NNC STREET SLIDE 13.6 2009

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja B, 18.5.2009.

 1. NXR-36

  NXR-36 3rd gear

  Jou,pyyhkijät päällä tultiin aamulla mutta kelihän muutui kuin kovasta velttoon...Keli mitä parhain!! Pito ongelmia myös täällä....Talvikiesin kitkat alla testinki mielessä ja pitoa on normaalisti aikalailla (jopa liiaksi normi ajoon) ,mutta ei tänään.....

  - ET 14,570 170,21 km/h ja 60ft 2,629.....

  - ET 14,089 167,99 km/h ja 60ft 2,465..

  Ja muutkin lipsuen.

  Kaikki toimi muuten hienosti,ei temppuillu ajanottovehkeet eikä suuremmin hajonnut kiesit radalle eli aika nopsaan pääsi uusimaan,eikä tullut turhauttavia odotteluja. Todella hieno homma!!

  Makkaraa ei ostettu tänä vuonnakaan kun näytti yhtä kylmiltä kuin aiemminkin :-? .....mutta ehkä satuttiin vain ruuhkaan... No sämpylää naamaan vain ja menoksi :lol:

  Ja IIISO kiitos vielä paikalliselle kaverille joka kävi uusia laturinhihnoja viime tingassa,todella mahtava juttu!!!

  Tais ne hihnat mennä kaksinkerroin yhellä coupe perskynäkuskillakin :poff:
   
 2. Mopoilija

  Mopoilija Gearhead

  Ihan perseestä jälleen koko tapahtuma.
  Mun tennareissa oli niin huono pito etten kuviakaan saanut otettua,eli radan reunustan preppaus luokattomasti hoidettu :poff:
  Eli jatkossakin suuntaan tuon narisevan avokin kanssa paikanpääälle.
  Kiitos ja anteeksi.......
  http://kuvia.1g.fi/kuvat/Tapahtumat+200 ... reetSlide/
   
 3. Mopeman

  Mopeman 3rd gear

  "-Hei, miks te ajatte noilla vehkeillä?" "-No siks!".
  Street D havaintoja.
  Aamu alkoi vähän huolestuttavana, mut lähettiin kuitenkin paikalle Hyrylän tukikohdasta. Liberaalin leimataphtuman jälkeen rupes jo assukin kuivumaan ja näytti , et varmaan muutama neppi kuitenkin pästään vetämään. Osanottajia oli reippaasti ja mikä miellyttävintä, suurin osa väestöstä ei ujostellut vaan ajeli reippasti kisaluokissa.

  D:n virallista osallistujamäärää en tiedä, mutta oiskohan 16 kaavio saatu täyteen? Joka tapauksessa, Hyvinkäähän on ratana ihan omaa luokkaansa, tapahtuman "street slide" nimi ei ole tuulesta temmattu. Tämä ei aina ole negatiivisessa mielessä sanottu, yks tällanenkin kisa on enemmänkin kuin paikallaan, mut ennätyksiään ei tonne välttämättä kannata lähteä hakemaan. 1.9 60 jalkaa katuslikseillä on ok, 1.8 on next to god, ja 1.7...., only dream for most.

  Toi tosiasia myös tasoittaa melkosesti kalustoeroja. No, paikalle sapuneesta kalustosta erilleen nous jo varikolla Heinosten kaksosten Chevelle, mutta valitettavasti vannnoutunut chevrolet syndrooma, "kahta en vaihda - vaihdetta", säv/san/sov Powerglide, esti kisan jatkamisen.

  Muu kalusto sen sijaan jatkoi, ja tunku 11 kerhoon oli kova , 11.5 alle taas oli vähempi tunkua. Lopputuloksena tais olla koko 8-kaavio alle 0.5 sekunnin sisällä. Se taas tarkoittaa, että huonolla pidolla ja kuitenkin amatöörikuskeilla mikä tahansa on mahdollista.

  Ykkönen oli Pötkö, manuaali street radialit jne; ei hassummin. Kakkonen Jukka63, kumpikin ajamalla paikalle saapuneita. Kolmonen Pasi Ford lava-autollaan, paitsi ajamalla, niin myös leirikalusto lavalla. Nelonen oli Esa, lookalike Husso Parnila dusterillaan, joka paitsi on lookalike, on myös aito! Vitosesta kasiin oli tiukkaa kilpaa ja tilanteet vaihteli koko ajan. Kaavion pehmeemmälle puolelle tiensä selvittivät Timo valtavalla ja tehokkkaalla Impalallaan, uus tuttavuus musta 70-Camino, Keitto Helmine Dusterilla,ja kuka oli kaheksan joukosa myös mukana? Oikosulku.

