NITRONATIONALS

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja luppes, 4.6.2009.

 1. markoyp

  markoyp 1st gear

 2. kime2

  kime2 Gearhead

  Tyylikäs suoritus,Onnittelut täältäkin sinne baariin :poff:
   
 3. Quest

  Quest 3rd gear

  Putte said bääd weather, don't look good
   
 4. FA18

  FA18 3rd gear

 5. B.B.Chevy

  B.B.Chevy Gearhead

  Niinhän niissä ne isoimmat on 8)

  Mut noin muutoin mitä on seurannu täältä netin kautta niin jos suunnilleenkaan kaikki päivän suoritukset on taas tuolla fhra:n sivujen raportoinnissa niin todella hitaalta vaikuttais ton kisan eteneminen siellä ja päivässä ajettujen lähtöjen määrä semmoselle että parempaahan se Drag Race -kisan seuranta on tolla tahdilla jopa vaan satunnaisesti netistä kuin paikan päällä kun sinnehän pian nukahtas rinteeseen :odroll:
   
 6. Buick225

  Buick225 Gearhead

  830 cid,laskemalla selviää,onneksi tuo on vain ilokaasuilla :D
   
 7. iisiman

  iisiman 1st gear

  tuleeko tästä kisasta miltään kanavalta koostetta tai jotain pätkiä??
   
 8. DS 325

  DS 325 Gearhead

  Ensi Lauantaina tulee muistaakseni 11.00 :odroll:
   
 9. Raitsa

  Raitsa 2nd gear

  Lauantai oli hyvä ja aurinkoinenkin päivä kisoissa, vaikka sade päättikin ajot turhan aikaisin.

  Muutamia huomioita FHRA:lle lauantaista:

  - pääsylippujonot olivat todella pitkät puolen päivän pintaan: vain 2 myyjää yhdessä kopissa ei ole näin isossa tapahtumassa riittävä määrä, maksupisteiden määrä pitäisi ainakin tuplata (esim. toinen koppi käteisrahallisille, toinen koppi korttiasiakkaille, kopeissa voisi olla isot infokyltit katolla)

  - pääkatsomon edestä paluutieltä autot pois jatkossa, nyt ainakin 4 autoa oli paluutiellä parkissa useampia tunteja. Antaa lajista hieman amatöörimäisen kuvan ja vaikeuttaa alimpien rinnekatsojienkin osalta lähtöjen/kisojen seuraamista

  - lauantain suomenkielinen selostaja oli... huvittava. Toivottavasti organisaatiosta löytyy jatkossa asiantuntevampi kuuluttaja, nyt myötähäpeä oli suuri, kun selostaja toisti samoja itsestäänselviä asioita joka kuskin tai konerikon kohdalla, samalla koittaen olla hauskakin. Selostaja voisi kertoa enemmän kuskien taustoja, ennätyksiä ja tekniikkatietoja, tilastotietoa kiihdytysautoilu kuitenkin monelta osin on.

  - istumakatsomon sisäänkäynnin lähistöllä voisi olla muoviroskis, osa katsojista osaisi moista käyttää :)

  + englanninkieliset kuuluttajat olivat lajin todellisia asiantuntijoita, jota oli nautinto kuunnella

  Kiitokset FHRA:lle ja koko talkoopoppoolle hyvästä tapahtumasta, ensi kerralla nähdään taas!
   
 10. Mikaxx

  Mikaxx 1st gear

  Re: 1000 jalkaa

  Ihmettelinkin jo missä välissä kaikki ovat alkaneet ajaa nelosen aikoja.. :p

  Kärki meni melkein kolmen sekunnin puolelle.. :)
   
 11. puerco

  puerco 3rd gear

 12. Dervish

  Dervish 1st gear

 13. sannukka1408

  sannukka1408 1st gear

  Onkos muuten kukaan ollut tänä kautena todistamassa ihmettä, että tuo fyyran käyttämä "green stuff" olisi toiminut niin kuin pitää, ilman monen tunnin urakkaa? Ja radalla käy jos jonkinmoista värkkiä kurvailemassa ja kymmeniä miehiä siellä myös on pyörimässä ja ihmettelemässä. Tehokkaasti näkyy myös kyseinen jauhe leviävän ympäriinsä tuulen mukana... Ja aikaa kuluu luvattoman paljon... :mad: :soosoo:
   
