että on tarvinnut yleisön odottaa . Jos vaan on kelejä niin onhan hyvä viikonloppu tulossa :D
   
 17. belve70

  belve70 1st gear

  Aamukahvia hörppiessä, katoin ilmatieteenlaitosta. Eilen, tämän päivän ennuste oli puolipilvinen, nyt ryökäleet ovat lisänneet tipan kuvan.

  Parin tunnin päästä lähden kattoon, jos tipat kiertäis radan.
   
 18. Mrs Sippi

  Mrs Sippi 1st gear

  Alastarossa paistaa aurinko. Nimimerkki paikan päällä. Varikko nukkuu vielä.
  Radan rasvausten ja hoidon jälkeen Pro-ryhmiä ei voi laittaa radalle, se on testattava ensin vähän heikkotehoisimmilla vehkeillä, jotka samalla ajaessaan saavat radalle sen lopullisen kunnon.
   
 19. DS 325

  DS 325 Gearhead

  Eilen kuullun perusteelle Helmine olisi ajanut VIPillä 8.044 / 279,95 kmh ja suunnistanut vedon jälkeen suoraan baariin :rotfl:

  Onnittelut siitä :rotfl:
   
 20. B.B.Chevy

  B.B.Chevy Gearhead

  Ohoh, kova juttu :eek:
  Onnittelut :D
  Ton loppuosan mä ainakin uskon ilman enempiä todisteita, taitaa Helmine olla sit siellä baarissa vieläkin :rotfl:
   

Kerro tästä muillekin!