  Ensimmäinen kierros oli tiukka, ja toiselle selvisisvät Jukka vallulla, Esa Dusterilla, Keitto samanmoisella kikottimella ja Pasi Fordilla. Kolme moparii yks foordi, street heads up semeissä? Sitä on Hyvinkää parhaimmillaan ja pahimmillaan (mistä se foordi sinne tuli?).

  Semeissä Dusterit soitti toista viulua, Esa jäi 2d sedanin taakse ja Keitto joutu nielemään Fordiumia. Kolmossija ratkaistiin Dusterien kesken ja tiukassa kisassa Keitto veti pidemmän korren. Finaalissa taas Ranchero näytti malttinsa, ja hoiti puhtaasti homman kotiin. Ei kun puutarhapöytiä myöten kamat lavalle ja himaan voittopytyn ja bonuksien kera.

  Mun mielestä paras street heads up kisa vuosikausiin, vaikken oo muutamiin vuosiin tuolla ollutkaan. Eikä koskenut pelkästään D:tä, C:ssä oli 2 autoa suorituskyvyllisesti vähän erillään, mutta muut oli tiukassa paketissa ja autoja kolmattakymmentä!

  B:ssä ja A:ssa hieman vähemmän, mutta sitäkin kovempia. Kisan nopein auto tais yllättäen olla Mustion Mosse, kymppi jäi kuitenkin rikkomatta? Ja A:n vei Jussi nopalla Kuplallaan, tais 11 jääd silti puhkomati? Paino on hallaa tuolla Hyvinkään öljysoralla, isompien luokkien autot siitä kärsii kenties enemmän kuin pienempien, niiden huimaa suorituskykyä mitenkään väheksymättä.

  Ja seuraava koitos PK- seudun läheisyydessä on Kiikalassa, mitens olis lyödä sillä noi parhaat osallistujamärät kisaluokissa pitkään aikaan? Eli ei kun sen norkistretmanin mukaan van "oikeeseen" luokkaan, on se bräketti tai A, B, C tai D, ja pyörät tietty. Ei tarvetta ujosteluun, olkaa mukana, olkaa mukavia!
   
 4. Annie

  Annie 1st gear

 5. RAAKA

  RAAKA 1st gear

  S,tan täytyy hommaa jotku huuserit alle vaan voi käydä sitten et voima loppuu tykkänään.
  Minnee en valittanut raan pidosta vaan toi mun kone tuottaa on niinku tuolta Fyyran kisoista.
  Jaaha vai six mää jäin ilman vihannesta vaan ei mittään sain team Parsalaisten rillistä vihanneksen et iso kiitos ja Kiekulle aamukahveesta.
   
 6. Mopeman

  Mopeman 3rd gear

  Hienoja tilannekuvia Annie! En tienny, et voin olla noinkin vakava. :rotfl:
   
 7. Annie

  Annie 1st gear

  Joo. :lol:

  Jos nyt laittas tuon pöytäkoneen kiinni kun on toi ukonilma ja sorkkis kuvia lisää joku päivä tuonne laitettavaksi.

  Nähtäväksi jää mitä itsestä on otettu salaa,papparazzi yllättää. :lol: :eek: :poff: :lol:
   
 8. RAAKA

  RAAKA 1st gear

 9. Fordvessa

  Fordvessa Gearhead

  Jes!

  Ei voi muuta sanoa, että paras Hyvinkään kisa ikinä! (tietysti :rotfl: )
  Oli niin tasanen D luokka että huhhuh, mitäny Keitto löyti Dusterista
  vaihteita vähä enempi... ja finaalissa yritin hyvää reaktiota tai jotain :eek:
  Fordiumia? :soosoo:
   
 10. B 50

  B 50 Gearhead

  No nyt sataa täälläkin. Kovaa. Eli ajoitus sikäli ok. Voi sitä iloisen punakkaa väriloistoa niskoissa & naamoissa mitä illalla pajalla näky. Nooh, kyllä ne huomiseen mennessä on jo kalpeeks muuttuneet,. naamat.. :poff: Kiitos paikalle saapuneille molemmin puolin lippusiimaa. Henk koht pisti silmään yleisen urpoilun & roskaamisen puuttumuinen, enkä tarkoita tätä sillä että aikaisemmin tätä olis ilmennyt, vaan sillä että väkimäärään suhteutettuna paikalla keskivertokansalaista fiksummin käyttäytyvää porukkaa. Hienoa.
   