 14. hotjake

  hotjake 1st gear

  Ei olis varmaan huono idea sinne parkkiin vievää tietä/polkua kastella kunnolla aamusta ja puolen päivän jälkeen - törkeästi pölyää tuo hiekka - hieno homma kun kaikki sinne autonsa ajaneet saavat ajaa pesemään autoaan seuraavaksi!!! :mad:
   
 15. Jukka_S

  Jukka_S Gearhead

  Onkos paikalla ollut väkeä? esim. suhteessa viime vuoteen?
   
 16. SandWiz

  SandWiz 1st gear

  Ihan hyvä päivä oli tänään vaikka lopussa sade keskeytti kisat. Loppupäivästä joku kaivoi katsomon rinteeseen aika reippaan kokoista poteroakin, taisi kyllä joutua peittely hommiin useamman järjestyksenvalvojan valvovan silmän alla :rotfl:
   
 17. Mopoilija

  Mopoilija Gearhead

 18. Jaxon

  Jaxon 1st gear

  Onkos kellään hajua minkälaista keliä sinne on huomiseks luvattu?? Tai jos viihtii aamulla pistää tänne. Tietää kannattaako sitä lähtee ajelee ollenkaan.
   
 19. Mikkoli

  Mikkoli 3rd gear

  B:B...perjantaina tuli nukahtaminen katsomoon koettua...kokekumus sekin :odroll: ...että et kauaks livenny veikkauksessa :D Ja ennenku joku veisaa VIINASTA ja sammumisesta niin...JOO,OLIN AUTOLLA :poff:
  Sannukka...loistava huomio Green Stuff:ista! Mietin eilen ihan samaa reilun kahden tunnin putsaus-session jälkeen...et mikäs se olikaan kyseisen loisto keksinnon (kalliin) hinnan takana? Muistakseeni,ideana oli saada siivottua radasta öljyt (nopeasti,tehokkaasti) ja nimenomaan liima säästäen(?) pois. Nyt ei ainakaan aikaa säästetty jos verrataan aikaan ennen kyseistä ainetta :eek:
  Ja eikun lisää palautetta :poff: ...
  -Oli mukava kuulla oikeen TV-mainoksesta kuinka liikenteenohjaukseen on panostettu,mut mitä olikaan tehty lipunmyynnille?...Ja eikun lisää tyytyväisiä Drag Race faneja :soosoo:
  -Roskikset puuttu ainakin viäl pe:na pääkatsomorinteestä...myyntikojujen juuren niitä kelkottiin pitkin päivää mut rinteeseen non! Tuskiin kukaan jäi pureksiin ostamaansa evästä kojun nurkille,selitä siinä sit mitä maahan jätetty keppilihalautanen voi saada radalle jouduttuaan aikaan :mad: !
  Se on sellasta...MUTTA kaikesta huolimatta,KYLLÄ huomena paikan päällä...toivottavasti ei tartte torkku rinteessä :poff:
  Ps. Ja ajoissa n.9.50 paikalle ni saa auto lähes portille ja voi kävellä suoraan lippuluukulle :wink:
   
 20. sannukka1408

  sannukka1408 1st gear

  Mikkoli: juuri noin sen piti mennä. Mutta Virtasalmella tuon kyseisen aineen takia kisa keskeytettiin. Ilmeisimmin vie liimankin mennessään, koska radasta hävisi pito. Sitä yrittivät lisätä tavalla jos toisella, mutta ei, liukas oli ja kisa loppui siihen. Todella huonoa tuntuu olevan tuo aine. Tarvitsee hirmuisen määrän kalustoa ja henkilökuntaa. Ja aikaa... :wc:
  entinen aine takaisin! Ennen pitkää putoaa yleisömäärät ja liekö kohta kalustoakaan radoille, kun kisat menee kesken eikä pääse ajamaan. Tänä kesänä sattunut hyviä ilmoja ja säiden puolesta pääsis ajamaan. Nyt vaan esteenä jokin muu... :poff:
   

Kerro tästä muillekin!