NNC Street Slide -06

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja B, 5.3.2006.

  1. turbofriik

    turbofriik 1st gear

  2. Jasca

    Jasca 1st gear

    Ja se koirahan osaa kertoa sulle, et voe hitsi, nyt meni kuulo... :soosoo:

    - Jasca -
     
  3. WBBC

    WBBC Double Gearhead

  4. josu

    josu Gearhead

    Millainen oli päivän npoein auto?
     
  5. Mopeman

    Mopeman 3rd gear

    oranssi. Koirilta ja koiran omistajilta vois kieltää noissa tapahtumissa käynnin, ni ei tarttis spekuloida juupas/eipäs jutuilla. Pito oli kuulemma pikkasen olemattoman olonen, mutta riittäähän kansalla sitten enempi nähtävää vaikkei mitään ennätysaikoja aikaan saadakaan.
     
  6. josu

    josu Gearhead

    Millainen oli päivän nopein auto?
    oho tuli 2 kertaa
     
  7. kotu

    kotu Gearhead

  8. sössökoski

    sössökoski 3rd gear

    Jep. meillä koira ainakin ilmoittaa jos sitä sattuu.... ja kuulon menetys oletettavasti sattuu ja kyllä se tuossa näyttää ihan hyvin kuulevan. Mitenkähän kaikki metsästys koirat oikeen kuulee vaikka joidenkin vieressä on ammuttu satoja laukauksia... Opetelkaa lukemaan niitä koirianne niin ei tarvitse jättää niitä aina kotiin.

    No palataan takaisin aiheeseen itse olin vähän pettynyt kun ei amazoni kulkenut suoraan. Muista kun ei ollut oikeen vellamolle haastajiksi.
     
  9. sbc350

    sbc350 Gearhead

    koiria tai ei mutta nyt olis kolme videopätkää sivun alareunassa ja lisää tulee kun saa aikaiseksi
     
  10. josu

    josu Gearhead

    löytyykö päivän nopinta autoa?
     
  11. petjo

    petjo Gearhead

    Nopein auto oli Vellamon chevelle
     
  12. destroyer-82

    destroyer-82 1st gear

    Olikohan D ryhmän 3 ensimmäistä kuinka katu autoja,Leimattuja verot maksettu....? :eek:
     
  13. Degenerated

    Degenerated Gearhead

    Käsittääkseni ykkönen ja kolmonen ainakin leimattu. Olenko väärässä?
     
  14. Mopeman

    Mopeman 3rd gear

    Käsityksesi lienee oikea, kakkosellakaan ei leimalle pitäis olla mitään estettä, se on suunnilleen tollasenaan kiertänyt fyyran kisoja vuosikaudet silloin kun leima vielä vaadittiin. Siinä on yks ton leimavaatimusken "heikkouksia", entisaikaan sai jollain kyläkonttuurilla välillä muutoskatsastettua sellasia muutoksia, jotka ei ehkä olis kestäneet virallisten säädösten mukaista päivänvaloa, ja kun merkinnät on otteessa, niin niihin ei oikeen voi jälkikäteen puuttua. Ylipäätään, noissa "tavallisemmissakin" autoissa voi olla vilppejä ja vilunkeja ton leimauksen suhteen, ettei kaikilta osin ole ihan leimakunnossa kisan aikana.
     
  15. Gummisetä

    Gummisetä 3rd gear

    Aivan näin, Chevellestä puuttuu leima tällä hetkellä.
    D:hen osallistuttiin Hyvinkäällä sillä perusteella että kaikki muutokset ovat rekisteriotteessa ja meillä kaikki muutokset ovat otteessa.

    Aikataulut tuppaavat sekoittamaan harrastukseen tarvittavan ajan, (lue: työt)- elikkä leimalle ei yksinkertaisesti keritty.

    Poriin 8 heinäkuuta yritämme saada Chevyn viralliseksi, jollei, niin osallistumme räkettiin.

    Tämä koskee siis D:ssä kakkoseksi ajanutta Hyvinkäällä
     
  16. Jasca

    Jasca 1st gear

    No voi pyhä jysäys! On se nyt pikkasen eri asia yks (tai parisataa) sekunnin murto-osia kestävä laukaus, kuin jatkuva yli sadan desibelin mökä! Ja useinhan se metsästyskoira on jossain muualla kuin sen pyssymiehen lahkeessa kiinni... Kipua tulee (ihmisellä) vasta 125 db:n paikkeilla, mutta sitä ennen kuulosta on jo ISO osa menetetty... Tuskin se toisella nisäkkäällä kauheesti erilailla menee.

    - Jasca -
     
  17. sbc350

    sbc350 Gearhead

    eihän se ole mitään elävää olentoa oikein rääkätä kovalla äänellä, mutta oiskohan tässä threadissa parempi keskittyä tuohon itse eventtiin :wink:
     
  18. heka95

    heka95 1st gear

    Street Slide

    Olihan hieno ja nostalginen tapahtuma,tuli vanhalle raggarille ihan Hanko ja 80-luku mieleen järjestelyt skulas,kellot toimi ja autot olivat vaiin nopeampia suurimmaks osaksi kuin "silloin ennen " tuttuja näky jne jne.Orimattilan osaston kanssa liikkeellä ollessa jäi tosi hyvä fiilis katukapinoista ,nyt viime vuosina enemmän ympyräkisoja kiertäneenä niin oli hieno nähdä,että drag race elää ja voi hyvin :D :D Jos pitää jotain kritisoida niin helteellä bisse teltan puute,mutta eihän kaikkea voi saada..hieno meininki ja järjestäjille sekä osallistujille .Kiitos. 8)
     
  19. Käkö

    Käkö Gearhead

    No höh, olisit hihkassu meille, kyllä me oltais työnnetty sun autoos... vaikka minne... :rotfl:

    Noi vehkeet kun jostain syystä painaa enemmän kuin normikulkine...
     
  20. Degenerated

    Degenerated Gearhead

    Niin Vettet kun niisson niin paljon polyesteriä?
     

Kerro tästä muillekin!