 11. NXR-36

  NXR-36 3rd gear

  Hyvinkään kisat vois olla kahdesti kesään!!! Juujuu,yhdessäkin on järjestämistä mutta noinniinkuin muuten ajatuksena vain. Eikä se liukkaus mitään meinaa,itseään vastaan kun ajelee ja vertaa edellistä aikakorttia/vetoja niin kyllähän siitä näkee mitä talven aikana on tapahtunut...(voi sitten masentaa itsensä) siis oma mielipide ja ihan lälläri vehkeillä vaan :lol:
   
 12. Fleetline

  Fleetline Gearhead

  Oliks tää se kisa missä *poskisolistin* piti ajaa ovet kaikista amerikanautoista?? Miten kävi oliko olympia auto voittamaton?? oliko pelkkää leukojen loksutusta vai mies sanojensa takana??
   
 13. Annie

  Annie 1st gear

  Siellähän ne porisee asiasta ja asian vierestä...

  http://www.overdrive.fi/forum/viewtopic ... &start=765
   
 14. Slant Sickness

  Slant Sickness Double Gearhead

  Mosse kuljettajineen oli vakuuttava esitys. Kokonaisuus oli ehjän oloinen, ei ollut autossa sellaista osaa kiinni, joka "ei olisi siihen kuulunut". Sekin vielä, että monet muut autot näyttivät vaativan jonkin asteista säätöä tuloksen saamiseksi, ja tässä teamissa omistaja/mekaanikko/kuljettaja istui auringovarjon alla ja jaksoi kertoa uteliaille auton kehityksestä ja tekniikasta. Mitäpä sitä ehjää korjaamaan, siitä ei hyvä seuraa.

  Lisää tämmöisiä valtavirrasta poikkeavia pellepelottomia radalle!
   
 15. Galaxie500

  Galaxie500 Gearhead

  Hienot oli taas kisat, mukavaa seuraa ja hyvä keli. Ajattaminenkin sujui tosi nopeesti ja ilmanylimääräisiätaukoja. Ens vuonna taas sit uudestaan.
   
 16. miqve

  miqve 1st gear

  keli oli hyvä, niin myös skabat. Viimetalven ralliteippien poisto pudotti painoa sen verran että saatiin kulkua autoon ja päästiin näin sekottamaan C:n kärkisijoja :wink:
  Kiitos Mopoilijalle hyvistä kuvista :pinup:
   
 17. sbc350

  sbc350 Gearhead

  vajaa 600 kuvatusta:
  http://www.cruisingnight.tk/index.php?o ... mitstart=0
  8)

  harmi että bracketissä ei ollut tarpeeksi osanottajia.. mielestäni ainakin yks auto olis kuulunu siihen ryhmään mikä ajoi luokkaryhmää. noh eipä tuolla niin taida tarkkaa olla noi ryhmien jaot.. pääasia että päästiin kokeilemaan mitä auto kulkee 8)
  samaa mieltä nxr-36:n kanssa että voisi olla vaikka 2 kertaa kesässä nämä kiihdyttelyt!
   
 18. B

  B Gearhead

  Iso kiitos kaikille.
  Huomioikaa että ensivuonna ajankohta muuttuu Jukolan viestin takia ja on KAKSI VIIKKOA ENNEN JUHANNUSTA.
  B
   
 19. LGC

  LGC 3rd gear

  Tossa viellä vähn lisä kuvia en voinu ottaa ku vähän päälle 150 ku kamerasta loppu akku :-?
  Jotkut kuvat voi olla sit kyl vähän huonoja

  http://kuvablogi.com/blog/22558/4/
   
 20. MercComet

  MercComet Gearhead

  Muutamaan vuoteen ei ole paikalle kerennyt projektien vuoksi ja mukavat oli kahinat jälleen seurailla sekä tuttuja naamoja tapailla.
  Hyvin on entisen tallin kaverit jaksaneet painaa ja järjestää vuodesta vuoteen. Jatkumoa vaan touhulle!

  Asiallista tulosta on tulossa :lol: Joitain muitakin kuvia paikan päältä latautumassa.

  Ja hieman on hipiä kuin ravulla kattilassa...
   

Kerro tästä muillekin!