NNC Street Slide -06

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja B, 5.3.2006.

  1. Puuhis

    Puuhis Gearhead

    Tuntus olevan vetoja matsonis kyl. Millähä pannulla mahtaa olla?
     
  2. MercComet

    MercComet Gearhead

  3. herrakani

    herrakani 1st gear

    Eikös sillä ottanu vaan hantin puolen rengas sisälokkariin. Hyvä ettei katolleen kipannu kuitenkaan.

    Sarah: Hyvinhän se meni.

    Hitto kun ei voitu jäädä kaavion loppuun asti, pienempi koira alko saamaan auringonpistoksen merkkejä ja hötkyilemään. Rekka oli ajettu meidän vakiopaikalle, perhana. (Ollaan katottu viimeset parikolme kisaa sieltä katsomokontin alta)
     
  4. promod

    promod 1st gear

    Anteeksi vaan tuo kuvien käyttö!
    Oli vaan sun kuvasi niin hyviä otoksia ja olin ne tallettanut omalle
    koneelleni ja kun sitten myöhemmin lähetin Webmasterille kuvia, että
    laittaa meidän sivuille niin olivat menneet siinä muiden kuvien mukana.
    Loistavia kuvia sulla on ja pitääkin nyt kysyä saadaanko niitä käyttää
    vai poistetaanko?
     
  5. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Kattelin tota amatsonista otettua videota niin semmonenkin tuli mieleen että olisko siinä kuiteskin ollut jotain häikkää taka-akselin suunnalla eli mahdollisesti siinä olevat linkit ihan viturallaan, akseli vinossa tms. kun näyttäis että se pyrkii aina heti samantein polkastaessa kampeamaan rajusti oikealle :eek:
     
  6. Mopoilija

    Mopoilija Gearhead

    promod,ei tartte kuvia poistaa!
    JariV,eiku käyttää vaan :)
    Jatkossa kaikki kuviin liittyvät kyselyt joko privana tai sähköpostilla!

    MercComet,varsin hienosti tunnelman välittäviä kuvia sinulla 8)

    mikfri@suomi24.fi
     
  7. MercComet

    MercComet Gearhead

    Tänks Mopoilija! Mielenkiinnolla jokakerta saa sun kuvia katella mitä on aikaiseksia saatu. Hyvää matskua Sulla aina! 8) Niin monta näkökulmaa saa kuvillakin ja ei tiedä olisiko lintuna vai kalana paikalla, mitä fiilistä ottas jne...
     
  8. blown348

    blown348 Gearhead

    Noi Amatsonin mielenkiintoiset sekä rajut kuviot ei johtunut radasta.

    Juttelin omistajan/rakentajan kanssa, oli Matsonin säädöt alustassa "vähän" hukassa, ekat lähdöt sitten uusimman "päivityksen" jälkeen.
    eiköhän toi taas mee suoraan ku saa säädöt kohdalleen, mutta hattua nostan kuskin ajotaidoille moni ei ois pitänyt autoa noi hyvin hanskassa.
     
  9. Kieku

    Kieku 1st gear

     
  10. hejo

    hejo 1st gear

    Hyvinkään kisoja oli nasta turistina seurailla varsinkin ku keli oli kohdallaan...Taas vaan osui ikävästi silmään tämä tietty ihmis tyyppi (älykääpiöt)jotka roudaavat ne koirat mukaansa sinne kisoihin...Älykkäimmät ihan siinä olivat parhaan ystävänsä kanssa burnisaluella kahden auton välissa,että silleen,positiivistahan oli tietty se että näytti jollain omien bissejensä lisäksi olevan koiralle vettä mukana.Koirat on joskus väkisinkin otettava mukaan mutta päiväretki Hyvinkäälle ei kuitenkaan liene "pakottava"tarve ja jos on niin sillon olis kyllä asiallisempaa seurata kisoja vähän kauempana lähtöalueesta.Yleensähän nää mukana roudattavat karvakorvat ovat ns.erikoisempia rotuja joita kelpaa kisayleisölle esitellä ja joita tavallinen kansa ei oo ennen nähnytkään...mutta käyttäkää nyt hyvät ihmiset järkee ja jättäkää ne koirat kotiin ne kun eivät siitä kilvanajosta varsinaisesti perusta.
     
  11. herrakani

    herrakani 1st gear

    Meijän Pulla seuraa kisoja ainakin paljon aktiivisemmin kun suurin osa keskikaljankittaajista. Ja varmaan enemmän kokemustakin noista skaboista.
     
  12. WBBC

    WBBC Double Gearhead

    Jep jep. Mukavat kisat ja hieno sää. 8)

    Tuli lievä hiki yksin autoa syöttöjonossa työnnellessä.

    Mopomies taitaa olla ammattikuvaaja. Loistavia kuvia niin teknisesti kuin taiteellisesti. Tuon laatuisilla kuvilla olisi varmasti kaupallistakin kysyntää.

    Mä kiinnitin huomiota muutamaan mäyräkoiraa kanniskelevaan keskikaljapartioon. Kuka kumma viitsii juoda +24 asteista lämmintä olutta. :eek:
     
  13. Volvo_5.7

    Volvo_5.7 Double Gearhead

    Laita siihen vetteen volvon kone niin lineupissa riittää ihmettelijöitä ja työntöapua.. ellei sitte porukka työntäs sitä jo väärään suuntaan. :poff:

    Niin ja auringossa ässehtinyt +40asteinen ed energiajuoma se vasta hyvää olikin, heh.
     
  14. sössökoski

    sössökoski 3rd gear


    Joo minä olin koirani kanssa siellä autojen välissä ja TULEN olemaan vastakin!!Näyttikö koirani pahoin voivalta??? Kyllä minulla oli vettä koiralleni mutta EI bisseä itselleni!!! Minun koirani menee sinne minne minäkin oli kyseessä ampumarata tai kiihdytyskilpailut!!! Kiitos vaan huolen pidostani mutta ainakin minä tiedän koska koirallani ei ole hyvä olla, tälläisellä "erikoisemmalla" rodulla on nääs tapana hilseillä jumalattomasti jos ne stressaa...eipä hilseillyt hyvinkäällä!

    Nähdään seuraavan kerran kiikalan burn out partyssa!
     
  15. ip98

    ip98 1st gear

    Koiran korvat/kuulo ne varmaan tykkää höpöä kun isolohko parkasee kumit savuille ilman putkistoa ja seisot siinä takana koiran kanssa. Kun sillä karvasella kaverilla on kuitenkin himppasen tarkka/herkkä kuulo...
    Omaa koiraani en ainakaan ottaisi tuollaiseen tapahtumaan mukaan, ihan säälistä..
     
  16. sössökoski

    sössökoski 3rd gear

    Joo tykkäis ne höpöä jos kävis joka päivä kuuntelemassa! Me käydään kisoissa kolme kertaa vuodessa joten vaikka se isolohko höpäjää siinä korvan juuressa se ei sitä koiraa näytä haittaavan yhtään! Tietenkin jos koira olisi paukkuarka niin asia olisi eri vaan kun EI OLE!!!

    Kaiken lisäksi me seistiin tasan kaksi kertaa siinä line upin päässä missä autot on käynnissä ja vain kerran pääsi vellamo yllättämään äänillä kun oltiin koiran kanssa menossa hakemaan aikakorttia mutta ei se siitäkään välittänyt, enemmän sitä kiinnosti mikä moista mekkalaa pitää. Suurin osa hyvinkään autoista ajaa kuitenkin ihan putket kiinni joten mielestäni siellä ei edes ole kova mekkala! Enemmän viime lauantaina koiraa haittasi kuumuus ja se sama kuumuus olisi haitannut sitä kotonakin.
     
  17. hejo

    hejo 1st gear

    Joo-o lähinnä kiinnitin huomioni muutamaan ihmisen parhaaseen ystävään jotka maata myöden ryömien pyrki pois siitä line-upista mutta kun viisas ihminen on siinä remmin toisessa päässä ja haluaa kisat ihan ääniä myöten aitiopaikalta seurata niin eipä hurtta paroilla siinä paljon vaihtoehtoja jää...Toki perheenjäsenet tuleekin mukaan mahdollisuuksien mukaan ottaa mutta edelleenkin peräänkuulutan sitä järjen käyttöä...Meillä myös kulkee koira mukana kisa touhuissa kuten monella muullakin kiihdyttely tiimillä,mutta niin kauan kun sopivia pelttoreita koiralle ei löydy pyritään hurtan "esittely"=kusetus kierrokset suorittamaan taukojen aikana ja ajojen ollessa käynnissä koira lepäilee tyytyväisenä "ilmastoidussa"dösässä ja päiväretkillä ihan kotona.
     
  18. kotu

    kotu Gearhead

    jälleen kiva ilma ja mukava ajella...
     
  19. Dodge A-Body

    Dodge A-Body 1st gear

    Kiitokset järjestäjille, oli kyllä hyvät kapinat. Kelitkin suosi jälleen, tämä viikko meneekin sitten kärähtänyttä kehoa hoitaessa.... :mad:
     
  20. Bowtie

    Bowtie Double Gearhead

    Mikäs niistä lukuisista Corvetteista oli sun? Että osaa nostaa lapaa kun tulee itä-Helsingissä vastaan... :D
     

Kerro tästä muillekin!